Hälsosamt Blodtryck – Ivo av Vega via Sharon Stewart, oktober 28, 2021

Hälsosamt Blodtryck – Ivo av Vega via Sharon Stewart, oktober 28, 2021

 

28 oktober 2021

Hälsosamt blodtryck

Detta är vad äldre skryter om!

Efter att ha fått två recept från läkaren för högt blodtryck runt 2013, slutade jag använda mig av det, jag använde COQ10 ett tag men glömde för det mesta att ta det också…..

Mitt blodtryck är nu 121/80. Helt perfekt!

Det skulle tyda på, tror jag, att det blivit mindre förträngningar i mina ådror på grund av plack, och att mitt blod flyter perfekt.

Ett sätt att uppnå detta i min ålder – 61 – ÄR ATT SLUTA ATT STRESSA ÖVER ALLT NONSENS, OCH ATT SLIPPA MÄNNISKOR I DITT LIV SOM HOTAR DIN SINNESRO. För så är det! När ni blir stressade, hitta en lösning som fungerar och använd den. Ni kan inte förändra andra men ni kan ändra på hur ni reagerar på dem, eller om inte det går, spendera mindre tid med människor som snärjer er.

Minska stressen och umgås inte med de som hotar att öka den. Det gör underverk!

Glöm vad läkaren säger till er! Detta är ert recept för att leva länge under ett rofyllt och lyckligt liv!

Ivo: Man måste lära sig att urskilja vad som är ett verkligt problem och vad ni själva skapat.

Jag: Jag tror att många ser olägenheter som problem. Att utveckla ett nytt sätt att kategorisera problemen, kan kanske hjälpa människor. Som till exempel, det finns problem, det finns olägenheter men som inte är hemska problem, det finns problem som är akuta, det finns problem som tar lång tid att lösa, det finns sådant som inte är några stora saker. Jag tycker att ju mer inskränkt vårt språk blir, och jag har också märkt en begränsning i användningen av adjektiv, vilket är ord som modifierar ett substantiv och adverb som modifierar ett verb.

Vad låter värst?

Han har ett mindre problem. Det är lite problem idag, eller

han har ett stort alarmerande dilemma just nu.

Att kunna urskilja vad som behöver omedelbar uppmärksamhet och vad som kan hanteras senare, även om ni förstår att om ni ignorerar ett litet problem tillräckligt länge, så kan det förvandlas till ett stort alarmerande problem, eller bara försvinna.

Att kategorisera rätt hjälper er att uppnå ett sken av frid. Sedan kan man umgås med människor som har ett förnuftigt sätt att se på saker. Om ni till exempel umgås med drama queens, så utsätter ni er för mycket stress som i slutändan kan göra er väldigt sjuka.

De jag umgås med nu orsakar mig INTE någon stress med undantag för min granne, men jag jobbar på att lösa det problemet. Jag fick ett förhandsgodkännande av ett lån, ett mycket litet, men jag fick ändå något.

Jag har ett funktionshinder på grund av kronisk trötthet och/eller fibro, så jag har jag lärt mig att använda apparater för att förenkla mitt liv, för att lättare kunna ta hand om mig själv: jag skaffade en bil och en diskmaskin.

Jag insåg att jag är väldigt beroende av solen, så jag har ett stort fönster med tre rutor i rummet jag tillbringar större delen av min tid i.

Jag är ljud-, lukt- och ljuskänslig, så jag bor på ett ställe med bara en intilliggande lägenhet. Killen röker tyvärr men jag har mitt fönster öppet. Det är ingen lägenhet ovanför min, så inget buller från övervåningen.

Jag gör mitt hushållsarbete i tio-minuters steg, och eftersom jag är själv så håller jag platsen undanplockad och städad – så som jag vill ha den. På så sätt stressar jag inte upp mig över ett ostädat hus. Ibland får jag hjälp utifrån med sådant som är mer ansträngande, eller kräver mer styrka.

Jag organiserar och placerar saker som hör ihop intill varandra så jag lätt hittar det jag letar efter. Allt har sin plats. Så jag vet alltid att när jag vill ha mina nycklar, så ligger de inte ovanpå skåpet eller på ett bord – de finns ALLTID i min handväska. Det hjälper när hjärndimman slår till.

Jag letar hela tiden efter kostförbättringar, för att bli av med saker som värk och hjärndimma. Jag är för närvarande på en “ren” diet där kemikalier och Omega6 hålls på ett minimum. Några av er frågade om kostförbättringar för att hjälpa upp immunförsvaret och jag skulle rekommendera detta: förbättra kosten, ta bort fel oljor och inkludera antiinflammatoriska oljor, ta bort socker och öka stevia/munkfrukt och ät rent och ekologiskt samt lågkolhydratiskt. Det finns många videor om detta på youtube, och även hur man handlar dessa livsmedel. Jag äter också en låganimalisk proteinform av keto-dieten, och du går ner i vikt av det. Att gå ner i vikt frigör gamla lagrade kemikalier och gifter i blodomloppet, men ni kanske inte märker några framsteg i de tidiga stadierna av att äta rent.

Jag följer Lorna van der Haeghes allergiprotokoll för att hjälpa till att minska mina allergier och höja mitt immunförsvar. Tittar också på läckande tarmlösningar, för när matbitar passerar genom tarmväggen, kommer immunsystemet att attackera dem eftersom de inte ska finnas i blodet, för detta kommer att orsaka matallergier. Jag är celiaki- och kaseinintolerant.

De andra sakerna jag tittar på att minska är mat eller aktiviteter som orsakar stimulerande reaktioner – som stressar binjurarna. Alla livsmedel som skapar en binjurerespons och kickar igång kampen, flykten, frys eller fly reaktionen. Ja, jag kommenterade häromdagen att det finns ytterligare en sak i denna binjure-reaktion när en människa blir upphetsad – film. Det finns alltid någon runt omkring med en mobiltelefon som filmar det pågående kaoset, och lägger upp det på youtube senare. Så kamp, fly, frys eller film. Ha ha.

Ivo: Det finns många objekt på plats för att tömma era energisystem på planeten jorden. Och det är målet – att hålla er i ett maktlöst tillstånd, och tröttheten skulle vara en del av detta tillstånd. Sinneskontrollen är inställd på det, så att ni fortsätter att utsöndra adrenalin och stannar kvar i ett rädslobaserat tillstånd. En rädslobaserad människa är en maktlös människa. Det mest kraftfulla tillståndet hos en människa är att vara lugn. Det är inte så krafterna som styr er planet önskar att ni är, de föredrar att ni är överstressade, rädda, springer runt i ett kaotiskt tillstånd och kan kontrolleras. Anledningen till att så många människor på er planet inte har någon kontroll över sina liv, är att de inte slappnar av tillräckligt länge för att kunna utveckla det. Sharon gör det nu och ni ser de resultat hon uppnår. Ni är lättare att kontrolleras av andra, när ni inte har kontroll över er själva, och som vi har sagt i flera år, det är detta som utövas på er nu av era ledare och osynliga krafter.

Jag: Ja, bättre hälsa. Och halleluja för det!

Ivo: En annan punkt också. Er TV, era videospel och youtube är alla stressframkallande aktiviteter. Ni sitter framför en skärm och er kropp genomgår en flykt- eller får en fly-ingivelse medan ni sitter stilla! Ni har då ingen möjlighet att låta adrenalinet rinna av och återställa ert system till ett normalt lugn.

Om ni faktiskt blev jagade av de gamla tidernas sabeltandade tigrar, så skulle ni uppleva adrenalinpåslaget och börja vidta lämpliga åtgärder tills dess situationen är löst: så du skulle slåss, fly eller frysa för att slippa bli uppäten av mammuten, och sedan återgå till ett normalt kroppsligt tillstånd. Men när ni sitter i soffan och tittar på videos eller tv-program, eller spelar spel med att döda andra, tränar ni er hjärna att förvänta sig en daglig dos av högt adrenalinpåslag. Ni förändrar ert normala kropps- och hjärntillstånd. Och er läkare vet redan detta, eftersom de känner till posttraumatisk stressyndrom, vilket blir resultatet av ett utdraget adrenalinpåslag, som då blir det nya normala. Det faktum att ni inte flyr från någonting, utan i själva verket njuter av detta adrenalinpåslag medan ni passivt sitter ner, skapar ett beroende av att vara i ett adrenalinmättat tillstånd, och det blir normalt för er att inte låta adrenalinet rinna av. Det är faktiskt inte normalt. Som vi sa, det normala för en människa är att vara lugn och rofylld. Det är människan när den är som starkast.

När människor är i ett tillstånd med ett ständigt adrenalinpåslag av upphetsning, är man inte bara maktlös, utan man blir beroende av sitt eget adrenalin. När ni ständigt utsätter er själva för denna spänningsnivå, då kommer allt annat i jämförelse att verka tråkigt. Ni kommer att bli beroende av ert eget adrenalin, och livet kommer inte att verka värt att leva, så ni kommer att bli deprimerade när ni inte upplever adrenalinpåslaget av spänning.

Det är ingen överraskning, då många av er är det ni kallar “drama queens”, vilka skapar problem och spänning, för att känna sig levande.

Det är vad som har gjorts mot er och nu är det, ja, för många ljusarbetare har det blivit ett problem, men det är ert livsverk, och det är Sharons uppgift att lösa detta problem. Att söka frid, lugn och stilla sitt sinne är det första steget, och genom att göra det kommer ni närmare kontakten med ert högre själv.

Det är det de försöker förhindra: människans uppstigning – människans förbindelse med sitt högre själv.

Jag: Ja, genom “Warrior World”-program där mänskligt blod stänker på väggarna, då den så kallade hjälten skjuter varje människa som rör sig på skärmen. Sedan börjar man associera ett starkt adrenalinpåslag med mänsklig död och dödande. Detta kan bli riktigt vridet och förvrängt i fel sinnen!

Ivo: Och så har det verkligen blivit! Ni har ingen aning om den skada ni tillfogar er själva, känslomässigt, mentalt och fysiskt, bryr er inte om det andliga. Men de som tillhandahåller medlen för att använda dessa saker, de förstår det. Detta får du inte glömma, min kära. Det hela är designat. Inget i ditt liv nu finns där av en slump. Era liv är medvetet skapade av de som förstår er bättre än ni själva! Det bästa sättet att förstå vad deras långsiktiga planer är för ert samhälle, är att se vad de lockar era barn med. Tänk sedan på de hur de långsiktiga effekterna av dessa redskap påverkar det mänskliga psyket, och ni kommer att se mänsklighetens framtid, om det lämnas i deras händer.

Intressant nog så tror ni att ni är säkra, men ändå är ni extremt sårbara. Det är fantastiskt att så många har levt så länge som man har.

Vi i galaxen använder också datorer, men vi använder dem inte för att döda varandra, inte ens i vår fantasi. Det skulle kännas extremt upprörande för oss. Vi vet att alla andra är vår familj, eftersom vi har haft så många liv i våra egna konstellationer och utanför, vi har blivit föräldrar till många barn och de i sin tur våra barnbarn, så vi förstår att vi alla är släkt. Veganerna och Lyranerna förstår särskilt att vi är människosläktets fäder och mödrar, och att alla som kom efter oss är våra barn. Det är så långt ifrån oss man kan komma, att vilja döda en annan familjemedlem. Att döda någon annan är att döda sig själv. Ändå gör ni på jorden det i okunskap och kallar det ett spel.

Jag: Inte jag!

Ivo: Jag vet det, min kära, men dina grannars 9 och 10-åringar gör det dagligen.

Jag: Jag vet. De förstår inte vad de gör.

Ivo: Och det är min poäng, min kära. Jag berättar för dig vad ni gör, för vid någon tidpunkt måste någon ta ansvar. Som det är nu så tar många av er bara ansvar när det ger dåliga konsekvenser genom er naivitet, och sedan börjar ni söka efter svar på era åkommor. Vi föreslår denna regim av fred, lugn och avhållsamhet från binjurepåslag och toxisk mat eller substans. En hälsosam livsstil måste anammas från början, inte när man inser att man är sjuk.

Jag: Ja, men de sa till oss att det skulle vara bra att laga tänderna med kvicksilver.

Ivo: Ja, ni har alla blivit vilseledda. Jag är här för att omdirigera er, om ni bara vill lyssna på mig.

Jag måste erkänna att naiviteten hos de som accepterar dessa redskap i sina liv utan att titta på konsekvenserna, förvånar oss! Ni är som barn, som oskyldigt accepterar allt som gott av det som ges till er, utan att förstå att de som gör det inte har ert bästa i åtanke, utan snarare sitt eget. Ni gör det allihop. Alla ni. Och allt de behöver göra är att sälja det till er som “framsteg”.

Men det finns de, som Sharon, som vänder på sådana förhållanden och berättar om sina upptäckter. Du tror att mat är medlet för att uppnå ett fridfullt tillstånd av lugn, men det är bara en del av processen. Den andra delen är som du sa: eliminera de från ditt liv, eliminera aktiviteter från ditt liv, som höjer ditt adrenalin utan att låta det rinna av er det när det utsöndras. Detta är det normala tillståndet i adrenalincykeln, det är inte avsett att fortsätta rinna genom era ådror timmar i sträck.

Jag: Verkar vettigt, Ivo.

Ivo: Det gör det faktiskt.

Många av er är i ett mycket adrenalinpåverkat tillstånd av oro eller stress under hela dagen, och det börjar med, ja, naturligtvis, er kopp kaffe.

Jag: Ja, det bästa med att vakna är kaffet i koppen.

Ivo: Att vakna har med solens ljus att göra, som vi sa, inte med kaffe.

Jag: LOL

Ivo: Om ni skulle lägga lika mycket uppmärksamhet på aktiviteter som är lugnande för er som ni gör på aktiviteter som är inflammatoriska och upphetsande, så skulle ni må mycket bättre och kunna koppla bort ert eget adrenalin. Att bli medveten om när ni har ett adrenalinpåslag i kropp och själ är viktigt, och sedan är det viktigt att lära sig hur man ändrar det. Att lära sig att undvika det är ännu viktigare. Och ja, Sharon har gjort mycket arbete i detta avseende. Återigen har hon valt sina källor för information om stormen, och hon har skickligt valt ut källor som inte retar upp henne eller orsakar ett adrenalinpåslag inom henne. Hon undviker dramatiska presentationer med högt ljud, skrikiga färger och aggressiva anklagelser.

Jag: Häxjakt.

Ivo: Hon begränsar också hur mycket av det hon utsätter sig för varje dag, och sätter gränser även i detta avseende. Istället söker hon efter de som presenterar fakta på ett sätt som man kan diskutera över en måltid eller en kopp kaffe.

Jag: Med andra ord, normalt. Ja, och folk fortsätter att försöka skicka mig saker om stormen. Jag uppskattar att ni tänker på mig, men jag väljer mina källor noggrant av de skäl som Ivo just sa: så att jag inte får ett adrenalinpåslag av rädsla när jag tittar på dessa videos eller program. Jag råkar veta att ångesttillstånd ofta åtföljs av tillstånd med depression, så tack, men det är två tillstånd som jag helst vill hålla utanför min personliga konstitution.

Jag tror att folk undrar varför jag sätter de gränser jag gör, och specificerar det och specificerar det – det är därför jag är så kräsen! Min hälsa kan bli bättre. Jag gillar inte att må skit! Jag vet också att när man överexponerar sig själv för stimuli, så bränner man ut sig. Jag är redan i det tillståndet och jag skulle vilja återhämta mig. Det andra jag vet är att när man fortsätter att överstimulera sina binjurar, så kommer de inte att laddas om, och man förblir i ett utbränt tillstånd av töcken eller övertrötthet, ibland flera dagar i sträck. Låter det som ett liv ni skulle vilja ha? Nä, det vill inte jag heller.

Ivo: Ja. Och många av er, naturligtvis, i era upphetsade kroppsliga tillstånd, försöker då hitta något för att antingen höjas upp eller dämpas.

Jag: Höjare och sänkare, ja.

Ivo: Och du vet vilka livsmedel som gör det också, min kära.

Jag: Ilskans mat är som chips, de är krispiga. När jag är arg, vilket egentligen inte händer så ofta längre, då knaprar jag på chips (ja, det händer inte så ofta längre heller!) och när jag känner mig understimulerad så äter jag socker, för jag vet att det kommer att ge mig ett högre adrenalintillstånd.

Ivo: Ja. Ni har ingen aning om vilka ni verkligen är på grund av er kraftigt modifierade tankekontroll, många av er är eller var i detta tillstånd. Ni vet inte hur ni ska känna er i ett naturligt tillstånd, eftersom era kroppar har ett stort adrenalinpåslag.

Jag: Hmm. Det här är intressant.

Ivo: Ja, det finns många intressanta saker på planeten jorden för tillfället.

Det är i själva verket också felaktigt att förvänta sig att när ni väl åldras kommer så era kroppar att försämras, såsom människan brukar på jorden. Detta är ett felaktigt antagande.

Sharon har lärt sig att återfå sin hälsa under senare år, eftersom stressfaktorn hon inte kunde hantera – arbetsmiljön – försvann. Hon har blivit befriad från att behöva  gå till jobbet med den stress det orsakade henne.

Hon har fortfarande svårt med ångest då och då, och reagerar fortfarande på vissa personer, till exempel med medberoende, och söker nu nya lösningar på detta problem.

Jag: Jag älskar människor som kommer från ingenstans, totala främlingar, som berättar för mig att de godkänner mitt livs val. Min mamma brukade göra det och det gjorde mig upprörd. Jag ber er inte om godkännande, jag säger det för att ni kanske kan överväga att göra samma ändringar själva.

Ivo: Precis.

Jag: Det andra jag försöker är att inte arbeta efter deadlines, för jag inser att med en annalkande deadline, så kommer jag att bli orolig. Så jag försöker att inte jobba med deadlines.

Ni måste känna till era styrkor och svagheter. Jag har gjort mycket för att lindra min ångest – ett sätt är att ha kontroll över min närmiljö. Det enda jag inte har kontroll över här, är det faktum att jag inte känner mig trygg med att bo i det här kvarteret, men som sagt, jag jobbar på att ändra det.

Det andra jag gör är att få hjälp med det jag behöver. Som bilen, som fortfarande inte har haft något större fel under sina första fyra och ett halvt år. Jag tror att det har gjort killarna hos återförsäljaren helt förbryllade, men min bil är en pärla!

Jag förstår vad du pratar om här, Ivo, och jag ser att det är en del av vad vi ljusarbetare behöver göra, för att hjälpa mänskligheten på jorden nu. Vi måste lära människor att hitta lugnet igen, och att föredra det tillståndet istället för att leva i ett uppstressat tillstånd i evig ångest. För vi vet att ångest handlar om adrenalin och adrenalin handlar om adrenochrome.

Allt det här hänger ihop. Allt. Adrenalin är den fysiska substansen, och det finns en energi på en osynlig nivå som är som ett elixir för dessa osynliga varelser. Allt hänger ihop.

Ivo: Ja, de lever på din stressreaktion. Den har sammansättningar eller element i sig, som de kan använda för att överleva. Och naturligtvis peppar de din ångest mer och mer varje gång de får tillfälle. Ibland lever bihangen från dig under en hel livstid, när du matar dem med ditt adrenalin.

Jag: Ja, Peter Maxwell Slattery pratade om Multidimensionellt bemästrande och jag kan se detta som en del av det. Vi lever i en multidimensionell värld med osynliga influenser, som vi måste lära oss att bemästra oavsett om vi ser dem eller inte.

Ivo: Det stämmer. Ni måste lära er att ta era kroppar och era sinnen ut ur de mycket adrenalinstinna tillstånd de befinner sig i, och lära er att heala er själva och sluta mata odjuret!

Jag: Tack, Ivo.

Ivo: Min älskade, du hjälper de som lider.

Jag: Jag delar gärna med mig av mina upptäckter.

www.sharonandivo.weebly.com

 

Översättning: Maggan

You may also like...