Händelsens Våg via KejRaj, 1 augusti

images

Händelsens Våg, 1 augusti 2016
via KejRaj

Hälsningar, från hjärta till hjärta i detta ögonblick som vi talar, jag är KejRaj.

Anledningen till att jag säger “vi” talar, beror på att förutom att jag själv väljer att leverera detta budskap, vet jag att jag också guidas av andra krafter på den här resan.

Informationen som uttrycks här är ur mitt eget perspektiv, min synvinkel. För all sanning finns i ert hjärta. Hitta friden, och sanningen kommer att visa sig.

Det råder ingen tvekan om att innan “Händelsen” kommer många andra händelser av “mindre” storlek utvecklas. Såsom gripandet av Kabalmedlemmar och den Globala Valutaåterställningen.

Vi fortsätter…

Från hjärtat av Ursprungliga Skaparen (Prime Creator) kommer det att utandas ett andetag, en våg av ofattbar kärlek. Så grandios, så kraftfull, att den kommer för alltid förändra mänskligheten och Jorden. Det kommer inte finnas en enda organism på Jorden som inte kommer att beröras av denna våg. Det kommer inte finnas en enda själ som kommer att förbli “sovande” när detta hav av ljus sköljer över allt.

Varje själ på Jorden kommer inte att ha något annat val än att vakna upp ur drömmen som de tills nu har kallat livet. Allas ljus kommer att slås “på”, och alla kommer att vara i vördnad över vad som just inträffat.

Från hjärtat av Ursprungliga Skaparen kommer detta ljus / kärlek att flöda till den Stora Central-Solen/ Far-Moder Gud till vår Vintergata. Energierna hos den Stora Central-Solen, Elohim och Änglavärlden kommer att förenas med Ursprungliga Skaparens energier. De Uppstigna Mästarna och den Galaktiska Federationen kommer också sända sina energier med denna våg. Allt kommer att riktas mot vårt Solsystem och detta kommer att lyfta upp medvetandet hos mänskligheten och Jorden. Detta betyder inte att denna våg / händelse inte kommer att ha en inverkan på resten av galaxen och bortom, det kommer den.

Allt detta som just har beskrivits kommer att ske på ett ögonblick, som en blixt. Detta är “vågen” av Händelsen. Och ingenting kommer någonsin att bli detsamma igen.

Jag vet att alla frågar när detta kommer att ske? Endast Ursprungliga Skaparen vet den exakta “timingen”.

Den är dock “förväntad” att ske före utgången av 2016. Anledningen till att vi säger detta beror på att det kollektiva medvetandet hos mänskligheten har tippat över till kärlekens sida.

Ljuset på Jorden är starkare än någonsin tidigare och fortsätter att växa för varje minut. Och det är vad som behövdes, det var det enda önskemålet från Ursprungliga Skaparen, att det kollektiva skulle välja kärleken.

Tillropen, bönerna, inbjudan från mänskligheten till Gudomligt Ingripande har hörts och känts över hela den här galaxen och bortom. Mänskligheten på Jorden vill ha frid. Ett nytt sätt att leva. I enighet med alla. Och så skall det VARA.

Ha tålamod, var i frid, alltid skinande ert ljus, och känn dynamiken, ljuset som byggs upp inombords och utanför, och när ni blinkar, kommer det att vara en ny gryning.

Låt kärleken vara er avsikt.

Från hjärta till hjärta, KejRaj.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

You may also like...

1 Response

  1. August 23, 2017

    […] Händelsens Våg via KejRaj, 1 augusti […]