Sanat Kumara via Mia Lighthouse, 16 mars, 2018

Kära er alla.

Vilka storartade tider det är! Från vår horisont så är det som nu utspelar sig på jorden alldeles fantastiskt storartat! Det är som vågor av rent ljus som pulserar fram över jordens yta och vi ser er, ni kära ljusarbetare, ni glimrar som skimrande diamanter utspridda på jordens yta, det är underbart att se, mitt hjärta fylls av ofattbar glädje och jag skickar nu denna glädje till er – öppna era hjärtan och ta emot!

Ta en paus från ert läsande och låt denna Kärlek strömma in i era hjärtan, låt den fylla er, låt den hela er, låt den rena er, låt den rena ert ljus så att ni kan skina än starkare, än klarare. Det kan vara så att ni känner ett tryck i hjärtat, en obalans i någon del av ert vara, styr då denna kärlekskraft till detta område och låt den verka där, låt den hela/rena detta område.

För mig är ljuset tydligt men för många av er kan det vara svårt att se/känna, av olika orsaker. De starka energierna drar upp allt gammalt som ska rensas ut och läkas, flera av er slåss med det. Andra slåss med otålighet, ni vill vidare, ni är inte nöjda där ni är, men minns då att det är där du är som det magiska nuet finns – och det finns inom dig. Att vara otålig, rastlös, frustrerad är känslor som stöter undan det du önskar dig.

Men alla har ni egentligen börjat vandringen in i en mycket ljus tidsålder, ni kanske inte har märkt det än på grund av de orsaker jag nuddade vid; ljuset är starkt och kan upplevas kaotiskt och som jag har nämnt i tidigare kanaliseringar är det nu upp till era att ta det in i era hjärtan och stabilisera det där, så jag tänkte att vi ska göra några övningar som ni kan införa i er vardag som hjälper er i detta. Kanske påminner de om övningar ni redan har i er vardag, jag ber er då inte att lägga till dessa ytterligare, men kanske kan de ge en ny dimension till dessa, kanske ny kraft. För andra är de helt nya. För er alla är de kraftfulla. Använd dem som ni vill.

Den första övningen har vi redan gjort, jag inledde med den, den handlar om att medvetet öppna upp dig för oss, dina änglar eller personliga guider. Öppna upp dig för vår Kärlek, för vårt Ljus. Börja gärna er dag med den, kanske när ni fortfarande ligger i sängen, ställ klockan 10 minuter tidigare än ni brukar och använd dessa 10 minuter på detta sätt innan ni stiger upp. Ligg alltså och dra er i sängen och bara njut av livet – samtidigt som ni kallar på mig eller änglarna eller den mästare eller guide av Ljuset som känns närmast ert hjärta, det kan variera dag för dag, känn in, lär er samtala med oss, lär er att kommunicera med oss på detta vis, samtidigt som ni helar och renar era celler och förbereder er för den nya dagen. Några av er gör redan detta och ni behöver inte bry er om denna uppmaning, jag lägger alltså inte något extra på er som redan har alla rutinerna inne, men inse, att det är många som ganska nyligen har vaknat och de behöver verkligen denna typ av guidning. Jag uppmanar er alla att göra denna typ av reningscermoni varje dag.

För några av er det svårt att förstå att några kan vara så i början av sina resor när ni själva har hållit på så länge, men så är det, varje resa, varje liv är unikt och ni hjälper varandra att vakna kära Ljusarbetare. Ni som har hållit på länge har banat vägen för de som kommer nu, inse att det du gör och har gjort är mycket meningsfullt. Välkomna de som nu kommer och inse att det är på detta vis ni kommer att växa er starkare och bli allt mer stabila.

Glädjen är er drivkraft, glädjen är det som leder er framåt, glädjen är det som fyller er med livskraft och ni är nu så nära, så nära – så glädjen borde vara större än någonsin.

Vi gör nu en glädje-övning;

Stilla dig, slut dina ögon, fokusera på hjärtat, se/upplev det som ett starkt skinande ljus, gå in i detta ljus, gå in djupare och djupare i detta ljus, inse att det är oändligt, ljuset är oändligt, det finns ingen början, det finns inget slut. Detta är den du är, detta är ditt ursprung, detta är den rena källan av energi som du alltid har tillgång till. Stanna i ljuset, var där med hela din varelse, och fyll dig med glädje, glädjen finns där i Ljuset, låt Glädjen strömma in i dig och genom dig, ta emot glädjen, låt glädjen fylla varje cell av din kropp. Föreställ dig cell för cell som lyses upp av detta ljus, det sprider sig snabbt, det fyller hela din kropp, din kropp är nu rent ljus, allt är rent ljus. Låt nu ljuset lysas upp av ren glädje, känn Glädjen i Ljuset, detta är den du är, detta är ditt eviga, högsta och allra vackraste jag. Nu är detta rena ljus även ren glädje. Bara var i detta tillstånd så länge du kan, jag uppmanar er åter att ta en paus, sluta läsa, ta en paus och bara låt er uppfyllas av detta ljus, av detta glädjens ljus – detta är dem ni är – detta är dem ni är!

Behåll fokus i ljuset, känn era kroppar, känn eller se konturerna av er fysik. Om du kan se det som en bild så är bilden rent ljus där era kroppar vagt framträder, ljuset är det dominerande, era kroppar är vaga konturer i ljuset, men se nu att centret av ljuset är i era hjärtan, ljuset strålar från era hjärtan, era hjärtan har en direkt kontakt med Källan, med det eviga ljuset och ni kan besöka och vara del av denna oändliga kraft hur ofta och när ni vill, det handlar bara om att ”tap in to it”.

Ni är fortfarande i Ljuset men känner nu era kroppar tydligt, ta nu ett löfte om att behålla detta ljus i din kropp under denna dag. Gör så samma sak i morgon och dagen efter det och dagen efter det och ni kommer att lyfta er och ni kommer att lysa allt mer och era liv kommer att lysa allt mer.

Till de av er som har varit trötta och trista och inte längre haft lust att vara vara i denna värld med alla dess svårigheter och konflikter, ni som längtar så starkt till en annan plats av frid, av glädje, ja ni vet ju att det är just därför ni är här, för Skapandet av detta. Ni är Skaparna av Ljuset! Så vad ni behöver göra är ett lyfta er ur de lägre tillstånden och in i detta tillstånd och inse att det ni har gjort inte bara är för er själva och er närmsta omgivning utan för så många fler. Inget har varit meningslöst. Allt har en mening. Svårigheter och depressioner är symptom på att man fortfarande har saker att jobba med, men för de flesta av er handlar det helt enkelt om att ni behöver lyfta er och fylla er med ljus såsom vi just gjort tillsammans.

Se nu en situation i er vardag. Det kan vara en måltid med familjen, släkten, en situation på jobbet, eller vad som helst i ditt liv som en gång var roligt, men som inte längre är lika roligt, eller om den aldrig har varit riktigt rolig så var den åtminstone positiv en gång och du såg möjligheter till att den skulle kunna vara givande och upplyftande för alla inblandade. Fyll nu denna återkommande vardagliga händelse med det Ljus som nu är aktivt inom dig, samma Ljus som vi nyss jobbade med – låt alla närvarande smittas av detta Ljus och låt denna vardagliga situation bli det den en gång var eller en gång hade potential att bli. Låt det positiva du såg finnas där, låt  värmen flöda, låt skratten komma, låt samtalen flyta på okomplicerat och givande, låt er hitta det samförstånd och den gemenskap som ni längtar efter.

Låt dessa övningar bli en del av din vardag. Gör det enkelt för dig, gör det medan du ligger ned och vilar, när du tar en paus på 30 minuter – eller strax innan du somnar om kvällen. Detta är att konkret lyfta er verklighet och få in mer Ljus i er vardag.

Att ta med sig detta Ljus i sin vardag är en övningssak. Ju mer du gör denna typ av övningar desto lättare är det för alla vardagliga händelser i ditt liv fyllas av detta ljus. Påminn dig alltid om att du är skaparen av ditt liv. Du kan alltid höja frekvenserna i dig och genom att göra så så höjer du frekvenserna i din omgivning och ditt liv.

Det går nu lättare än någonsin att ”koppla upp sig” för energierna är starkare än någonsin, alltså är det lättare att koppla upp sig till detta ljus än det tidigare varit. För den sakens skull säger jag inte att det är enkelt – ni kom inte hit för att det skulle vara enkelt – ni kom hit för att vara en del av det stora skifte som pågår och vet i ditt hjärta att det pågår just nu! Låt er inte nedslås om ni tycker det är svårt – utan koppla upp er, koppla upp er, koppla upp er! Var envisa!

När ni gör så, så kommer denna energi, denna ljusets glädje-energi att bli allt starkare inom er och lysa allt klarare i er. Detta är att leva dem ni har blivit, detta är att vara i era högsta jag. Det handlar om att ta steg för steg – man måste ta första steget för att kunna ta nästa och nästa och så vidare.

Så är det med allt, så är det också när det gäller detta, så påminn dig, lyft dig, centrera dig i hjärtat, påminn dig om vem du är, om varför du är här. Inom er har ni alla har ett minne av varför ni valde att födas till jorden under denna tid, detta minne kan vara djupt begravd för några, men för de flesta är det mer lättillgängligt nu än det någonsin har varit tidigare och detta minne kommer att framträda allt tydligare när ni jobbar med dessa saker, meningen är just detta, att vara en del av detta stora lyft och ni gör det på detta sätt, ni behöver inte förändra era liv eller bli någon annan – ni ska lyfta er in i Ljuset och leva era högsta jag.

Mia tyckte det var många övningar på en gång och föreslog att jag skulle dela upp dessa övningar över flera kanaliseringar, alltså portionera ut dem, men nej, ni behöver dem nu och även om du inte kunde ta till dig alla i dag så läs texten fler gånger, skriv ut den, lyssna igen, gör övningarna fler och fler gånger så att de blir en del av din vardag. Detta kommer att lyfta dig i det liv du lever just nu.

Jag är Sanat Kumara och jag är här för att guida er i denna tid av transformation.

I Kärlek och Glädje, i Evighet, Amen, Om.

Du gillar kanske också...