Korpen via Beatrice Madsen, 14 april, 2018

Kanalisering  Februari 2018    Korpen

Jag är korpen. Du har bett oss kontakta dig, därefter gör vi det. Vi ser dig. Vi ser att ditt syfte är gott. Iannat fall skulle vi inte komma. Vi ser igenom allt. Mycket mer än ni förstår. Vi är moder jords öga och ser dåtid, nutid och framtid. Vi undviker människorna för ni kan uppskatta oss till fullo. Ni kan se ytan av oss och beundra vår skönhet och ni förstår att vi intelligenta men ni ser inte mer än så. Kra, kra, vi ser så mycket mer. Vi är moder jords ögon, vi ser igenom allt,allt,allt. Inget kan döljas för oss. Vi vågar se både mörker och ljus. Vi leder er in uppstigningens sken tillsamman med Gaia, vår stolta omtänksamma Moder.

Vi har tålamod, då vi vet att det kommer att bli bra till slut.. Vi retas ibland och kliver ner och stör era egon. Vi gör det för moder jord, hon är vårt allt. Våra hjärtan slår i takt med hennes. Vi är hennes sanna väktare och håller portaler för ljus och för Odens kraft. Ni kan aldrig veta var ni har oss, kra,kra för vi är magiker.

Vår hälsning till människosläktet är att Hava Tålamod. Lev varje dag som vore det den sista men kom ihåg att ni är oändliga varelser, kra,kra. Tålamodet är en gåva och dygd – behöver ni alla otåliga ljusvarelser. Vi älskar att bli kontaktade.

Du undrar om jag är din familiaris. Du kommer att få veta en dag i takt med att ditt hår vitnar. Ensam i naturen kommer du att stå öga mot öga med den som ständigt följer dig i Nordens skog.

You may also like...