Uppstigningsuppdatering: Meddelande Från Den Galaktiska Federationen, 5 maj 2023

 

 

Uppstigningsuppdatering: Meddelande Från Den Galaktiska Federationen

5 maj 2023

av Aurora Ray
https://thegalacticfederation.com/

Många människor arbetar verkligen hårt och försöker allt de kan, men de lyckas inte stiga upp.

Den främsta orsaken är att de är omedvetna – inte fysiskt, utan metafysiskt, inte utåt, utan inom!

Även om de rör sig, tänker, fantiserar och drömmer, tjänar medvetslösheten ändå som grunden för deras existens. De lever som robotar: mekaniskt effektiva men omedvetna, och de tillfällen då de känner sig riktigt medvetna är ytterst ovanliga. Alltså, det är hela saken!

Och det finns en enkel anledning till varför de flesta människor sover: Det enda som kommer att hålla människor vakna är deras önskan att vara vakna.

Det är sant att det finns många anledningar till varför vi inte vill vara vakna, inklusive det faktum att vi är fascinerade av sinnets trick. Men det är inte hela historien. Den verkliga anledningen är att de flesta människor inte inser hur mycket de sover.

De flesta av oss tror att vi är vakna när vi faktiskt drömmer i slow motion, eller lever som en robot eller som ett lik; vad som än krävs för att försäkra oss om att vi inte är medvetna om vårt verkliga tillstånd.

De flesta människors liv är till stor del omedvetna och automatiska; de går igenom livets rörelser, men de gör det i ett tranceliknande tillstånd, utan någon medvetenhet alls om vad de verkligen tror på och vad de verkligen känner inom sig själva.

De kanske vet innerst inne att något är fel med deras liv, men de har ingen aning om hur de ska förändra det till det bättre eftersom deras tänkande om denna situation är så automatiskt att det inte ger dem tillräckligt med utrymme för självreflektion och självförbättring.

Med andra ord, om du vill vakna ur sömnen måste du först förstå vad ditt liv betyder och varför det händer i ditt liv. Då kommer du att kunna välja om du vill vara vaken eller inte.

Vi sover alla i själ och hjärta, och det är därför vi inte kan höra vår själs röst som kallar oss tillbaka till evig kärlek och frid.

Vi sover för att vi är rädda för liv och död; rädda för att vara ensamma; rädda för att skiljas från Gud; rädda för att förlora kontrollen över våra liv; rädda för att förändra oss själva genom att bli mer medvetna om vilka vi verkligen är; rädda att släppa taget.

Människans uppvaknande kräver en aktiv vilja. Viljan måste vara villig att gå ut och ta kontroll över sinnet och kroppen. Det medvetna sinnet är inte fritt; det är bundet av sina egna lagar av betingning och av den fysiska världens omgivningslagar.

För att förändra något i ditt liv måste du först bli medveten om det genom meditation eller mindfulnessövningar.Du måste observera dig själv inifrån så att du kan identifiera vilka tankevanor du vanligtvis genererar.

Meditation är vägen till upplysning. Det kan hjälpa dig att identifiera vad som håller dig tillbaka från att förverkliga din fulla potential.

Jag tror starkt på kraften i medvetenhet. Jag säger inte att du måste vara ett helgon för att stiga upp. Jag säger att du måste vara vaken och medveten nog för att se möjligheten att stiga upp.

När du är riktigt vaken, kommer du att känna energin av uppstigning strömma genom din kropp. Det kommer att kännas som en naturlig handling av din själ.

Uppstigning är ett uppvaknande av medvetande och medvetenhet på varje nivå av varande: fysiskt, emotionellt/mentalt och andligt/kosmiskt (eller transdimensionellt). Det är ett omedelbart skifte från tredje densiteten till femte densiteten, vilket gör att vi kan uppleva ett förhöjt tillstånd av existens där vi kan arbeta med våra liv på högre nivåer snarare än att bara reagera utifrån vår nuvarande verklighet (egot).

Att tillåta dina energier att frigöras, öppna ditt hjärta och arbeta med att höja din medvetenhet kommer att höja ribban för uppstigning. När du hittar några blockeringar och släpper dem, tillåter du dig själv en högre vibration.

Vi lever i en uppstigningstid. Vi är här för att hjälpa till att höja planetens frekvens, för att öppna oss för högre nivåer av existens, för att älska och hjälpa andra och för att komma närmare en universell gemenskap.

Universum är enormt, och ditt liv är på väg att bli mycket större också. Du måste inse att du är mer än summan av dina misstag. Du definieras inte av vad du har gjort utan av vad du är kapabel att göra.

Vår sanna befrielse kommer inte genom yttre handlingar utan genom en inre förståelse av vårt eget väsen.Genom att göra det kan vi fokusera på varje ny dag med ett nytt perspektiv!

Det viktiga här är att vi alla växer i medvetande, vare sig vi vet det eller inte. Denna process har redan börjat, och varje dag närmar vi oss uppstigning som en kollektiv mänsklig ras. Om vi arbetar tillsammans för det högsta bästa är det ingen tvekan om att uppstigning kommer att ske!

Vi älskar dig innerligt.
Vi är här med dig.
Vi är din familj av ljus.
Vi är den Galaktiska Federationen.

A’HO
Aurora Ray

Ambassador of the Galactic Federation

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *