“Gyllene Årtionde” – GCR/RV SITREP – söndag 3 september 2017

 

“Gyllene Årtionde” – GCR/RV SITREP – söndag 3 september 2017

 

God kväll alla, jag tänkte att vi skulle tillbringa lite tid tillsammans för att granska ett PROC-meddelande (Peoples Republic of China) som gjordes före BRICS toppmöte som pågår i helgen (3-5 september).
I grund och botten tog Kina precis över det globala ledarskapet i världsekonomin genom att meddela att deras Yuan nu är guldbackad.

http://www.activistpost.com/2017/07/russia-china-declare-war-us-petrodollar-prepare-exclusive-trade-gold.html

Detta nya/gamla värdesystem ersätter USD som världens reservvaluta samt överför all global militär och ekonomisk makt från västvärlden till öst.

Genom att Kina går till ”guldstandard” tvingar det varje annan valuta/nation i världen att göra detsamma eller elimineras från ekonomisk relevans över natten.

Flytten eliminerar också alla fiat petrodollar som utfärdats sedan 1971 när kabalen tvingade världen att acceptera råolja som säkerhet vilket stödde den dåvarande reservvalutan (USD) då den togs från guldstandarden av dåvarande President Nixon.

Han blev senare avlägsnad från ämbetet av de Äldste för att ha begått denna omoraliska finansiella handling.

Intressant att notera är att Nixon-incidenten var också sista gången som en amerikansk President tvingades avgå på grund av en finansiell skandal.

Vad säger detta om president Trumps öde? Men nu kommer jag ifrån ämnet ….

Det som är ännu mer intressant är att de istället för att officiellt meddela guldstandarden exempelvis på BRICS toppmöte i helgen, släppte försiktigt ut nyheterna via ett makro råoljeavtal med Ryssland och Saudiarabien – i huvudsak kringgick man USD permanent.

https://m.cfoinnovation.com/story/13567/future-china’s-yuan-gold

I tysthet har de kinesiska Äldste fått igenom sin vilja i västvärlden genom att acceptera betalning för all framtida kinesisk råoljeförsörjning från de två största oljeproducenterna i världen först i Yuan för att sedan omedelbart omvandla den till guldtackor!

Tänk på det!

Vet du hur mycket råolja Kina importerar från dessa två länder under ett kalenderår? En otrolig mängd!

https://www.google.com/amp/mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN1570VJ

Detta enda tillkännagivande eliminerar inte så subtilt petrodollarn och utdelar också en dödsstöt mot kabalens gamla finansiella system över natten.

Svisch! Borta. Tack för att du spelade. Nästa.

Det betyder också att den globala tillgången på guld kommer att skjuta i höjden, vilket kommer att driva ner priset på guld (och silver) tillbaka till där det naturligt låg före 1971.

Också värt att notera är den här nya finansiella verkligheten att det nu finns ett oändligt utbud av guld, tillgängligt för globala inköp, vilket gör att vi alla kan bedriva grundläggande daglig handel i guldbaserade digitala valutor – alla konvertibla till guld.

Det här meddelandet är, samtidigt som det är indirekt och något otydligt, Kinas sätt att med mjuk makt starta RV, vilket tvingar 208 andra suveräna nationer att omedelbart följa den globala guldstandard som diskret vävdes in i det hemliga GESARA-fördraget.

Denna handling krossar automatiskt USD-värdet och tvingar både Republiken (Trumps avgång) och USN (guldbackade valutan) till omedelbar offentlig existens innan marknaderna åter öppnas på tisdag.

Precis så subtilt, men lika genialt, avslutar detta drag också Federal Reserve Bank och dess olagliga utskrift av amerikanska pengar liksom kabalens politiska inflytande i amerikansk politik, inklusive israel-lobbyn som också måste acceptera guldstandarden för sin egen valuta (Shekel) eller vara borta från global handel.

Översatt betyder detta att kineserna inte bara förklarade krig mot kabalen, de meddelade mellan raderna att de offentligt annonserade deras förhandlade överlämnande.

Åh, snap!

Vilket är exakt vad kinesiska presidenten Xi Jinping sa vid sitt inledande BRICS-affärsmötes tal igår om du också läste mellan raderna ref: ”world peace”.

http://news.xinhuanet.com/english/2017-09/03/c_136579489.htm

 

I samma tal antydde han också hur de Äldste framtvingade guldstandarden för resten världen med ett nytt ”gyllene årtionde”.

http://news.xinhuanet.com/english/2017-09/03/c_136580146.htm

Allt detta händer i realtid ikväll, medan miljontals amerikaner suger i sig öl som bedövar tredje ögat och stoppar in klibbiga mellanmålsprodukter och steroidladdade biff-, kyckling- och köttbiprodukter som liknar utseendet av en korv i sina ansikten.

Västerns befolkning (anglosaxiska samhället) har bokstavligen liten eller ingen intellektuell nyfikenhet och har därmed ingen aning om hur världen verkligen fungerar för att de har varit för upptagna efter WW2 med att leva i den stora ”America’s the Greatest” psykologiska tv-bubblan.

Men de kommer att få reda på det mycket snart … och permanent. Sobeit.

Se dig själv som lycklig, du blev besparad det svåra slaget i ansiktet, eftersom du innehar omoraliskt devalverad valuta och historiska obligationer från länder med färgade populationer (Irak, Iran, Vietnam, Zimbabwe, Afghanistan, Indonesien).

RV kommer att starta när som helst från nu, just nu, till tisdag morgon.
Så dra åt remmen, humanitära astronauter – era liv kommer säkert aldrig att vara desamma igen.

Gud är med oss

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...