Frågor och Svar av Per Staffan, 14 januari

 

Hej Per!

Lyssnade precis på Gary Larrabee, där en vid namn Tony pratade om att han är ”cornerstone” för att RV ska dra igång! Skickar länken så du kan lyssna och avgöra själv vad du tycker bör göras. Tony vänder sej ju främst till ledarna av internetgrupperna.

Här är länken:
https://www.youtube.com/watch?v=ksaj7WicW6Y

Ha det gott//

 

 

Hej

Allt som skrivs på dinarchronicles är inte sant. Inte heller allt som Gary Larabee säger eller tar upp kan man lite på. Det är klart från denna intervju att Larry inte visste vad ”Tony” skulle prata om. Lyckligtvis ställde sig Gary tvivlande till vad Tony hade att säga.

”Tony” verkar att helt vara i tjänst till själv. Han vill att folk med valutor skall skriva till honom. Man kan bara gissa vad som kommer sedan – förmodligen vill han att folk skall skicka till honom deras valutor att ta hand om åt dem. Han lägger säkert fram en ny lögn som del går på och skickar honom sina valutor.

Det finns också andra som vill att folk skickar sina valutor till dem. En heter David Smith, om jag kommer i håg rätt. De är bra försäljare och låter trovärdiga, kanske. Jag betonar dock att inte skicka era valutor till någon tredje part/person. Ni tappar kontrollen av era valutor. När 800 numren kommer ut görs det publikt via bland annat dinarchronicles, högst upp på deras sajt, och via andra källor. Det kommer inte att göras i hemlighet. Det förefaller som att det ligger nära i tiden, men vi vet forfarande inte när.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan

Du gillar kanske också...