Hilarion via Marlene Swetlishoff, 24 april

hilarion2

Hilarion via Marlene Swetlishoff

Då ni ställer in er på ert Gudomliga Själv börjar ni ha en tvåvägskommunikation och detta kan öppna dörren till större möjligheter att etablera en starkare och mer kraftfull kontakt. Fortsätt denna övning och skriv ner dessa samtal i er dagbok. Många gånger kommer era andliga guider fram för att ge er meddelanden och information om er själva och er kontakt med dem. Ibland handlar denna information om er storhet och det är något ni motsätter er, tänkande att ni fått kontakt med en falsk varelse. Med regelbunden dokumentation av informationen som kommer fram, inklusive de datum det skedde, börjar ni urskilja det underliggande meddelandet och utvecklar en större tillit till kontakten.

Detta är tider då det finns en större öppning till de högre andliga sfärerna och det är möjligt att lättare kommunicera med den andliga världen. Det är också en tid när vi, er andliga Familj av Ljus, kan komma igenom med högre intensitet. Ibland blir intensiteten för stark för mottagaren och det kan stänga ner kanalen för kommunikation tillfälligt. Förlora då inte hoppet utan försök koppla av och vet att den kommer att återupptas. Ibland blir vi på andra sidan av den nu allt tunnare slöjan mycket upprymda när kommunikationen tar fart och överflödar mottagarna med för mycket information som de har svårt att komma ihåg och bearbeta. Ha tålamod med oss och inse att det är en lärprocess för alla och att lite anpassning kan krävas.

De inre värmevågorna i varje individ fortsätter att komma regelbundet. Det är en pågående process när kundalini-energin stiger allt högre mot kronchakrat. Sakta och milt för detta mottagaren mot ett fullt öppet och omkalibrerat chakrasystem, som vibrerar på en högre frekvens. Det är viktigt för varje individ att förstå att detta är det sätt på vilket deras transformation sker. Denna ökning av kundalinienergin är något som brukade hända människor plötsligt och spontant och det var en svår och överväldigande upplevelse för dem. Helt plötsligt var de tvungna att hantera alla möjliga förträngda känslor eller energier inom alla sina chakran, som behövde genomlysas, balanseras och upplösas och oftast förstod de inte vad som hände med dem.

Vi är här för att hjälpa i denna process för det händer alla nu, även dem som inte medvetet går på en andlig väg. De förstår inte vad som händer och tror att något är fruktansvärt fel med dem. Deras känslor och känslosamhet är intensivt störande för dem och de undrar om de måste söka hjälp för sin mentala hälsa. Det är därför som vi ber de erfarna och medvetet medvetna Ljusarbetarna i världen att rikta energin av kärlek till Jordens systemmatris som alla på planeten är anslutna till. Kärleksenergin ansluter till varje individs hjärtchakra genom systemmatrisen, var i världen de än befinner sig . Detta hjälper varje person att rida ut effekterna av stigande energier.

Detta är en tjänst som är oumbärlig i dessa förändringens tider. Var snäll och lägg till era energier till det dagligen. Skicka den rosa strålen av gudomlig kärlek ofta och se hur den sprider sig genom systemmatrisen så att den finns tillgänglig för alla som behöver den. Energin av kärlek är extremt kraftfull och kan skapa mirakel inom mottagarna som behöver denna balanserande och helande energi. Denna gudomliga kärleksrosa energistrålning absorberas också av planeten och hjälper henne i hennes egen transformation likaså. Vi säger er, Mina Kära, att vad världen behöver nu är kärlek och ni har mängder av det inom er, så var snälla och dela med er av den dagligdags.

Tills nästa vecka…

JAG ÄR Hilarion

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

Du gillar kanske också...