Gillian MacBeth-Louthan, 12 OktoberBlommande träd

 

Gillian MacBeth-Louthan – Vi Talar Slumpmässigt,

Vi Skapar Av Ett Infall, Och Vi Förutspår Utav Rädsla

Källa

Vi är anslutna till allt i Universum. Det finns ingenting som vi inte är en del av; allt flödar genom och till oss. Vår energi, våra tankar, våra ord flödar genom allt liv på Jorden och på annat håll. Det är inte ett slut för oss, eller en början, utan ett kontinuerligt flöde av liv, som ändrar form om och om igen. Vi förbättrar kontinuerligt vår form i varje inkarnation, oavsett om det är som ett grundämne, en växt, djur, människa, stjärna eller galax. Vi utmanar oss medvetet till att bli allt som vi kan bli. Det finns inga misslyckanden i denna typ av existens, bara utveckling.

När vi når en topp i den här nivån av evolutionen, börjar vi att inse effekterna av våra ord; tankar och rädslor har i denna vändpunkt. Vi talar slarvigt, skapar av ett infall, och vi förutspår utifrån rädsla. Vi talar som om våra ord inte betyder ”ett jäkla dugg.” Att se dem som bara ord och inte inse att världen har blivit skapad av ett ord, en tanke, ett påbud. Att inte se kraften vi har till vårt förfogande, att förstöra allt, eller skapa en utopi, ett paradis, ett himmelrike på Jorden. Sabotera våra egna liv, vår ekonomi, vår hälsa, våra äktenskap och vår framtid.

Varje tanke ni har är levande. Varje ord ni talar är fött till existens. Ni befriar det från dess inre domän. Precis som att släppa ut en Ande ur en flaska, era ord, era tankar, väntar på er befallning, att komma in i den materiella världen och göra vad de gör bäst, att skapa! All skapelse är av er, för er, och genom er!

Tiden mellan tanke och manifestation växer kortare och kortare, vilket tvingar var och ens uppmärksamhet in till korridorens speglade ansvar. Det är där som reflektionerna ropar: ”se vad du har skapat, se vad du har fött”. Vi ger oss själva underbara magiska gåvor varje minut, varje dag, bara genom de ord vi talar. Ingen är ute efter att få oss till ingenting, är ute för att förgöra oss, alla skapelser är från vårt eget skapande, ett verktyg för att ledsaga oss till en högre plats för vetande.

Vi gör inte bara det här som individer, utan som land, familjer, kontinenter, och även som en värld. Så många möjligheter att lära och utveckla och älska. Det är som barn som leker med kärnvapen, utan att känna till kraften av instrumentet till hands. Vi gör vårt bästa för att uppfylla gamla och bibliska profetior. Att tro på en viss nivå att dessa från det förflutna, kände till mer vad än vi gör. Att ge bort vår makt till torkade ben i det förgångna. Ifall dessa samma människor förutspådde idag, skulle vi skratta åt dem som besynnerliga, eller kult-medlemmar. Inte hedra deras ord eller deras rädslor.

Många kulturer över hela världen känner behovet att få de gamla profetiorna att gå i uppfyllelse. Deras religion kommer inte att vara komplett utan massförstörelsen som har utlovats. Om profetiorna inte är sanna, vad mer i deras doktrin är inte sant? Har deras Gud ljugit för dem om någonting annat? Det är denna typ av tänkande som måste kvävas i sin linda. Inte genom konfrontation, eller ilska eller peka finger, utan med kärlek, kärlek och mer kärlek. Men den yttre världen speglar deras inre tankar och dialog. Livet är inte något som händer oss, det är någonting som vi skapar, ständigt.

Att veta att vi kan och gör tillsammans, skapar allting och vad som helst, låt oss skynda på att skapa en värld av kärlek, av fred, av glädje. Där alla barn går till sängs med en mätt mage, och varje hemlös person uppdaterar sitt kartong-hem, till ett riktigt hem. Låt oss titta på vår värld, glas som alltid är fulla i stället för halvtomma och halvhjärtade. Allt levande svarar på tankar och önskemål, speciellt en planlös tanke, eller påbud.

Att veta hur kraftfulla våra ord är 24 timmar om dagen i all evighet, sätter liten bit av dämpare på vårt skämtande. Vad vi kan säga även i lek, kommer att porla ut genom alla utrymmen och tid. Vad vi påbjuder för en annan, skänker vi till oss själva. Vår ilska, våra rädslor, vår avundsjuka, blir animerade levande och sparkar tillbaka oss själva för att få uppmärksamhet.

När ni älskar, attraherar ni. Ni är idag där era tankar har fört er; ni kommer i morgon att vara där era tankar tar er. Ni kan inte fly från resultatet av era tankar; men ni kan uthärda och lära, acceptera och vara glada. Ni kommer att inse visionen i ert hjärta, inte den tomma önskan. Ni kommer att dras mot det ni i hemlighet mest älskar. I era händer kommer att placeras det exakta resultat ni förtjänar, varken mer eller mindre. Vad än er nuvarande omgivning må vara, kommer ni att falla, stå kvar, eller stiga upp med era tankar.

Översättning. Mie Fjällvide

 

http://www.thequantumawakening.com

Du gillar kanske också...