Hilarion via Marlene Swetlishoff

Hilarion via Marlene Swetlishoff

20 september

Kära Ni,

Det finns förebud överallt som informerar människorna i världen, om att en stor förändring äger rum på deras planet och att det är dags för dem att vakna till kunskapen att alla är förbundna med varandra. De som har försökt att separera mänskligheten från varandra och från deras förbindelse till det gudomliga, blir nu konfronterade med verkligheten i deras beslut och val. Det blir allt svårare att dölja det växande antalet av världens människor som söker en fredlig existens. Till dess att den grundläggande orsaken till detta är adresserad, kommer det bara att fortsätta. De som söker dominans genom krigshandlingar, kommer att utsättas för effekterna av det, så att de måste ta i tu med problemen de har skapat, så att det är till belåtenhet för världens befolkning. Ju tidigare de inser att alla på Jorden förtjänar ett liv i fredlig samexistens, ju förr kommer fred på Jorden att ske. Alla deras ansträngningar hitintills reflekterar direkt tillbaka till dem, de problem som de har skapat genom sina beslut och handlingar. De måste ta ansvaret och stå till svars för dem.

Alla mänskliga interaktioner måste börja ske i ärlighet, uppriktighet och öppenhet, för de gamla sätten av intriger och överenskommelser bakom kulisserna är över. De som fortsätter på de gamla sätten förs till sanningens ljus och kommer att hållas ansvariga. Detta faktum av arbetssättet i de nya energierna är fört till medvetenheten i varje nation i världen. Det tillkommer ledarna i varje nation att utvidga sann medkänsla och godhet till dem som gör det klart för dem, att mänskligheten inte längre tolererar någon form av bedrägeri, oärlighet och bristande respekt. Världen har verkligen blivit en smältdegel där varje ras är representerad i varje nation, och begreppet ”den andra” inte längre kommer att användas. För det blir en ökande klarhet, att inom varje människohjärta slår kärleken och visdomen av Skaparen av Allt som Är, att varje individ i hela världen är anslutna i enhet med alla andra individer. Alla försöker uttrycka denna sanning i sina vardagliga liv.

Det Stora Uppvaknandet av Jordens folk har börjat på allvar och varje händelse som inträffar kommer att återspegla detta faktum. Det kommer att vara många utmaningar att uppleva, då det är utmaningar och hinder som uppstår vilket underlättar uppvaknandet i varje människas hjärta. Vid någon punkt kommer insikten om att mänskligheten deltar i denna kosmiska evolution tillsammans, och från den punkten och framåt, kommer en ökning av uppvaknande medvetenhet att svepa över världen. Ni som läser eller lyssnar på detta meddelande är de som är i förgrunden, ni har klarat alla tester som gavs och ni är nu ytterligare förstärkta i er roll som Ljus-Bärare. Ni går in i en ny fas av rörelse och aktivitet. Anslut er inom ert hjärta dagligen, och ha förtroende för att det som krävs av er ska bli uppenbarat för er.

Ni måste fortsätta att acceptera och ta emot den ökade energi inströmningen och detta kommer att underlätta hågkomsten i er del av arbetet, i den gudomliga planen som det spelar ut. Ni är kärleks brigaden, utövarna av den högsta alkemi av den största kraften i hela universum. Håll stadigt, och släpp några energier eller situationer som är i motsats till denna förståelse. Ert sinne är byggare och ni bygger en majestätisk ny värld för alla själar att njuta av. De tätare energierna har ingen del i er dagliga existens och några kvarvarande spår av dessa skingras snabbt från er medvetenhet och era aura-energifält. Låt er gudomliga essens tala genom röst och ord, tillåt ert gudomliga väsen att utstråla sin godhet ut i världen omkring er. Att förbli små och osynliga kommer inte längre att vara möjligt för Ljus-Bärare anpassade till denna kunskap, och var försäkrade om att ni går i säkerhet och beskydd vid alla tidpunkter.

Era guider och änglalika team uppgraderas, så att er roll optimeras och gör det möjligt för större effekt. Detta betyder inte att ni blir några andra; det betyder att ni nu arbetar på nivån för de högre aspekterna av er själv, ert sanna och autentiska gudomliga jag. Ni kommer att vägledas till att göra de val, som kommer att leda er till manifestationen av era högsta drömmar och ert perfekta syfte här på Jorden. Ni kommer att vägledas och inspireras till att gå framåt till nästa rätta steg. Ni kommer att bli inspirerade med idéer som kommer att medföra framgång i all er högsta längtan, i er roll som en vägvisare.

Till nästa vecka …

JAG ÄR Hilarion

 

 

Översättning: Mie Fjällvide

 

 

Se video version här:

2009-2015 Marlene Swetlishoff / Tsu-tana (Soo-tam-ah) Vårdare av symfonier Grace

Härmed tillkännages att skapandet av videor med andra än författaren / kanal / skrivare några meddelanden från denna författare / kanal / skrivare personer är förbjudet utan tillstånd från henne.

Tillstånd ges att dela detta textmeddelande på andra bloggar och webbplatser så länge textmeddelandet publiceras i sin helhet och ingenting har ändrats, eller ändras på något sätt och författaren / kanal / skrivare kredit, upphovsrätt och  levande länkar till hemsidan ingår som källa för meddelandena.

www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

Thank you for including the above website link when posting this message.

 

 

 

 

Du gillar kanske också...