Horus via Nancy Tate, 20:e september 2017

Horus via Nancy Tate, 20:e september 2017 

Vakna Upp: Horus den 20:e september 2017

 

Jag är Horus, och jag vill berätta för er alla, om den kommande närvaron av de vackra varelser som kommer från den inre jorden. De kommer att komma och vara en del av flera händelser, som på många sätt kan komma att beröra er. Dessa händelser kommer för att påminna er om den kraft ni måste ta till, för att det ska bli som ni vill med det ni önskat. Det kommer att bli som om ni för länge sedan önskat något, men glömt bort det, eftersom det var något ni måste förlita er på att andra skulle göra för er.

Jag säger nu att påminnelserna redan finns på plats, och ni kommer att visas hur och var ni kan hitta dem. Det kommer att uppstå många händelser som symboliserar hur ni en gång hade kraften att direkt skapa det ni önskade. Ni kommer att börja förstå att er förmåga att manifestera finns inom er, och att den kan aktiveras på en sekund.

När ni börjar se detta i era och andras liv, kommer ni att veta varför ni har gått igenom den evolutionära processen, som ni valde att uppleva. Ni kommer nu att förstå att det går att ta fram det som ni brukade betrakta som vardagligt, och hur allt faller på plats i samförstånd med er själva. Det ni valde att göra under denna upplevelse av dualitet, var att visa hur ni själva blev fångade i ett vardagligt liv, hellre än att utgå från er inre förmåga att skapa allt ni inspirerades till.

Det är en fråga om att återställa sanningen av er kraft, och att kunna gå vidare i universum och skapa på ett frigjort sätt, med förmågan att skapa allt som har en mening i era liv, även om det bara verkar vara ett annat sätt för att skapa. Det kan innebära att ni har gett er själva en ny start i era uttryck, och ni kan gå vidare från det och skapa allt ni känner er inspirerade att skapa. Det är en fråga om att se öppenheten i det som kan finnas framför er, och gå vidare från det. Ta er tiden att öppna det. Sov en stund och väck det sedan till en ny medvetenhet, om vad det betyder i utrymmet utan tid. Se på det på ett sätt som talar till er förmåga att gå vidare, och materialisera det så, som ni kanske inte ens har sett det i era innersta tankar och känslor.

Ni är bara precis i början. Det är början på det ni är kapabla till, och det som kommer att kunna materialiseras från era handlingar utifrån de val ni gör, och från den kreativitet som ni väljer att använda i era förehavanden och tankar. Det handlar om de händelser som kommer, som kommer att ge er tillbaka de idéer ni en gång har hade, om hur man kan vara de Kärleksfulla varelser som ni kommer ifrån. Det kommer sedan att ge er inspiration till nästa steg och skapelser i era liv, som kommer att ta er på en strömmande resa, till nästa fas i era liv.

Jag går nu, och sätter mig för att observera vad det är ni tar in i era liv, i nästa ögonblick av de tankar och känslor ni har. Jag ser fram emot tillfället då vi alla blir förenade. Till dess, är vi tillbaka i den enighet vi delade, i den Inre Ihåliga Jorden, då framstegen mot dualiteten påbörjades. Vi är nu i ytterområdet, av att återvända till kunskapen om era sanna själar. Jag ler när jag kommunicerar med er genom den här personen, för att ge er en uppfattning om vad ni kommer att skapa i de kommande exemplen, med er kraft av Skapande. Kärleken är det största som finns, för att aktivera skapelsens kraft, för alltid.

Tack kära Horus,

Kärlek till er och till allt Liv!

Mycket kärlek, Nancy Tate

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...