Vargarna via Beatrice Madsen, November 4th, 2018

Vargarna   via Beatrice Madsen    20181104

Vi mötte kanalen “in real life” som ni brukar säga. Det var en mycket skrämmande upplevelse för henne för det var mörkt och vi visade vår enorma vilddjurskraft. Hennes tanke när hon vände tillbaka var att jag får inte visa utsöndra rädsla för då hoppar de på mig och mitt liv är över i denna form.

Det var sant, jag som Alfahannen kände hennes rädda doft men jag kände också hennes syfte. Syftet för henne var att gå in i mörkret för att möta det som fanns där, oavsett vad. I detta fall handlade det om att gå in i det yttre mörkret för att det skulle ge genklang i det inre. Jag visade min enorma kraftpotential för att hon skulle förstå vår exceptionella storhet och därmed er exceptionella storhet. Runt om mig skällde min flock och en vacker hona följde henne en bit på vägen. Honan ville visa henne den feminina kraften som samarbetar så bra med mig, som Alfahanne, eller någon annan hanne.

Vi har inte erat problem med en konflikt mellan det maskulina och feminina. Vi samarbetar! Vi vill att ni ska förstå att det är dags, dags att samarbeta, på riktigt. Även om jag är alfahanne så är jag inte förmer. Jag älskar min flock. Jag är hård, men rättvis. Ingen går utan. Jag vet att min flock behöver mig och jag är ingenting utan min flock.

Vi finns. Vi finns runtomkring er, och vi ser och vi är tidlösa frekvenshållare. Vi är mycket gamla, visa, kraftfulla varelser. Vi representerar det vilda, allt som är och vi kommer med månens välsignade kraft. Vi samarbetar med korparna, och för er som finns i städerna så är kajorna våra små ögon. Nästa gång du ser en kaja så kan du veta att du har kontakt också med oss.

Vi kommer för att stärka det vilda inom er. Det rebelliska i ordning. Det är en bra sammafattning för oss vargar. Vi är rebeller, man kan aldrig veta var man har oss, vi är vilda, vi är kraftfulla men vi är ändå i ordning tillsammans och vi älskar varandra. Så ska ni utvecklas. Ha oss som förebilder för det är vad vi i sanning är. Välkomna till vår värld, skapande väsen. Det var länge sen sist.

You may also like...