Yeshua via Galaxygirl, 20 juni 2023 

Yeshua  

Via Galaxygirl, 20 juni 2023 

Jag ser er  

 

Hälsningar, Vägens vänner, bröder och systrar, Vägen som vi började vandra tillsammans för så länge sedan. Jag ser er i mitt hjärta genom kärlekens ögon, och jag önskar att ni kan se er själva som jag se er. Så som Källan ser er, en kärleksfull upplevelse av det gudomliga, gnistan av Allt Som Är. Det är vad ni är, det är vilka ni alltid var menade att bli, för det är ert öde att reda ut det stora bedrägeriet och att stå enade i ljuset och låta det strömma över och genom er.  

Jag, Yeshua talar och jag sänder mitt kärleksljus till er. Allt är inte som det verkar, nej det finns mycket att avslöja och det kommer inte att bli vackert, men det kommer att vara välbehövligt. Det här är ingen tid att luta sig tillbaka på. Tiden för förberedelser är över, tiden för det stora avslöjandet är här nu. 

Jag ser er, jag ser er trötthet men också er iver att driva igenom denna stora förändring. Detta massiva ljus, denna tsunami av kärlek, som Modern kallar det, denna tsunami är ni, är vi, är vi alla, Himlens Sällskap och Jordens Sällskap tillsammans, för vi är Ett. Denna kärlekstsunami trycker på och den kommer in med allt större styrka. Släpp in den!  

(Jag ser en stor dörr med en dörrklapp och någon som knackar på) 

Ljuset knackar på. Källan knackar på. Släpp in dem. Släpp in ljuset i ert hjärta och se hur er värld exploderar i sin glans. Ni har hört mycket om många löften och i viss mån har det förekommit förseningar, men det har också tillåtits mer tid för förberedelser. Och mänskligheten har behövt det till en viss grad, och de som precis håller på att vakna har behövt och kommer senare att uppskatta den väntan som har gjorts för deras skull, för att tillåta ännu fler att vakna.  

Jag Yeshua ser er. Jag älskar er. Ni är min familj. Jag är inte viktigare än ni. Ni är inte viktigare än någon annan. Vi är alla lika viktiga.  

Det här kommer att reta upp de som har blivit indoktrinerade att tro något annat. Jag kom helt enkelt före, jag hade turen att födas utan programmeringen, och på något sätt har ni haft en mycket mer utmanande och unik resa i vissa avseenden. Alla resor är lika spännande, ibland förrädiska och fulla av lärdom, om man är öppen för den. 

Jag ser er. Er resa har varit lång med krokiga vägar och leriga dalar, med trasiga drömmar och ny medvetenhet. Nya insikter och nya drömmar kommer att komma till er, för ni utvecklas hela tiden. 

Era gamla liv har varit en underbar resa. Det är dags för det nya livet. Vänner, det är dags att ta ett steg framåt och se er omkring och känna efter vilka ni är nu kontra vilka ni var för fem minuter sedan. 

Det är så snabbt energierna växlar och förändrar er och allt som ni ser omkring er. Det kommer att finnas många som inte förstår det, men det kommer även att finnas många som gör det. Och det kanske förvånar er att inse att era medarbetare och bekanta som ni trodde var så olika er, egentligen inte alls är så olika er.  

Det finns alltid hopp. Det finns alltid ljus. Det finns alltid en resa av ljus som återvänder till sig själv, vilket är den resa som ni har lovat att upprätthålla. Ni lovade och ni levererar. Vi, Himlens Kompani, ser på er med stor kärlek. Ni är inte övergivna. Inget ni kan säga eller göra kan få mig att tänka mindre om er. Ni är mycket älskade och uppskattade.  

 Nu är det dags att älska och uppskatta ert eget inre barn, för det är där sann läkning börjar. Ert liv är en väv av ljus, av färg, av smärta och glädje. Livet är den största gåva Skaparen kunde ge er. Och här är ni. Ni håller på att uppleva det. 

Ni kommer att känna er utmattade av dessa obevekliga kärleksenergier. Vila! När ni känner er emotionellt ömtåliga, vila. När ni är trötta, vila. Andas! Andas in allt och låt mig gå bredvid er. Jag är med er på er resa, om ni vill att jag ska uppleva den tillsammans med er. Många av er har blivit familjemedlemmar, och är fortfarande familjemedlemmar av ljuset i varierande former, platser och utrymmen. 

Jag är Yeshua. Ni och ert ljus är den andra ankomsten. Ert förkroppsligande av Kristusmedvetandet håller på att stiga upp, från varje vrå av denna vackra planet. Kristusmedvetandet håller på att höjas! 

Höj er med det! Släpp in det och det kommer att förändra ert liv på alla nivåer. Somliga kommer inte att vilja förändras, men det som kommer är sådant att alla kommer att tvingas att ta ett beslut om att antingen förändras och följa med eller lämna, eftersom förändringarna kommer att bli så stora. 

Det kommer att bli kaos och ni kommer att vara lugnet i stormen. Ni, ljusbärare, ni har fötts till denna livstid av en anledning, och speciellt i denna kumulativa livstid. Detta är klimaxen av detta projekt, så att nästa kapitel kan börja.  

Den nya Jorden väntar. Var modiga, jag är med er. Jag omsluter er i min frid. Det är ganska nära nu. Grunda er! Andas! Vet att ni redo.  

Ni har kommit hit för tider som de här. När vinden ylar och ni hör himmelsk musik, kommer ni att veta. Jag är med er. 

Jag är Yeshua. 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *