Saint Germain via Natalie Glasson, 10 februari, 2023

 

Tillgång till din inre tystnad av Saint Germain

Kanaliserad genom Natalie Glasson


Hälsningar, älskade ljusväsen. Jag är Saint Germain och kommer med kärlek, sanningstransformation och andlig magi för att tjäna dig vid denna tidpunkt, jag vill främja en stunds tystnad i din dagliga verklighet för att tillåta dig själv att andas i takt med Skaparens Universum, och att andas i takt med hela din varelse på alla de många nivåerna och dimensionerna av ditt väsen. Syftet med detta är att återbalansera ditt väsen och dina energier. Ditt energiflöde och din förmåga att ta emot Skaparen kommer att balanseras så att du får en stund av vad du behöver.

Vad behöver du för att vårda och ge näring till din varelse i detta skede av din uppstigning? Vad behöver du för att ta nästa steg framåt i din uppstigning?

Detta innebär att vår stund av tystnad för dig kommer att vara helt annorlunda än för en annan person, och varje gång du uppnår den kan du vinna något annat. Det är viktigt i andlig tillväxt att ta emot det du behöver.

Sinnet skapar vackra mönster, idéer och begränsningar, ibland distraherande från den väg som behövs eller den förståelse eller klarhet som krävs. Med ett ögonblick av tystnad, där du andas i takt med Skaparens Universum och du andas i takt med hela din varelse, tillåter du dig själv att balansera och ta emot allt som är nödvändigt. Inte nödvändigtvis vad du vill, utan vad du behöver. Kan du föreställa dig hur kraftfullt det skulle vara om alla varelser på Jorden stannade upp samtidigt och uppnådde denna praxis? Varje varelse skulle få vad de behöver för att stödja dem i uppstigningen och deras verklighet. Därför skulle alla som kollektiv få det de behövde också. Det skulle vara en mycket kraftfull förvandling.

När ett Uppstigningsskifte och en våg av energi flödar från Skaparens Universum och Skaparens kärna, är detta vad alla varelser inom Skaparens Universum, på de inre planen uppnår. De har ett ögonblick av tystnad där de andas i takt med Skaparen och allt som är Skaparen och därför kan ta emot allt som de behöver för att vårda och nära sig själva. Så, jag Saint Germain inbjuder dig att uppnå samma sak i din verklighet.

För det första kan ordet tystnad vara ganska missvisande. Det verkar dock inte finnas ett ord som verkligen beskriver detta ögonblick. Kanske skulle den bästa beskrivningen vara ett ögonblick av närvaro, att vara närvarande med allt som Skaparen är eller ett ögonblick av att ta emot det du behöver. När vi använder ordet tystnad menar vi ofta att ljudet sänks, det finns inga tankar i vårt sinne och att vår omgivning behöver vara tyst, men så är inte fallet. Det är lätt för människor på Jorden att ta en stunds tystnad, där de reflekterar inom sig, det är en förståelse som är välkänd. Var medveten om att dina tankar inte behöver vara tysta, inte heller din yttre verklighet. Det är helt enkelt ett ögonblick av inre reflektion och anslutning.

För det andra, att vara öppen för vad du behöver är något som saknas hos mänskligheten på Jorden. Många driver fram tankarna om vad de tror att de behöver, men väldigt få är öppna för att helt enkelt acceptera det som Skaparen tror är lämpligt för dem. Ibland finns det många block även i mottagandets process. Tror du att du är kapabel att ta emot allt som Skaparen vill dela med dig, att verkligen ta emot det och förkroppsliga det, ta det in i din varelse och använda det på ett sätt som tjänar dig. Att bara hålla fast vid avsikten gör att du kan uppnå denna process med större lätthet. Det spelar ingen roll om du inte kan förstå vad du får. Det finns i princip inget behov av att förstå med sinnet.

Den viktigaste aspekten är avsikten att ta emot och förkroppsliga, och därför inbjuder jag, Saint-Germain dig att ta en stund flera gånger om dagen för att fokusera inom ditt väsen, att andas djupt, att be att få ta emot allt du behöver i detta skede av din verklighet och din uppstigning.

Sedan att hålla fast vid avsikten eller att be att få andas i samma rytm som hela din varelse, ditt gudomliga jag, alla de många nivåerna och skikten av ditt väsen och naturligtvis din fysiska kropp också.

När du sedan känner att det är lämpligt, be att få andas samtidigt, i rytm, med Skaparens Universum. Fortsätt helt enkelt att fokusera på att andas in djupt och andas ut djupt. När du fokuserar på din andning kan viss inspiration, medvetenhet, vision, symboler, färger, tankar eller förnimmelser komma till din medvetenhet, observera helt enkelt och återför din uppmärksamhet till din andning.

Detta är en oerhört givande process. Det är en speciell gåva av insikt och hågkomst som jag vill dela med er.

Jag tackar er, Jag är Saint Germain

Genom Natalie Glasson

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *