Fader/Moder Gud via Ann Dahlberg, 11 oktober, 2017

Fader/Moder Gud

Onsdag 11 oktober 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Fader/Moder Gud

Kära Jordens folk, jag har äran att få prata med Er idag. Det har varit en turbulent tid för många av er men ur turbulenta tider kan något nytt och vackrare växa fram. Det kan också vara motsatsen, ja men då har det oftast varit vackrare innan. Nu är det dags för Jorden att återfå sin skönhet och prakt. Vår kära Gaia som är mig omåttligt kär har lidit tillräckligt och vill återvända hem och jag står med öppna armar för att ta emot henne. Det här gäller förståss allt liv som existerar på Gaia inklusive er kära mänsklighet. Det har varit tufft för mänskligheten att vakna men nu ser vi att solen går upp i horisonten och det här gäller för era hjärtan också. Det gnistrar och glimmar på Jorden idag, det tänds hela tiden nya ljus och mitt hjärta sväller av stolthet för Jordens barn. Ni har valt fred för er själva och er Jord och det dansas och sjungs nu i hela Universum. Det är en stor dag för alla att få välkomna er hem igen.

Det är många lovsånger som sjungs och det är många själar som besöker Jorden nu. En del har inkarnerat och rör sig ibland er nu. Andra finns i närheten som guider och de kan göra sig både synliga och osynliga. Det är en spännande tid som ni går tillmötes och många avslöjanden kommer att ske. En del för förståelse av vad som har hänt Jorden ur ett historiskt perspektiv, andra kan vara av sådan karaktär som ni kan ha användning för när ni hjälper varandra och Jorden att må bra igen till kropp och själ. Både kroppar och själar behöver ljus energi för att må bra och kunna återställa det som brister. Ni har tappat kontakten med det naturliga, själva essensen i ert liv. Det vackra och det spirituella som finns i både er kropp och er själ. Det är dags att återfinna det nu och ta hand om och vårda det på det sätt som det förtjänar. Vad tror ni det förtjänar? Ja naturligtvis det förtjänar all er kärlek. All kärlek som ni kan uppbåda i er kropp ska ni ge till er själva. När det är fyllt till bredden och börjar rinna över, det är då ni befinner er i ert rätta element av kärlek och tjänande för kärleken rinner då vidare till andra som behöver och vill ta emot den. Fyll er själva med kärlek först sedan är ni automatiskt en tjänare till andra.

Min kärlek för Er är alltid lika stor och den rinner över alla breddar. Det finns ingenting som ni har gjort eller kan göra som inte är förlåtet. Så fort ni går in i hjärtat och söker mig så finns jag där för Er. Jag älskar Er alla omåttligt och ni är alla mina älskade barn. Det finns ingenting som ni kan göra som inte redan är förlåtet. Så fort ert hjärta längtar hem så finns det väsen runt om Er som hjälper er att ta de stegen hem och min famn är alltid öppen närhelst ni väljer att komma tillbaka. Det är med stor glädje i hjärtat som jag ser att det är så många som har valt detta steg nu. Min hand vilar över Er och jag kommer att föra er alla hem igen. Hem till era nära och kära och hem till ”Källan” där ni hör hemma. Jag har olika namn men jag är ”Källan” till er födelse och jag finns alltid i och runt om er vart ni än vänder färden i det stora Universum som är ert hem. Vart ni än väljer att färdas så finns jag där och stöder er i er egen utveckling. När ni viskar mitt namn så sänder jag strålar av ljus till ert hjärta. Jag är ”ett” med er, era upplevelser är mina upplevelser och de käraste upplevelserna är alltid när ni vänder tillbaka till ljuset igen.

Låt oss sjunga halleluja, halleluja halleluja

Jag ser fram emot ett kärt återseende av hela den här planeten med alla dess olikartade väsen.

Fader/Moder Gud

You may also like...