Hilarion via Marlene Swetlishoff, den 18 oktober

hilarion2

Hilarion via Marlene Swetlishoff den 18 oktober

18-24 oktober 2015

 

Mina Kära,

Nu när världen rör sig vidare in i de högre tillgängliga frekvenserna, kommer det att bli en lång anpassningsperiod, med en serie av nedladdningar av intensiv energi. Sedan blir det en lugnare tid för att tillåta kroppen att anpassa sig och fullt ut integreras med den nya förbättrad version av er själv. Just nu finns det så många av er som kämpar för att släppa tidigare begränsningar och tankemönster, som hindrar ytterligare förändring. Detta kommer att bli mycket lättare att åstadkomma nu när en övergång till högre oktaver har ägt rum. De mentala och känslomässiga blockeringarna, som har hindrat dig från att ta din rättmätiga plats i den nya världen, kommer att försvinna.

Du är nu ännu mer kraftfull än tidigare och har möjlighet att påverka energidynamiken runt omkring dig på ett mycket fördelaktigt sätt. Det kräver att din avsikt att vara en välsignelse världen och verbalt ge uttryck för detta, samt att du gör det här fokuserat varje dag. Bara genom att vara den du är i detta ögonblick, välsignar du andra. De av er som hittills framgångsrikt har integrerat de nya frekvenserna och på de högre nivåerna har enats, används nu som föregångare för att sprida dessa högre frekvenser, som nu finns tillgängliga.

Var och en som läser eller hör detta budskap är en ambassadör för Ljuset och en ambassadör för fred. Du har blivit mer kräsen i hur du använder ditt fokus och dina energier. Det har en gynnsam effekt på det arbete som du gör och de gåvor som du ger till världen. Varje människa på jorden har åtminstone en speciell gåva som de ger för att dela med andra. Vi ser att allt fler av er börja gå djupet inom er själva i syfte att anpassa er med er Gudomliga Essens, samt att med stabil inriktning fortsätta på rätt spår med det arbete som ni kom hit för att göra. Ni vågar gå bortom era inlärningskurvor in i nya områden och det kan ibland kännas obekvämt. Ni uppmuntras att fortsätta att se bortom tidigare förväntningar till det, som ännu inte uppenbarats men ligger i vänteläge. Som alltid krävs det vilja och beslutsamhet att gå vidare till nästa nivå. Det är er resa och det är ni som ska gå den vägen, ingen annan kan göra det åt er, ingen annan kan göra dina drömmar till verklighet, det kräver din insats. När du väljer och beslutar dig för att gå vidare, får du hjälp när du frågar och vid det här laget, vet du att detta är en självklarhet.

När du gör det, kommer du att upptäcka att synkronicitet utvecklas i din vardag. Du träffar de kompanjoner du behöver för att ta nästa steg. Dessa är välsignelser och försäkringar om att du är på rätt spår när du kämpar för att gå i obanad terräng. Du är i stånd till mycket mer än du har trott vara möjligt och dessa möjligheter öppnas nu för dig. Fånga ögonblicket, som det kommer och våga göra ditt nya liv till en av ojämförlig framgångssaga. Allierade och vänner omger dig i varje ögonblick, du har bara sträcka ut dig för att känna igen dem, inte bara från andevärlden utan även på det fysiska planet. De stöder, vårdar och stärker dig på din personliga andliga resa. När du går din egen väg, stärks din goda vilja, du gläds, du stöds, vilket hjälper dig att leva ett balanserat liv. Utan tvekan kommer du att veta att du aldrig är ensam.

När du blir mer etablerad, kommer du att omfamna och lättare se hur du kan förvandla din avsikt till handling och detta kommer att ge potential till allt du gör blir mer än vad du trott var möjligt. Detta kommer att hjälpa dig att blåsa nytt liv i och möjlighet även till de mest vardagliga aktiviteter. När du ansluter dig till livets bottenlösa källa, förnyas du och fylls med glädje, som förvandlar allt den berör genom en ökad medvetenhet, förståelse av sanning och hoppet som detta medför. Denna förnyelse och entusiasm strålar ut från dig, sprider sig utåt för alla omkring dig. Din gnista tänder deras ljus och detta i sin tur hjälper dem att öppna sig för större möjligheter för sin egen väg och riktning.

När du går din väg med värdighet kom då ihåg att uppskatta världen, som upprätthåller och stödjer dig och bidrar till ditt välbefinnande. Hedra de människor, platser och saker för vilken effekt de har på dig i varje aspekt av livet på denna planet. Acceptera andra för vilka de är och fira skillnader och olikheter i denna dans som kallas livet. Lär dig att se bortom det uppenbara, eftersom detta kan leda till rikare belöningar och en glädje som inte känner några gränser. Denna förändrade riktning av livet för med sig ett återställande, omvandling och berikar hela din varelse. När du går din valda stig, frigörs lågan av tidlös sanning som finns i ditt hjärta, vilket förädlar och berikar dig med en aura av högsta integritet, som driver dig att möta framtiden med öppna och villiga ögon samt hjärta.

Tills nästa vecka …

JAG ÄR Hilarion

 

Se video version här: https://youtu.be/A8e6zZfRAc8

2009-2015 Marlene Swetlishoff / Tsu-tana (Soo-tam-ah) Vårdare av symfonier Grace

Härmed tillkännages att skapandet av videor med andra än författaren / kanal / skrivare några meddelanden från denna författare / kanal / skrivare personer är förbjudet utan tillstånd från henne. Detta sker i samarbete med Hilarion och legioner av Ljus som arbetar med honom som har informerat författaren / skrivare / kanal som de inbäddning och överföra högre energier och frekvenser i skrivna och talade ord som kommer genom denna kanal i förhållande till meddelandena som överförs genom henne.

Tillstånd ges att dela detta textmeddelande på andra bloggar och webbplatser så länge textmeddelandet publiceras i sin helhet och ingenting har ändrats, eller ändras på något sätt och författaren / kanal / skrivare kredit, upphovsrätt och levande webbplats länkar ingår som källa för meddelandena.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

 

Du gillar kanske också...