Frågor och svar, 8 oktober 2014

hej
jag undrar lite om det här med att vi kommer att kunna läsa varandras tankar. kan det vara så att vissa av oss redan har börjat sniffa lite på den ”gåvan”. ibland så funderar jag på om jag ”hör” vad andra tänker. jag känner idag när människor pratar intensivt om mig. och det har jag kunnat få bekräftat att jag känner rätt. det har hänt mig två ggr att jag ”hör” en mening men den har inte blivit sagd. men inte kunnat få det bekräftat fullt ut. jag har bara haft känslan att det kan vara så. första gången så pratade jag med min bästa vän å jag var övertygad om att hon sa ”att det ringer någon så jag måste ta det”. hon har alltid haft signal i telefonen om det ringer någon så jag trodde att det va så det var nu med. men det hade hon kopplat ur så hon visste inte om det ringt någon. vi har inte kunnat få det bekräftat att det var någon som ringde till henne medans vi pratade i telefonen.

den andra gången så var det också ett telefonsamtal med min mamma. jag uppfattar att hon säger något som för mig är nedlåtande å dömande (hon tror jag kommer stanna i 3D världen) men när jag tar upp det med henne så säger hon att hon aldrig sagt det. hon förklarar för mig hur hon sa meningen på för vis. så ord står mot ord. då slog mig tanken att hon kanske verkligen sa det hon påstår sig säga men att jag uppfattade vad hon egentligen tänkte om saken i fråga. så jag känner mig lite förvirrad. om det är så hur ska jag hantera det. tack för en väldigt bra sida å jag tänker hänga med i ljusets uppstigning, ingen tvekan alls

det blev lite långt men om du svarar så får du väl korta ner det hela

MVH Kicki

Hej Kicki,

Ja, du har helt rätt i att många av oss kan läsa andras tankar, via känslor, förnimmelser och intuition – när någon tänker på oss och hur de tänker på oss. Telefonsamtal, som du beskriver, är ett bra exempel på detta. Det händer många av oss. Denna telepati kommer att utvecklas mångdubbelt i framtiden och ta andra former.

Däremot tror jag att du har missuppfattat din mamma. Det är säkert som hon senare förklarade för dig att hon inte alls missunnar dig att komma till den femte dimension, samtidigt eller i samband med att hon själv gör det. Detta är ingen tävling. Alla som vill komma dig och förstår vad det innebär måste nästan per definition också önska att sina nära och kära, framförallt sitt barn, också kommer med dit. Det är inte bra för dig att ha vag känsla av att din mamma inte gör det, och inte bra för henne att veta att du tror så. Det är ologiskt och inte förenligt med en spirituell förståelse. Du bör föra bort de tankarna ur ditt sinne och uppskatta din mamma, även om det skulle vara så att ni inte alltid kommer överens.

I Ljus och Kärlek,

Per

Du gillar kanske också...