Federationen av Ljus genom Blossom Goodchild, 12 mars 2023

 

Federationen av Ljus genom Blossom Goodchild, 12 mars 2023

 

Hallå! Så skönt att sitta ner och få kontakt! Vilken åktur, vilken åktur, vilken åktur! … och … jag känner att vi inte ens har släppt bromsarna än!

Välkommen, Blossom. Välkommen till Var och En på denna resa … samma tåg … olika vagnar.

Snyggt uttryckt och så Sant. Det är ett stort uppvaknande i/av sig själv att komma till insikten att hur andra beter sig mot dig eller sig själva helt enkelt är där ”de” är. Att släppa taget om fasthållandet och helt enkelt skicka Kärlek. Det känns bra att nå vissa stationer på resan!

Kära resenärer … så många destinationer ligger framför er. Så många passager från A till B till C till D etc. Var och en ger ytterligare förståelse av det Gudomliga Ljuset inom Själsjaget. Varje station ger tid för vila … för att få en annan synvinkel … för att återställa… för att återfå Balansen.

Och en kopp te och en bulle!

Om detta är den tjänst som erbjuds. Varje café erbjuder ett uppbåd av ”Godsaker”!

Där är han igen … jag kan känna Energin! Så Välsignad jag är!

… ett urval av val … som kommer att upprätthålla Själen för nästa del av resan.

Ofta kommer det tåget inte när det förväntas. Ändå, alltid, alltid, alltid … ge ”Förtroende för” … tiden! Lämna över tilliten till ditt Gudomliga VETANDE och gör helt enkelt det bästa av din nya omgivning tills det är tydligt att nästa tåg är det som kräver att du hoppar ombord.

LITA PÅ DET SOM DU ÄR.

LITA PÅ DIN KUNSKAP

Det övergår faktiskt vackert till att bli en fråga som förbryllar en hel del och faktiskt mig själv ibland. Vi har pratat om detta förut men ändå, kan ni utveckla det? Det handlar om ”att komma i kontakt med sig själv på en djupare nivå”. Ni säger ”Gå inom”. Över till er, om jag får be?

Visst, Blossom. Så var finns detta ”inom”?

Eh, det är vad jag frågar! Jag söker det här, jag söker det där, jag söker detta ”inom” överallt.

Och det är därför du inte kan hitta det eftersom du letar här, där och överallt.

”Inom”, Käraste Blossom, Käraste Själar … finns ingenstans.

Som i NU HÄR. (NOW HERE)

Exakt.

Så varför säga ”inom”?

FÖR DET ÄR ”INOM” DIG.

Så, DU … DU kan säga att du söker DIG, och ändå, DU … det verkliga DU … är KÄRLEK

Så allt man behöver göra är att VARA … NU … HÄR.

I närvaro av NUETS ögonblick, för det finns inget annat. Inget mer än NUET.

Så när du går in i DIG … när du når det DU som är KÄRLEK, när du tillåter allt annat att släppa … varje tanke, varje minne, absolut allt, försvinna … förutom att andas … går du ’IN DIG’ ..

Svårt att stänga av de tankarna och bara VARA.

Så svårt, Blossom, som du väljer att göra det. Vad som helst och allt är så svårt eller så enkelt som du väljer att göra det.

Så, du kan säga … ’INOM’ detta ögonblick av NU, väljer jag att tysta mitt sinne och låta allt bli tyst. Varje gång du är medveten om en tanke … gå tillbaka till att lyssna på ljudet av dina andetag.

Har du hört hur vackert ljudet av dina andetag kan vara? Ljudet av tystnad … inget annat än dina andetag?Om du fokuserar på det ljudet helhjärtat … då kan alla tankar ta en paus.

Vi ska också tillägga att en av de HUVUDSAKLIGA anledningarna till att vi gav dig Mantrat är att hjälpa dig att gå ”inom”.

När du säger detta … när du koncentrerar dig helt på det … när du lägger din uppmärksamhet på känslan av det … kommer det inte att finnas utrymme för tankar att komma in.

Dessa ord …

JAG ÄR LJUSET.

JAG ÄR KÄRLEKEN.

JAG ÄR SANNINGEN.

JAG ÄR.

De tar ditt VETANDE … HEM.

Oj! Mitt Hjärta bara hoppade! Det är djupt, Killar!

De startar om din VETSKAP bland vardagens liv och rörelse och allt som kommer och går.

Det kommer på plats … omedelbart.

Ni har såklart helt rätt.

När du bara ÄR … går du ”inom”.

När du luktar på en blomma … går du ”inom”.

När du erbjuder en vänlighet … går du ”inom”.

När du bor … i/som/av/genom … KÄRLEK AV DEN HÖGSTA ORDNINGEN … LEVER du i en konstant konfiguration av att gå ”inom”.

Kära Själar … innan ni kom till denna planet den här gången … var ni insvepta i en vibration som är väldigt annorlunda än den ni upplever NU.

Innan ni kom fanns inte tätheten … där fanns inte rädslan … där fanns inte osäkerheten. Därför var ni så väldigt angelägna om att komma till Jorden och vara en del av … att vara en del i … denna otroliga förvandling.

NU … är ni HÄR … INOM DEN.

Ja, det är vi verkligen. Ibland minns vi varför vi kom och känner oss otroligt starka … Ibland kan vi minnas, men ändå känna oss svaga och förtvivlade.

ÄNDÅ, ATT VETA INOM…

ATT VETA ATT DU ÄR…

ATT VETA ATT DETTA ÄR DU … ÄR KÄRLEK.

KÄRLEK KAN ALDRIG LÄMNA, BLOSSOM, FÖR ATT DEN ”ÄR”.

DEN ”ÄR” ALLT SOM ÄR.

DET FINNS INGENSTANS FÖR DEN ATT GÅ.

DEN ÄR ÖVERALLT OCH ALLTING.

Detta förstår vi. Tja, de flesta av oss. Vissa verkar inte ha tagit fram sin resväska ännu, eller ens funderat på att packa för att komma med på det tåget!

Kanske kommer de att ta expressen!

Jag hoppas det. Jag fick ett otroligt långt e-postmeddelande fullt med kraftuttryck riktade mot ”Oss”. Jag tror inte att de kunde ha lagt till något mer för att göra det värre. Det gjorde mig inte ont… hällde vatten på en gås!Ändå kände jag för den själen. Att befinna sig på ett sådant ställe där behovet av att slå ut och skylla på ”er” för att ingenting händer. Att skylla på ”er” för alla hemska saker som händer i världen och att ”ni” bara lutar er tillbaka och låter det hända. Jag kände för honom, för det måste vara en hemsk plats att vistas på ”inom” hans Varelse.

Återigen, Blossom … Kärlek är Kärlek är Kärlek är Kärlek är Kärlek … som Vibrerar ”inom” olika frekvenser, beroende på val av attityd och val att förändras.

Ändå är det förmodligen inte hans fel att han är där han är ”inom” sig själv.

När du säger ”inte hans fel”, skulle vi vilja säga … det kunde vara hans val … på en nivå som går väldigt djupt, för Varje själ.

Masterplanen … den Gudomliga Planen … är inte transparent när det kommer till varför….

Ändå, kära själar… Masterplanen har bara ens välbefinnande i Hjärtat … vilket kan tyckas vara svårt att acceptera av vissa när ni ser er omkring på er Planet.

Verkligen! Ändå, på en Högre nivå av förståelse, förstår jag det.

När denna Plan utvecklas … när vägen visas … när du går in i en Ljusare morgondag … och DU KÄNNER DIN KUNSKAP OM VAD SOM ÄR i ett mer accepterande Själsrum …

DU … DU … DU … och DU … Ja … Var och En … kommer/kan inte … ångra ett enda drag, en handling av DIG som gjorde DIG till den DU ÄR.

KOM IHÅG …

FRAMTIDEN ÄR LJUS.

VAR OCH EN AV ER KOM TILL PLANETEN JORDEN FÖR ATT SE TILL DETTA.

Ljusets Svärd till himlen och allt det där, killar! Tack!

Tacksamheten vi har för Var och En är av Högsta Vibration.

Det finns ett talesätt i er värld ”Vi håller er om ryggen”!

Den avsikten lämnar oss aldrig.

Bra och tröstande att veta! Lyckliga dagar. I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *