Frågor och Svar av Per Staffan, 4 oktober

Frågor och Svar

hej!
Jag undrar vad Obama, Putin och Turkiets president har för funktion i kabalens spel om världen.
Vem hör till ljuset av dessa. Läser jag alla meddelande tycks det som de motsäger varandra.
Ljusa hälsningar
Sten K

 

Hej Sten,

Jo, det kan variera enligt olika källor. Jag kan ge min förståelse av rollerna dessa herrar har.

Obama tillhör Ljuset, men har händerna bundna bakom ryggen då det gäller vad han kan göra och inte göra. Han får hot från kabalen som kan handla om hans liv och/eller hans familjs liv. Det skall finnas en film som alla nya amerikanska presidenter får se, vilken handlar om mordet John F Kennedy. De får då höra och se vad som kan hända med dem om de inte ”uppför” sig.

Obama är i kontakt med den godartade delarna av militären, CIA och FBI.. osv. Däremot finns det stora grupper inom dessa organisationer som arbetar direkt för kabalen, som inte Obama kan påverka.

Putin arbetar också för Ljuset. Om någon så är han den verkliga ledaren. Han har inga bakbundna händer och har satt kabalen i en knipa i Syrien. Han har sin militär under full kontroll och den är mer teknologiskt avancerad än tidigare. Rebellerna i Syrien och ISIS har utbildats av och får stöd av de delar av CIA och amerikanska militären som kabalen kontrollerar. När Putin has satt kraft bakom sin militär i Syrien har det inte varit så svårt att besegra ISIS. ISIS startades av CIA och kriget i Syrien är ett krig mellan Ryssland och den amerikanska kabalen. Obama hjälper på sitt sätt genom att vägra att blanda sig i alltför mycket i Syrien och låter Ryssland sköta kriget mot kabalen. John Kerry däremot tillhör kabalen och försöker att hota Putin med militära medel, vilket det amerikanska folket inte vill och Obama motsätter sig.

Erdogan har format en axis med kabalen, Saudi-Arabien och Israel mot Ryssland. Nu när Putin vinner kriget börjar han att dra öronen åt sig och närmar sig Putin för att rädda skinnet.

Hoppas det kan hjälpa,

Per

You may also like...