Frågor och svar, 17 juni

Hej Sankt germain.se (2015-06-17)

Mitt namn är Patrik Leion och jag har en fråga, samt även information att dela av mig till er alla, speciellt de som anser sig vara nybörjare inom det spirituella.

Frågan jag har gäller NESARA. Det var många av oss som vid denna tid förra året gavs olika informationer att NESARA skulle ske då, sommaren 2014. Då så inte hända, har jag och säkerligen många andra lusläst allt på denna sida för att veta om, och hur, samt när NESARA skall ske.

Det verkar som att en stor förändring nu den 21:a Juni kommer ske, och det har också nämnts att 15-20:e Augusti är viktiga datum att kicka efter. Fråga: kommer NESARA ske där i mellan?

Jag vill också passa på att nämna att jag skrivit en bok där huvudskälet till boken var en Guds upplevelse jag hade år 2006. Boken är den typ av bok jag själv skulle vilja ha läst som en bra början och grundplåt innan vidare spirituella studier. Alltså en bok för nybörjare i synnerhet, men även för inbitna spiritualister.

Boken heter ”Tre Änglar” och finns ute nu på internet bok sidorna. Jag har även skrivit den på engelska, då heter den ”Three Angels, a God driven journey”. Jag hoppas min bok kan göra nytta för många människor, då boken utspelas i nutid och ger en helhets beskrivning av det så kallade ” goda och det onda” här på jorden, nu.

Jag får tacka för allt jobb ni gör på denna sida. Arbetet skänker trygghet i det ni informerar oss alla om. Jag önskar all lycka till med det fortsatta arbetet. Tack. Patrik Leion

patrikm044@outlook.com

Hej Patrick,

Tack för ditt mail. Jag är glad att ge lite utrymme åt din bok och de som är intresserade kan ta kontakt med dig.

När det gäller din fråga om NESARA så är det säkert många som har samma undran. Jag tror inte att det finns någon i en position att ge exakta datum för NESARA. Även den galaktiska federationen ser det som flytande och uttalande sker enbart då allt är redo. Att ge exakta datum skulle vara icke konstruktivt och ge de mörka ett tips.

Kom ihåg att NESARA skulle uttalas den 11 september, 2001. Vi såg vad som hände då i NYC med World Trade Center. Deras tillvägagångs sätt är denna gång mycket mer hemlighetsfullt.

Vad jag kan säga är att ett nytt finansiellt system kommer att sättas på plats först, dvs innan NESARA uttalas. Detta nya system innefattar valutaomvärderingar och en ny dollar som ges ut av Amerikanska Treasury och inte The Federal Reserve Bank. När detta har skett så kommer NESARA att uttals inom kort.

Vi väntar alla på dessa utvecklingar så tålmodigt som vi kan.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan

You may also like...