“Frisläppt” – GCR/RV SITREP – tisdag 29 augusti 2017

 

“Frisläppt” – GCR/RV SITREP – tisdag 29 augusti 2017

 

 

Vad som irriterar den här publiken är brist på information mer än felaktig information. Jag förstår det helt.

Men att inte känna till hemligstämplad information på hög nivå gör oss verkligen rasande. Och det är vad RVn är på de högsta nivåerna av regeringen, högst hemligstämplad.

Att prata om det, att läcka, betraktas som förräderi och straffas med döden i vissa länder, men i värsta fall fängelse.

Ändå känner detta samhälle att vi förtjänar att veta allt om vad som händer dagligen, om inte timligen. Och det är sant. Men aldrig har maktens mäklare avslöjat sanningen fritt för folket.

Internet har varit den stora utjämnaren.

Saker halkar. Ordläckor. Digitala bilder tas och skickas. Och det är svårt att hålla sanningen från att komma ut i ett kontrollerbart vakuum.

Vilket leder oss till tisdagens Intel … att paymasters ringer in kunder för ett över diskutbyte om de har befintliga SKR.

Först inträffade det här på östra halvklotet, i söndags kväll 8:00 EDT, nu börjar det hända här i väst.

Amerikaner och kanadensare kallas in för att träffa sina favoritpaymasters. Världen ligger på gränsen till ett historiskt uppstigningsögonblick ikväll.

Och att detta är den sista veckan i augusti strax före en slutet-på-sommaren weekend är betydelsefullt.

Att detta är den sista veckan (veckorna) av Trumpadministrationen betyder något. Detta på andra sidan av den totala solförmörkelsen.

Orkanen Harvey betyder tyvärr något. Av bra och dåliga orsaker som är mycket komplicerade i båda riktningarna.

Houstonhamnarna kontrollerar majoriteten av råolja som skickas till raffinaderier på östkusten och i mellanvästern.

Nya råoljerörledningar från Dakotas (Nord och SydDakota) är redo att kopplas på och ge service och/eller ersätta Houstons leveransvolym. Permanent.

Det är också lättare att attackera någon militär installation om deras nationella vaktenheter utnyttjas utanför campus för en naturkatastrof.

Galna hemligstämplade tider.

Bob Mueller fick all Trump-information överlämnad till honom långt innan han någonsin tog jobbet. Denna hans undersökningsrapport har sedan länge skrivits.

Vem gav den till honom? Obama, med Putins hjälp. Ryssland spelar syndabock. Och Trump skurken.

Men Mueller förbereder en annan rapport om Clinton Foundation eftersom den direkt relaterar till Trump/Rysslandundersökningen.

Kom ihåg, allt som du bevittnar nu är skriptat eftersom APTB avslöjar kabalens fulla omfattning – allt sker långsamt – och använder den bisarra Trump-distraktionen för att motivera en djupare undersökning av den absoluta korruptionen i amerikansk politik.

Prata om hemligt.

Jag har även fått IQD Intel ikväll. Dr Shabbi trodde att Dinaren kunde klara en $ 36.00 + -kurs och ordnade en intagsmekanism med prof. Bob Killian (den ökända amiralen i Reno som pensionerade sig som en Flottans Atomubåtsbefälhavare) till en $ 20,00-kurs, av viket amiralen håvar in en fin procent per bärgad Dinar (Dong $ 10,00 och ZIM också $ 0.00000018).

Även de indianska stammarna som lånar amiralen sitt suveräna landreservat kommer att få en andel av all valuta som inlämnats, vilken lastades på amerikanska militärflygplan och flögs till Kina där de Äldste registrerade serienumren och brände dem, med träpallar och allt.

Massor av vinsthungriga händer, i massor av hemliga kakburkar. Men i detta skede av spelet, vad spelar det för roll förutom för nyfikna människor som oss.

Roligt att några 100T ZIM-sedlar är värda mer än alla IQD-sedlar som amiralen någonsin tagit i sedan 8 år tillbaka.

Det är sant också för historiska obligationsägare som stretade för att försöka hitta autentiska obligationer och godkända inlösenföretag … eftersom ZIMs inneboende värde har gjort alla andra historiska tillgångstransaktioner irrelevanta (alla lika).

Kina behöver Afrika, och Afrika behöver Kina. Och amerikaner har den mest öppna Internet-kontrollmekanismen som lät sekretessbelagd information läcka ut om man går tillbaka så långt som den första Desert Storm invasionen.

Så de äldste försökte få 100% av den tryckta valutan och de historiska obligationerna bort från gatan före RV.

Och medan de lokaliserade 99% av de historiska obligationerna, var de mindre framgångsrika med att skörda de 75 revalverande valutorna som behövdes för att slutföra en global valutaåterställning under ett sekretessbelagt kommunikationsparaply.

Så de behövde konstruera en privat inlösen händelse. Ta in Fighting Joe Dunford för att utforma och genomföra en så svår plan (han är välkänd för precisionsplanering och perfekt genomförande).

Allt detta händer, märk väl, med Obamas dolda övervakning i samordning med de Äldste, PROC (Kina) och Putin. Tillsammans utformade de hela Trump-för-president strategin för att avslöja kabalens djup (Mueller undersökningen) och den allmänna befolkningens synder (vit överlägsenhet).

Vad mera kommer gamle Yo att avslöja i framtiden? Ännu bättre, vad kommer individer i denna gemenskap att dela med sig av för att upplysa oss om vad vi alla har missat medan vi omedvetet har sovit i matrisen?

Vi delar lika? Vänligen dela med dig. Ingenting? Åh, Jag förstår.

Om du då erbjuder avklassificerings nivåvärde och måste kalla mig djävulen för att stötta upp ditt eget ömtåliga ego, eller insinuera att jag jobbar för en kabalhanterare eller är en utomjordisk klon eller någon hemsk kristen för att jag säger svåra sanningar inför en massa publik … så är det inte bara skadligt för mänskligheten utan du kritmarkerar dig själv med APTB som övervakar hela detta samhälle bokstavligen varje halvtimme.

Jag vet, för de berättar för mig vad alla säger. Vanligtvis blåser jag bort det, men de
gjorde ett specifikt omnämnande av några personer som de har flaggat för obstruktion. Inte bra.

Var snäll och förstör det inte för dig själv här i det bittra slutet efter att ha kommit så långt.

Håll dina vilda bloggfingrar borta och din sorglösa mun stängd i stället för att tala ut med ilska och avslöja alla tvivel beträffande ditt hjärtas verkliga avsikt att arbeta med suveräna och sekretessbelagda frågor på hög regeringsnivå.
Anse er som varnade. Gud är med oss

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

You may also like...