Moder Gud, 22 mars

Moder Gud

22 mars, 2015

Kanal: Susan Sammarco

 

Moder Gud

Ni är kärlek, era väsen är kärlek, ni uttrycker kärlek, ni delar kärleken. Det här är den nya verkligheten på denna planet. Min kärlek har flödat mer och mer och mer och det är dagar sedan slussportarna har öppnats för kärleken som flödat över planeten från den galaktiska solen igenom er sol. Allt detta har i förväg planerats och allt detta blir fullbordat, ett crescendo som James tidigare delade med sig. Vi skulle vilja inbjuda er att mindre och mindre se på världen med kritikers ögon eller utifrån oro eller rädsla. Det är inte där ni uppmanas att se, mina älskade. Ni uppmanas, och ni har uppmanats, att fortsätta att tro på kärleken, tro på manifestationerna av kärlek, tro på kärlekens renande kraft. Nu är tiderna här för er att komma fram, att vara närvarande, att vara de som talar för kärleken. Nu är det dags att inte brottas, som ni har gjort i dagens diskussion, med tanken på vem som är på den ena eller den andra sidan. Nu är tiden inne för vi har kallat på er att vara förenade. Ja, att veta att ni i andra liv har spelat på spelens bägge sidor. Men denna gång är tiden inne för att kallas till förening, till kärlek.

Min kärlek får ni idag, obegränsat och fullständigt, för att ni skall kunna känna den i varje cell i er kropp, varje del av varje aspekt av den ni är består av kärlek. Och för att manifestera den kärleken i denna värld utan att döma och utan bekymmer. Utan att hålla fast vid bekymmer som handlar om ifall den ena är med eller den andra är med. Ni är kallade att vara där kärleken är. Och i kärleken råder full acceptans. I kärleken finns inga bedömanden, ingen oro. I kärleken är allt i perfekt ordning exakt som det är. Ja vi har varit med Susan denna vecka. Vi har påmint henne och kallat henne tillbaka till kärleken i tider då hon snubblar. Och vi är här för att också vara med er. Om ni bara kallar på oss kommer vi att vara med er i det ögonblick då ni känner att ni kanske har snubblat på er väg. Vi är en del av allt, av allt det som är här för att arbeta med dem som är på denna planet. Att vara kärlek, att bli älskad, att vara kärleksfull; att djupt och helt och hållet känna kärleken, för det är sanningen om vad ni är och det är sanningen om vad som finns på denna planet.

Så ta er en titt på de saker som ni ser och som ni använder som en måttstock och för utvärdering, vi ber er, att se på dem som på en film på en skärm som ni kan stänga av och gå ifrån. Vet att allt som ni kan se genom era 3-D ögon är lögner. Varje sida som fortfarande försöker få er uppmärksamhet, varje sida som fortfarande försöker rätta till de felaktigheter som de varseblir. Emellertid kallas de som är i detta rum och de som läser denna text mot den högre banan, Vägvisarna, Ljusbärarna, Ljushållarna, Ljusarbetarna. Ni uppmanas att inte sjunka till en nivå där man försöker avgöra vem som är vem och sedan vara bedömande. Ni uppmanas, mina vänner, mina älskade, att hålla Kärlekens bloss. Att hålla Saint Germains bloss av transformation. Att hålla visionen och känslan, ännu viktigare, kärleken för alla. Om ni läser något i er media eller på ert nät online, något av dessa ting ni dagligen tar in, välsigna dem och stäng av dem. Ni kanske läser dem men tillåt dem att driva iväg ifrån er, att stänga av dem ifrån er. Vi ber er att vara kärlek, vi ber er att känna till kärleken, att vara fria från bedömanden, att vara fria från alla aspekter som skulle kunna dela er och att vara ett med kärleken till alla på planeten. Vi älskar er, vi välsignar er och vi ger er varje dag den hjälp ni ber om, den hjälp som ni också uppmanas att ge till andra. Och så är det mina vänner. Välsignade är ni. Så låt oss sjunga några ”om” för att skifta energin för att kalla in dem som skall tala härnäst.

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...