The Galactic Federation via Blossom Goodchild, 1 november, 2020

Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild

den 1 november 2020

Nu kör vi! Jag har funderat på en miljon sätt att inleda den här konversationen och jag ska I SANNING göra mitt allra bästa, efter omständigheterna, för att få ut det bästa … i mig/från er! Så hur ska vi börja, annat än med det uppenbara ’Endast några dagar kvar’?

Käraste Blossom och alla som närvarar här … Lögner och svek har övertagit er Planet i eoner av tid. Den Gudomliga Planen … er Planets Gudomliga Mästare kan inte tillåta att detta får fortgå.

För ni är från början Varelser av Sanning.

Det är NU dags för Var och En att inombords uppmärksamma denna Sanning. Allt som kommer att komma fram kommer att väcka upp ’anden’ inom er och leda er framåt till den Ljusare upplevelse som är så välförtjänt och inom vilken det är så nödvändigt att mänskligheten får bada.

Efter en så lång tid så är själen som bor inuti den mänskliga kroppen redo att bryta sig ut ur sin kokong och börja flyga.

Javisst, det kommer att bli mycket kaos och förvirring framöver. Men tror ni att larven med lätthet kryper fram ur sin fångenskap i det slutliga genombrottet? Den befinner sig under press och måste puffa lite hårdare för att bli FRI.

NI, KÄRASTE SJÄLAR PÅ JORDEN, STÅR I FÄRD MED ATT FÅ UPPLEVA BEFRIANDET AV ERA SJÄLAR.

Och fastän det som visas förefaller vara självaste motsatsen … för tillfället … SÅ KOMMER NI ATT VETA … NI SOM ÄR VAKNA OCH MEDVETNA … KOMMER ATT VETA ATT NI ÄR FRIA.

Hur många gånger har vi sagt att ’Ljuset har segrat’? Många, många gånger. För det är SANNINGEN.

Er värld kommer inte längre att vara belägrad.

Er Värld är på väg att bli en Fri Värld och vi väljer att säga att allt som sprids gällande strängt ’undantagstillstånd’ och allt som följer med det … INTE KOMMER ATT ÄGA RUM.

WOW! Det kom igenom starkt och är mycket bekräftande. För sannerligen, så skulle snacket om sådant, ifall man föll för det, lämna en på den mest obekväma platsen vad gäller något löfte om en strålande framtid framöver.

Blossom, vi VET att du talar till själar om att HA TILLIT TILL DEN GUDOMLIGA PLANEN och detta är vad vi VET att ’Du’ gör.

Jag vacklar och ifrågasätter här och där!

Vi uppmuntrar dig att ifrågasätta Blossom. Om du blint följde det som vi säger, så skulle vi inte känna oss bekväma med det. För det är KÄRLEKEN och SANNINGEN och LJUSET INOMBORDS hos Var och En, som måste KÄNNA sig själv och för sin egen del VETA … att det som vi berättar om är SANNINGEN.

Hur är det med alla som inte känner att ni är på det här sättet? Dum fråga egentligen …

Inte alls. De som känner att vi antingen är på låtsas eller, vilket har föreslagits ’av de mörka, i en förklädnad’ … är fria att VETA och KÄNNA och att vandra sin egen väg som de anser vara lämplig. Vi är inte här för att få meritpoäng. Vi är här för att hjälpa till i Vetskapen genom KÄRLEK … OCH VI KÄNNER Blossom, med din hjälp, att så många viker undan från sina gamla trossystem och återvänder till det som de KÄNNER ATT DE SJÄLVA ÄR.

Denna resa som … har varit/är/och ska bli … är med all säkerhet inte för de räddhågade, vilket du vet.

Men er styrka inombords har vuxit exponentiellt, under det här nuvarande året, till en grad som en del knappt kan känna igen.

DÄRFÖR KOMMER DET SOM ÄR PÅ VÄG … DET SOM LIGGER FRAMFÖR ER … ATT FINNA EN I EN POSITION AV EN SÅDAN KRAFT … MED VETSKAPEN OM ATT DEN STRÖMMAR IGENOM ENS VARELSE FRÅN ENS EGEN HÖGRE VARELSE OCH FAKTISKT, ANDRA HÖGRE VARELSER SOM ÄVEN DE FINNS HÄR FÖR ATT HJÄLPA TILL.

Blossom, vi är väldigt väl medvetna om den stora oro du kände inför denna kommunikation, med anledning av ’Tillkännagivandet’ och vi går inte som katten runt het gröt.

Jag gömmer mig bakom den! Nåväl, sätt igång … Nu kör vi!

Ja. Tillkännagivandet kommer att komma.

Inom den tidsram som ni föreslagit?

Ja. Är du nöjd med det?

Åh! Hur jag önskar att det gjorde det! Det ökar bara på min oro! Men för att vara uppriktig, så önskade jag att detta var ert svar, snarare än att säga att ’saker har förändrats’, liksom!

Vi håller rätt kurs och vi är redo att hissa segel.

Okej! … … … Sen då?

HÅLL I ERA HATTAR!

Med respekt Killar, jag knöt min hatt under hakan vid ert förslag, för många år sedan. Om jag knyter den lite hårdare så kommer jag att skära av mig huvudet!

Men kan du inte KÄNNA DET, Blossom? Kan du inte KÄNNA den absoluta ELEKTRICITETEN i luften, som handlar om det som är på väg?

Såklart! Mellan det och väntan på ett tillkännagivande, under varje timme … så skulle jag kunna spränga parlamentshusen! Saken är … för mig … min mage är i uppror. Många har förväntningar gällande när ett tillkännagivande ska komma. Det är ett ENORMT ansvar att lägga ut era ord och sedan luta mig tillbaka och ha Tillit … i synnerhet eftersom ni nämnde detta för en månad sedan … och nu återstår bara några dagar.

Kanhända har dessa senaste veckor varit lugnet före stormen?

Jag måste skratta åt min barnslighet. Ibland tänker jag på att mer av det som handlar om oss för en gångs skull blir bekräftat, än vad jag gör om det som tillkännagivandet kan innehålla. HA! Jag menar, vad säger det om mig?

Att du enbart strävar efter Sanningen.

Tack Killar! Och ni har rätt. Det är så viktigt för mig och därför, så här sent på kvällen, så kan ni föreställa er varför jag har sömnlösa nätter osv. Men så många har (återigen) sagt att de inte bryr sig ifall det blir något tillkännagivande eller inte … de kommer ändå att tro på er och mig!

Det handlar inte om att tro, Blossom. Det handlar om att VETA. Om man ’vill tro’ att vi är Sanning, så tvivlar man på vår SANNING. Om man KÄNNER TILL VÅR SANNING, så KÄNNER MAN TILL DEN för det är en SANNING som ligger djupt inombords.

Ja, men som jag sist sade … JAG VET ATT NI ÄR AV SANNING OCH LJUS … tusentals själar vet detta och känner detta, på grund av den KÄRLEK som ni låter komma igenom och den KÄRLEK SOM NI ÄR. Men era meriter som handlar om ’saker som sker enligt plan’ bådar inget gott. Därav mina farhågor vid denna sena timme. Tidigare under morgonen hörde jag i mitt huvud (på ett skämtsamt vis) ’Åh, du klentrogna’ … och jag bara log och höll ändå med om det! Jag har lämnat den här kanaliseringen till den sista möjliga stunden denna vecka, bara i händelse av att det skulle komma några nyheter och I SANNING … nu är allt JAG KAN GÖRA … att vänta och se … och jag gör mitt allra bästa att HA TILLIT till att ett tillkännagivande är på väg.

Vi känner att detta är en klok sak att göra.

Det blir inga fler tevärmare att sticka. Det finns inte tid för det och förresten så finns det en massa nakna får överallt!

Blossom … vi skulle uppskatta väldigt om du accepterade din roll i denna upplevelse av tiden på Jorden.

Öh? Vad menar ni med det?

Att acceptera den roll som du spelar var inget stort beslut för dig ’innan du kom hit’ … för du VISSTE att du var ’Rätt Själ för jobbet’. Nu när du är här och mitt i smeten … ber vi dig att du åter en gång ska välja att acceptera det?

Jag är fortfarande förbryllad. Erbjuder ni mig en ’klausul att ta mig ur det’?

Ja.

Nåväl, ett ögonblick … Vänta ett tag, killar! Det där kom en aning ut ur det blå!

Verkligen? Har inte du ifrågasatt självaste detta under den senaste veckan eller så?

Så … ni HÖRDE att jag malde på och höll låda under småtimmarna denna morgon, och undrade om jag verkligen ville fortsätta?

Det gjorde vi och det är varför vi frågar. Så det var ingen reflektion ’utifrån det blå’?

WOW! Ifall läsarna bara kunde se mitt ansikte. Käken öppen, ögonen på vid gavel, pupillerna skelande från sida till sida … ni har liksom tryckt upp mig mot väggen!

Naturligtvis ber vi dig inte om något avsked just i denna stund. Men skulle du kunna vara så snäll och ge uttryck för dina tankar?

Enkelt! Om ett tillkännagivande kommer innan valen, eller till och med precis efter (kanske) så är jag med! Om det inte blir något tillkännagivande … nåja … vem vet? JAG VET I SANNING INTE.

Då ser vi fram emot till ’åtminstone’ de nästkommande tio åren i ditt sällskap.

Åh! Killar, Killar, Killar! Jag ska lämna det här … (hängande från en klippkant). Men verkligen, vid det här laget har jag inget mer att säga. Oberoende av vad … så kommer det här inte att bli vårt sista farväl. I Tacksamhet, I Kärleksfull service. JAG ÄR.

  1. Jag är bara alltför glad för att detta överhuvudtaget kom igenom … Och ännu gladare för att det är klart!

 

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

Du gillar kanske också...