Ishvara via Ann Dahlberg, 4 juni 2023

Ishvara via Ann Dahlberg
4 juni 2023
Jag är Ishvara och idag tänkte jag prata lite om hur människor hamnar i ett vanetänkande och hur svårt det kan vara att ställa om, när de ställs inför ett nytt perspektiv som de inte är vana vid.
Vanetänkandet härrör från flera års och kanske rent av flera livs kunskap som har gått från generation till generation. De sitter i ryggmärgen som ni brukar säga när ni gång på gång tänker och utför samma saker, trots att er intuition var något annat från början.
Det är tryggt att förhålla sig till samma saker och samma tänkesätt som man alltid har gjort. Det kan kännas som att en avgrund öppnade sig när man beger sig ut på okänt vatten och har lämnat den trygga hamnen bakom sig.
Det här fenomenet är det faktiskt många som upplever just nu. De känner sig vilsna och utlämnade för det invanda och trygga börjar märkbart knaka i fogarna när mycket av det emotionella som hittills varit låst kommer upp till ytan.
Nya insikter och nya tankar är på ingång och en djupare förståelse och medkänsla föds nu i samband med det. Det som du trodde var löst och avslutat hamnade på en djupare nivå och kan nu komma upp igen med helt nya insikter och en ny förståelse av dig själv och du har nu möjlighet att läka långt ner på cellnivå vilket även kan omfatta tidigare liv.
Du behöver inte gå in i ett tidigare liv för att läka det, utan insikten och förståelsen över det emotionella sår du bär på räcker för att du ska kunna befria kroppen från de mönster som du bär på från en tid till en annan.
Släpp taget, kära vänner på Jorden och låt energin som omger er ta hand om allt skräp som ni har burit på i flera årtionden eller från generation till generation. Ni hjälper då inte bara er själva utan även de som har lämnat jordelivet och gått över till andra sidan och de hjälper er nu att nå fram till ert mål.
Ni stödjer och hjälper varandra vilken sida ni än befinner er på, den jordiska eller den
andliga. Det är ju så, kära vänner, att man ofta föds i samma familj och utvecklas tillsammans. Den är dock inte så liten som den ibland kan vara när man befunnit sig på Jorden, utan den är ganska stor och omfattande och kan inkludera fler länder än ett. Det betyder att ni kan födas i olika länder och att ni har många bröder och systrar lite varstans på Jorden.
Den här tanken kan ställa till det för många då de varit helt säkra på att de endast har fötts i det här landet och har ett stort släktträd bakom sig. Likaväl kan du ha fötts i ett annat land och har ett lika stort släktträd där. Nu krockar det säkert och vanetänkandet om att det här tror jag inte på, kommer så sakta krypande fram.
Det man inte vill tro på, tror man inte på och vid det här laget har ni nog slutat att läsa det här meddelandet. De som befinner sig vid en avgrund och har svårt att få fast mark under fötterna kan få hjälp av Moder Jord som gärna ger er en sten eller flera stenar att hoppa på, så att ni ser klart vad som är viktigt i ert liv.
Det kan öka tilliten till er själva, så att ni förstår att det som händer sker av en anledning som tar er djupare in i er själva och väcker upp era gåvor, som i sin tur tar er till en högre dimension av kärlek och ljus. Ur kaos kan ljuset helt plötsligt lysa starkare och du kan känna en pånyttfödelse inom dig själv. Du får ett helt annat perspektiv och ser igenom det som du tidigare inte lyckats göra på grund av att din rädsla att falla ner i avgrunden, det okända, har varit för stor.
Ja, det invanda kan vara tryggt, men det kan också vara en bromskloss mot din egen utveckling. Jag skulle föreslå att ni alla hoppade ner i avgrunden, mot ett okänt mål och lät tilliten bära er över okända vatten. Stå lugnt och iaktta vad som händer utan några förutfattade meningar eller invanda mönster. Det kan leda dig djupt inom dig själv och en pånyttfödelse av ditt medvetande kan äga rum. Ni bärs av många vingar, kära människor på Jorden, ni är aldrig ensamma även om det kan kännas så ibland.
Nu tackar jag för ordet.
Stor kärlek
Ishvara
No photo description available.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *