Galaktiska Kommandots Interstellära Flotta via Galaxygirl, 14 augusti 2021

Galaktiska Kommandots Interstellära Flotta via Galaxygirl, 14 augusti 2021

 

https://1.bp.blogspot.com/-yweNr6bltGA/YRipFfaIHnI/AAAAAAABY0c/Mk-evDIV4AA8jGd7pHV3v7rqPE4AKcE3ACLcBGAsYHQ/w640-h344/88ec650753e333fecf47b5a7bb270d56.jpg

Galaktiska Kommandots Interstellära Flotta 14.8.2021

Välkommen, mänskligheten, till de högre dimensionernas område. Många av er har känt den senaste tidens eskalering av energier, särskilt med Lejonport-portalen, eller den Jordiska Lejonportalen som vi säger. För vi har alla våra egna planetportaler och konstellationer som fungerar med våra egna planetariska stjärnor och system. Himlen är mycket komplex och ändå enkel i sin förutsägbarhet av matematiska och energetiska interaktioner. När himlakroppar rör sig skapar de massiva gravitationsdragkrafter, energetiska dragkrafter och när stjärnorna dansar genom virvlarna påverkas alla, särskilt de som ligger närmast. Vi har kommit nära er sfär för att assistera, för att hjälpa till. Många av er har hjälpt till i ert sömntillstånd. Många av er känner och älskar oss djupt. Eftersom ni är oändliga själar har ni haft oändliga äventyr i många olika former, och detta är ett annat av de äventyr som ni har. Vi önskar att ni lättar upp och att ni inte tar er själva så seriöst för det kommer att vara som olja och vatten för er, och den lägre dimensionella smeten fastnar inte. (Jag ser att olja och vatten lätt separeras i ett glas. Skräpet kan inte komma in i oljebubblan, den är väl isolerad i sig självt, hel och komplett. Det är fridfullt i oljebubblan.)

Vi är Det Galaktiska Kommandots Interstellära Flotta. Vi är ingen sektor eller indelning. Vi föredrar termen “gruppering” eftersom det finns många grupper av oss men det finns ingen indelning. Vi har alla arbetat tillsammans i årtusenden, många av oss. Några av de nyare rekryterna känner till oss energetiskt från tidigare liv. (Jag ser inuti ett stort silverfärgat vackert skepp. Människorna och varelserna är av många raser i olika färgade uniformer. Det är en massiv stad. Det finns barn, trädgårdar, rekreationsutrymmen, utbildningssektorer.) Vi är ivriga att undervisa. Vi är ivriga att interagera med våra älskade bröder och systrar som har blivit nedsänkta men inte fastnat bortom glömskans slöja. (Jag är förvånad över att se reptiler också på deras skepp.) Alla reptiler har inte förlorat vägen, galaxygirl, och de uppstigna, de upplysta som har tagit sig loss från mörkret och omfamnat ljuset är kritiskt hjälpsamma. Precis som att vissa människor som har fallit ner i mörkret betyder inte att mänskligheten måste ge upp. Mänskligheten håller på att separera olja och vatten i deras värld, därför visade vi dig denna analogi. Vibrationer attraherar. Energi lockar. Lika attraherar lika. Därför är det till stor nytta för er att vara glada och lättsamma, för ni kommer att attrahera mera av samma sak.

Jag är Tinirol, en av dem som bröt sig loss för att deklarera sin suveränitet. (Jag ser ett reptilansikte med svarta och röda markeringar, klädd i vitt. Han är massiv och jag har tvekat att diskutera med honom, men eftersom han är en del av denna uppstigna flotta och jag kan se att han är omgiven av ljus tillåter jag anslutningen.) Tack, galaxygirl. Jag är Tinirol. Reptilerna har kontrollerats av AI och manipulerats energetiskt i hög grad också. De underordnade arbetar under konstant rädsla och i dimma. De högre upp på jorden har tillåtit AI att ha inavel med de lägre så att de nästan styrs mekaniskt. Vår fria vilja var inte känd för många av oss. Ja, vissa tycker om övergrepp mot mänskligheten, men många var instängda i systemet. Jag bröt mig loss. Jag hävdade mitt ljus som en fraktal av den större helheten. Jag ser att detta är en hård undervisning. Det var svårt för mig att förbli inom ett system med en sådan sedeslöshet och smärta och missbruk. Vi behöver inte fokusera på detta. Jag låter min närvaro bli känd för du kommer också att möta stigande högre tidslinjevarelser av många raser och det kommer att vara mer i flödet av ditt uppvaknande om denna tanke är sådd. Ljuset kommer för alla men inte alla kommer att acceptera det. Acceptera ljuset. Läkningen kommer att bli djup. Många kommer inte att vilja läka. Många av mina bröder och systrar kommer att förångas när ljuset kommer, då det är deras val och deras själs utgångsstrategi. Min strategi var att välja ljuset, att välja den djupa smärtan av läkning så att jag kunde bli befriad. Jag erbjuder min kärlek till dig, som en läkt reptil och jag sträcker ut armarna i tacksamhet och service till helheten, till Gaia. Jag älskar också Gaia. Problemet är att många raser har varit inblandade i detta projekt och de har hävdat att de äger planeten. De har glömt Gaias fria vilja. Hennes röst hörs och hennes fria vilja kommer inte längre att kränkas, precis som mänsklighetens röst hörs, varför så många stjärnfrön har kommit för att läka båda aspekterna av detta projekt. Detta befriar inte bara mänsklighetens art. Detta är frigörelsen av denna sektor, av Gaias helande och hennes återfödelse. Lyckligtvis betyder det att vi alla kommer att ha en chans att återfödas energetiskt eftersom den ljusvåg som länge har pratats om är på väg. Jag är Tinirol. Jag uppskattar allt du gör för Gaia och återigen sträcker jag ut mina händer för dig och ljuset.

Vi är Det Galaktiska Kommandots Interstellära Flotta. Vår gruppering är från många stjärnsystem. (Jag ser många vackra Plejadier, Andromedaner, Sirianer och andra varelser som jag inte känner igen. De vinkar till mig, leende.) Vi är enade i vår lilla flotta och vi önskar att denna enhet av energi ska strömma igenom våra ord och genom din absorption av dem. Integration och enhet är det som behövs nu i detta recept för helande på Gaia. Vi har läkt från våra galaktiska krig. Vi har alla våra egna berättelser om läkning genom smärta och att välja att tro på hopp. Vi ser mycket hopp för Gaia för hennes läkning är nära. Skicka henne dessa helande ord, dessa ljusfrekvenser. Vi representerar balansen i helheten med de få. Du representerar dina egna stjärnfamiljer med din fysiska utföringsform på Gaia. Energetiskt, som många miljoner ljuspunkter, kommer denna sektor tillbaka i harmoni. Känn harmonin runt dig och när du sträcker dig efter den når du inom för där hittar du den. Inre balansarbete är arbete när det förkroppsligas inom ett lägre dimensionellt område, för du ser det inte. Du känner det inte. Det är inte lätt. Men det är värt det. För du är där för att upptäcka Källans helhet, enheten inuti och det ljus som genomsyrar den. Vi ser ljusblixten. Vi ser vad som kommer att hända. Vi väntar ivrigt men vi vill också att du ska veta och förstå att det du upplever just nu är lika spännande som blixten. Vänta inte på det. Skapa det nu genom att dra in den. Dra den mot dig själv och omge dig med ljusets sken. Vi kommer att säga Kristnat ljus för dig, för er Kristus med det här konceptet är ni bekanta med. I våra stjärnsystem har vi andra ord för ljus, för vi har haft andra lärare, andra erfarenheter, men allt är ljuset från Källan som i slutändan är det viktiga. Var dessa brinnande ljus. Vi ser att du är det.

Vi är Det Galaktiska Kommandots Interstellära Flotta. Jag Ashania talar. (Jag ser en ung dam som verkar halvt akvatisk och är tunn och blå med många vackra blågröna och indigo tentaklar från huvudet som hår. Hon har stora lila ögon och ett stort leende.) Det här är så spännande för mig! Jag har alltid velat tilltala stjärnfrön från Gaia! Vi älskar dig så mycket! Vi ber för dig, vi skickar dig vår kärlek och vårt ljus, du är så älskad! Tack för att jag fick gå igenom denna dag, detta är en av de högsta hedersbetygelserna i mitt liv. Jag tjänar genom hypnoshealings. Jag tjänar på många sätt. Jag skickar mina förmågor av enorm kärlek, för det är en av mina gåvor har jag fått höra, och hypnoshealing är en av de metoder som jag tycker om att göra. (Hon visar mig bilder av smörgåsar och barn som spelar boll och en ljus sandstrand.) Många goda tider väntar! Tappa inte hoppet! Hitta dina presenter och packa upp dem. Den stora uppackningen är här. Vi älskar dig.

Jag är Renaldo. (Jag ser en kort staturerad mansperson med mustasch komma fram.) Vi visar dig hur olika vi är och ändå hur vi alla är likadana. Vi visar dig hopp om er framtid när era skillnader smälter in i en. Ni har alla varit många saker. Många kroppar, många roller, många erfarenheter. Nu är det dags att förena er. Att städa upp er planetmoder, som vi älskar. Vi är här för att vi älskar Gaia och vi älskar mänskligheten. Vi tror på mänsklighetens godhet. Vi tror att du kommer att komma ihåg det också. (Han bugar sig och går tillbaka.)

Vi är Det Galaktiska Kommandots Interstellära Flotta som skickar dig vår kärlek och vårt ljus. Fred på din resa. Fred.

~ galaxygirl

Översättning: Lars-Eric

 

You may also like...