Frågor och svar

Hej Per,

Skulle bara vilja fråga dig om du har något svar på detta; många utav de mästare som kanaliseras säger ju ofta att vi som läser dessa meddelanden är utvalda för denna väg, detta uppdrag… Jag känner ju väldigt starkt att det finns något mer än bara vår fysiska verklighet, jag är andlig osv, men jag tycker ju inte att jag gör något speciellt som visar att just jag är utvald och utför något speciellt uppdrag. Jag lever ett rätt vanligt ”Svensson-liv” även om jag kanske många gånger längtar efter mer andlighet… Så jag får inte riktigt ihop det. Har du något svar?!? 🙂

Tack och ha en skön helg!!

Många hälsningar Lotta

 

Hej Lotta,

Tack för din fråga, som kanske andra grubblar över också. Jo, du hjälper till på många olika sätt.

Först så är det en fråga om att du tar åt dig denna kunskap som finns i dessa meddelanden, om kärlek och Ljus. Det påverkar dig i ditt vanliga liv och ger dig mer styrka att agera med kärlek, omsorg och Ljus. Du lär dig också att bättre förstå vad detta innebär. Det påverkar hur du interagerar med alla människor i ditt liv från kassörskan på ICA till dina barn. Denna, din nya förståelse ger mycket till de runt omkring dig.

Det blir med tiden också så att ett Ljus eller sken, som fungerar som en attraktionskraft för andra, uppstår runt omkring din person. Detta kommer med din högre medvetandegrad.

Din högre medvetandegrad bidrar till skapandet. Vi skapar med våra tankar och känslor och medkänslor. När ditt högre medvetande förenas med andras höger medvetande förhöjs det kollektiva medvetandet på Jorden.

Alla vi Ljusarbetare är här för att både höja vårt personliga medvetande och bidra till att höja det kollektiva. Den kollektiva medvetandegraden är som har avgjort om slutet av denna cykel skulle bli en ny undergång, vilket har hänt vi tidigare slut av cykler, eller bli ett framgångsrikt slut och leda till att mänskligheten går in i den nya Åldern – Den Gyllene Åldern.

Tillräckligt många ljusa själar har inkarnerat på Jorden för att lyfta det kollektiva medvetandet tillräckligt högt för att garantera framgång vid slutet av denna cykel, där vi nu är. Så du och andra har gjort arbetet framgångsrikt enbart genom att hålla Ljuset och delge det till andra då möjligheten uppstår.

Detta kan låta enkelt, kanske. Det kan också vara mycket svårt då vi dagligen konfronteras med eller av personer som har ett lägre medvetande och lägre vibrationer. Att då hålla Ljuset och vår kärlek kan vara mycket prövande. Att följa den inre rösten är inte alltid lätt.

Dessutom så kommer du att bli eller är redan en föregångare och vägledare. När förändringarna i världen sätter igång på allvar inom kort kommer många personer att vara och bli förvirrade. De kan slinka tillbaka till negativt och mörkt tänkande baserat på rädsla. De kommer att behöva personer med kunskap om Ljuset, personer de kanske redan känner och inte behöver betrakta som främlingar eller nykomlingar.

Vi kommer alla att få mycket att göra inom kort som vägvisare för andra. Meningen är dock inte att vi går ut och predikar utan framförallt svarar på frågor från andra, och ger dem inte mer än vad de behöver just då vi det stadiet i sin utveckling.

Så, du har redan gjort mycket och kommer att utföra än mer.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan

Du gillar kanske också...