Mike Quinsey – via Översjälen – 28 oktober 2022

Mike Quinsey – via Översjälen – 28 oktober 2022
Som man kan förvänta sig har de förändringar som sker i solsystemet kommit till NASA-forskares kännedom som inte kan förklara orsaken till dem och hänvisar till dem som en ”konstig händelse”. Den påverkan du har haft är begränsad till varje cykel så att alla kan börja igen som nya. Till och med du har erkänt bevis på en tidigare cykel, även om det är svårt att se efter all denna tid med de många jordförändringar som har ägt rum.
Saker och ting verkar väldigt förvirrade för närvarande eftersom du inte kan se ett mönster för händelser som indikerar vad resultatet kan bli, förutom att det är uppenbart att mycket av det gamla försvinner för att aldrig återvända. Det är alltid tröstande att hålla fast vid det som är bekant, men nödvändiga förändringar planeras i förväg för att visa dig vägen att följa. Ni kan inte hålla fast vid det gamla längre, så mycket måste ge plats för förändringarna som kommer att driva er in i den nya tiden.
Var i hjärtat, och låt er inte dras ner av vad ni uppfattar som osammanhängande händelser, som inte verkar ligga i era intressen. Allt har ett syfte även om man vid den här tiden inte kan se det. En dag kommer du att blicka tillbaka och se mönstret växa fram som förde dig framåt och bidrog till att lägga grunden för ett nytt sätt att leva. Mänskligheten har haft många möjligheter att avancera men har avsky för att överväga förändringar som skulle orsaka betydande omvälvningar. De måste dock komma och kan inte undvikas eftersom de redan har börjat.
Var redo för förändringar och gör det med ett öppet sinne och vet att allt är en del av ett magnifikt äventyr som kommer att lyfta dig ur den period av osäkerhet du nu befinner dig i. Glöm aldrig att större krafter övervakar dina framsteg och har ditt bästa för ögonen.  Inom en inte alltför avlägsen framtid kommer du att möta de själar som har rest med dig och som har hållit dig på kurs för en lycklig och tillfredsställande avslutning. Håll dig lugn och fridfull och snart kommer du att upptäcka att andra själar kommer att känna igen din sanna andlighet.
Föreställ dig en tid framöver då alla själar kommer att kännas igen av sina sanna andliga färger, när sanningen alltid är uppenbar för alla att se. Det kan inte döljas till skillnad från dina nuvarande upplevelser när du har svårt att veta om du kan lita på det du hör. Men allt eftersom tiden går kommer du att fortsätta att avancera tills du också bara kommer att kunna tala sanning, eftersom det kommer att vara ditt naturliga sätt att leva. På samma sätt kommer det att bli för andra som också har nått den högre nivån. Det är den tid du går framemot när uppenbarligen inget lägre kommer att kunna existera.
Vilken ansträngning du än lägger ner nu även om det är svårt kommer att belönas väl så ge aldrig upp och fortsätt att agera positivt, och genom att göra det kommer du att vara ett gott exempel för dem runt omkring dig. Människor kommer att känna de positiva utstrålningarna som kommer från din aura, men osannolikt inser de exakt var det kommer ifrån. Tänk på ”att  lika attraherar lika” när det gäller dina vibrationer så är det i sig ett bra resultat. Ju högre vibrationer du har desto mindre sannolikt är det att du kommer att påverkas av bakterier omkring dig. Att hålla sig lugn i svåra situationer hjälper också till att hålla dina vibrationer höga och undvika eventuell sjukdom. Att hålla sig lugn och fridfull är mycket hälsosamt för din kropp.
Uppenbarligen är din allmänna hälsa också viktig, och bra hälsosam mat snarare än de som fabriceras är de mest fördelaktiga. Med tillräcklig träning för att hålla din kropp i trim, är det inte mycket mer du behöver göra för att förbli frisk. Människor är kända för att kontrolleras av smaker som ofta tillverkats och inte nödvändigtvis är det bästa för dig. Naturligtvis är din kropp bra på att hantera alla typer av mat du tycker om, men i det långa loppet kommer det sannolikt att bli effekter som leder till sjukdom och till och med fysiska handikapp.
Vi vill inte att predika till dig utan inbjuder dig snarare att tänka på din kropp som ett magnifik skapelse som förtjänar hänsyn och omsorg för att säkerställa att den fungerar med maximal effektivitet. Att ta hand om den innebär att du kommer att gå igenom livet med få problem och fortfarande kan njuta av det fullt ut. Vet att den kommer att låta dig veta i säkra ordalag om du missbrukar den och även då kan den självläka i många fall. Slutligen krävs tillräcklig sömn och motion om du ska njuta av din hälsa. Det finns ingen anledning till varför du plötsligt skulle få sjukdomar utan någon uppenbar anledning, men det finns alltid en karmisk anledning kopplad till de upplevelser du behöver för att fortsätta utvecklas.
I allt som är kopplat till att leva ett bra liv fritt från bekymmer, kom ihåg att ditt Högre Jag och dina guider ofta är ansvariga för att påminna dig om den bästa åtgärden att vidta, men de påtvingar dig inte sin hjälp utan erbjuder den bara för ditt övervägande. Återigen påminner vi dig om att upplevelser som är en del av din överenskomna livsplan uppenbarligen kommer att äga rum. Det kommer förmodligen att låta ganska involverat men ditt liv är föremål för en mängd händelser som verkar äga rum helt naturligt.
Jag lämnar dig med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp dina dagar och din väg till fullbordan. Detta budskap kommer genom mitt Högre Jag, mitt Gud Jag, och varje själ har samma koppling till Gud.
I kärlek och ljus.
Mike Quinsey.
Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...