Galaktiska Rådet av Ljus via Jenny Schiltz, 3 augusti

 

sacredgeometry 

Gå bortom Begränsningar – Galaktiska Rådet av Ljus

Publicerat den 3 augusti av Jenny Schiltz

 

Det är mycket spänning i luften när energierna flödar in i jorden och för med sig känslan av nya möjligheter. Det är dessa möjligheter som vi vill diskutera med er idag. Lejon portalen är mycket kraftfull och kan hjälpa er med att öppna er till allt ni är. Då många kanske upplever milda till extrema fysiska symptom av ljusfrekvensen som nu finns på er planet, vet att med tiden kommer er kropp inte bara att anpassa sig utan blomstra. För att så ska bli fallet, måste ni se på strukturen av begränsningar och tro, som ni har satt på er själva.

Så många av er kämpar för att ta bort er själva från restriktioner som ni tvingat på er själva. Det har varit beskaffenheten på jorden att trosuppfattningar och begränsningar sattes på er från stunden ni inkarnerade. Dessa sätter er i en kategori baserat på geografi, fysiska attribut, religion, ekonomi och kultur. När ni går genom denna extraordinära process märker ni att ni måste klara upp dessa begränsningar en efter en, och undvika dem då de inte är signifikanta för er natur, er själs sanning. Många av er kan avvisa de som uppenbart förolämpar ert sinne för rätt och fel, er känsla av rättvisa, men det är så många andra som ni bara accepterar. Några på resan för att rensa upp parametrarna, kan har lagt till nya regler och restriktioner, men de ses inte som sådana, för de verkar så väldigt olika. 

Vi frågar var och en av er: vilken box har ni satt er själva i? När ni läser dessa ord, kan många säga till sig själva – Jag har inte satt mig i någon box, den sattes på mig. Om så är fallet frågar vi er: Varför stannar ni? Dessa energier kommer in nu och fram till slutet av september och de hjälper er att drömma, att skapa, att gå förbi era begränsningar. De är också designade för att ge ert själv kraft, så att ni kan ta steg för att lämna bekvämligheten av gränserna ni skapat. Det är bekvämlighet i vad ni vet, i gränserna ni satt upp för er själva, men lite tillväxt. För att helt förstå vidden av er själ, måste ni förstå att ni är obegränsade, oändliga och totalt kapabla att förändra allt runt er. När en börjar släppa det som binder, kanske det uppstår osäkerhet och rädsla, vi ber er helt enkelt att följa ert hjärta. Ert öppna hjärta, obundet av rädsla kommer inte leda er vilse.

Så många blir fångade i det linjära tänkandet i er värld och när de blir det skapar de boxen, som de så desperat vill bli fria från. Tänk på en person som vill bli doktor. Ofta ser de på hur lång tid slutresultatet kommer att ta, hur mycket tid och pengar som krävs och stoppar sig själva innan de börjar. Istället för att förstå att med en enkel intention och att handla och ta ett steg i taget så kommer de bli guidade längs vägen. För många av er låter rädsla stoppa er från att göra, leva och vara som ni verkligen vill. Denna rädsla är den starkaste saken som håller er från att förstå ert sanna värde, era sanna förmågor.

Nu är det tid för att alla era trosuppfattningar och vad ni förstår, att bli utmanade. Låt det vara så. Vi varnar för att se saker och ting bara från ett perspektiv när ni kanske ser att det inte är komplett eller felaktigt. Istället låt er själva se det från alla håll. Detta är multidimensionell förståelse och när ni växer och ert djup ökar, så gör även alla synvinklar något kan ses från. Då det är enklare att se hur detta i avseende till kollektivet, kan ni också tillåta er denna frihet? Kan ni se er själva från många synvinklar? Kan ni se den sanna naturen av er varelse? Att ni är ALLA och ni kan uppleva alla och det uppnås helt enkelt genom intention och handling. Det finns inga begränsningar, detta måste ni förstå.

Så många av er väntar på dessa vågor av energi att de ska vara de som skapar Uppstigningen i ert liv. Dessa vågor av ljus hjälper er att komma ihåg att ni redan är en varelse som Stiger upp, som spelar en roll av en som helt enkelt glömt sin sanna natur. När som helst kan ni släppa allt ni tror på, allt ni har lärt er och omfamna allt ni är.

Vi är det Galaktiska Rådet av Ljus och vi har den största aktning för er.

  

Konversation med Rådet av Ljus:

Jag: Ljuset som kommer in har verkligen sänt in människor i loop fysiskt. Autoimmuna sjukdomar flammar upp och människor får hela tiden nya diagnoser. Vad händer?

Rådet: Autoimmuna sjukdomar är en signal att deras kropp inte kommunicerar riktigt med själen. Under upplösningen av begränsningarna förstår man att man inte är sin kropp. Detta betyder att de inte ska identifiera sig med begränsningarna av sin kropp, sitt kön, sin hälsa, sitt utseende, det är förståelsen att er kropp bara är en del av vem ni är. Men, er kropp är ert fordon, det är hur ni kommer att stiga upp när ni fortfarande är förkroppsligad. Det är mycket viktigt att få djup kontakt med er kropp, precis lika djupt som er själ. Alla dessa delar av er måste gå samman till en. Er kropp känner smärta när det är dysfunktion, när det är dissonans mellan vem ni tror att ni är och den ni verkligen är. Autoimmuna sjukdomar är kroppens svar på de inkommande ljuskoderna när det inte finns någon kommunikation med själen. Det är viktigt att se er själva som en med kroppen då den är ert fordon. Er kropp har medvetande och kan sända och ta emot information. Öppna dessa vägar och ni kommer att finna att mycket av rädslan som orsakar sjukdom lämnar er.

(De visade mig en person i ett mörkt rum där mycket lite kommunikation kommer in. Ljusets strålar kommer in, ändrar DNA, skapar mer kristallin struktur och det ses som en attack av personen i rummet. De förstod inte och de kände hjälplösa när de inte kan stoppa det. – Detta är hur kroppen känner när den inte kommunicerar med själen, men dig. Det är förståeligt att resultatet då blir att det verkar som om kroppen attackerar sig själv, vilket är grunden för de autoimmuna sjukdomarna. Den försöker berätta för oss hur den känner. Det är viktigt att vi frågar kroppen vad den behöver och hedrar det, hur galet det än verkar vara. Om er kropp vill ha läsk och ni inte har druckit det på 2 år, gör det ändå. Det kanske finns något i läsken den behöver.)

Jag: Det känns som om människor står i ett vägskäl, att energin ökar i hastighet och gapet, mellan dem som arbetar på sitt själv och dem som inte kan går framåt, ökar. Kan ni förklara?

Rådet: När stora vågor av energi kommer in med riktad information blir människor ombedda att välja. Förstå att livet på jorden är en upplevelse och vissa vill uppleva en viss aspekt längre. Det betyder inte att några kommer att lämnas kvar om de har valt att Stiga upp. Det kan betyda att en själ vill utforska offermentalitet, maktlöshet eller några andra sorters känslor innan de skjuter sig själva framåt. Gapet ni känner finns inom er. Gapet mellan den ni var och den ni känner att ni själva är, har blivit vidare. Detta kommer att fortsätta tills ni ni inte längre ser den ni var.

Jag: Jag måste fråga då det är i tankarna på folk i mitt land. President racet har blåsts upp till denna grop av människor som vänder sig mot varandra. Jag ser dem som är andliga attackera andra för att ha andra uppfattningar, för att de inte röstar på det ena eller andra sättet, för att det är förlorade i rädsla. Det är verkligen en fälla.

Rådet: Det är inte en fälla, men det är väldigt användbart i att visa varje person var de behöver arbeta med sig själva. Det är ingen skillnad mellan en kandidat som dömer folk och personen som dömer kandidaten. En av dem är bara en större personifiering av vad som sker inom. Vi förstår, så mycket hopp har satts till en person, ändå tar just denna handling bort er personliga makt. Oavsett vem som sitter vid makten, ingen har mer makt eller dragningskraft än ni har i ert eget personliga hologram. Var och en av er kan skapa inom er själva idealen som ni vill förkroppsliga i en ledare. Faktum är, detta är enda sättet. Ni måste bli ledaren, skaparen i ert eget liv. Tillåt er själva att se denna erfarenhet från alla sidor, även från vår och se hur det frigör er från dömande och oro.

 

Jag: Tack.

 

Jag hoppas att mina frågor har hjälpt och att ni har det bra när ni läser denna blogg. Jag uppskattar verkligen alla som delar denna blog, det betyder allt. Sänder er all kärlek och glädje vi kan hantera. Välsigne er alla.<3<3

 

Jenny

 

 

 

To book a Spirit Guide reading or Ascension Guidance session med Jenny Schiltz, please go til jschiltz.appointy.com. For information on Ascension Guidance groups or single sessions, follow this link. Ascension Guidance Sessions. Join the Facebook page to keep up to date on the energies Channeling Masters

www.channelingthemasters.org

 

Copyright 2016, Jenny Schiltz

 

 

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...