Frågor och Svar av Per Staffan, 8 november

Frågor och Svar

Fråga:

Hej

Jag undrar vad det är som händer?
Obama skulle ju tala om att det inte blir nåt val.
RV skulle va igång nu.
Varför är det så här?
Jag börjar tappa tron på att det går att få bort cabalen från makten och att det ska
bli fred och jämlikhet på vår jord.

Tacksam för svar

 

Hej,

Ja, det är ditt val. Du väljer att tappa tron och tillit eller ej. Vi har alla våra val. Vi blir ansvariga för dem inför oss själva. Jag är inte här för att övertala någon. Jag lägger ut information från Ljuset i denna kamp med de mörka. Striderna och slagen svänger fram och tillbaka.

Ingen har full insikt och tillgång till detaljerna i den Gudomliga planen. Den planen har också stor flexibilitet att reagera på utvecklingar och situationer som sätts upp av de mörka.  Detta är bland annat för att se till att de mörka inte känner till den i detalj. Man observerar också vad de mörka gör när de läser informationen som sänds till Ljusarbetare. Så om det taktiska spelet inte utvecklar sig så som uttalat i detalj så betyder inte det att den gudomliga planen inte fungerar eller inte finns till.

Det är upp till var och en och dra sina slutsater och välja vilken sida man vill arbeta för. Att uttrycka tvivel hjälper enbart de mörka, och absolut inte Dig själv. Jag antar att du inte har fattat ett beslut att förena dig med de mörka och då får du vara försiktig med vad du själv tänker och säger. Det påverkar dig och din omgivning.

När det gäller det taktiska spelet så ser jag absolut ingen anledning att misströsta. Det ligger mycket nära i vår 3D tid. Jag kan bland annat rekommendera det sista meddelandet från Judas Iskariot.

Jag önskar dig lycka till med hur du väljer sida i ditt liv.

Per

Du gillar kanske också...