Ivo från Vega via Sharon Stewart, 12 augusti 2020

Ivo från Vega via Sharon Stewart

12 augusti 2020

Ivo: Stormen är del av en kollektiv Uppstigningsprocess för människor på jorden.

Om ni inte går genom denna uppvaknandeprocess och inte motsätter er den onda agendan så kommer ni inte att uppstiga.

När den djupa staten har blivit arresterad och fördriven från er värld och ni återgår till den värld ni levde i före 2016, vad finns det då som hindrar någon annan gruppering från att ta över världen igen? Ingenting. Ni måste gå genom denna smärta för att kunna utvecklas. Det är utvecklingen av det mänskliga sinnet och frigörandet från de mörkas grepp på er som kommer att leda till att ni så småningom blir fria. Men det är ett val som varje individ måste göra: att vara fria att uppstiga eller vara kvar i de lägre frekvenserna.

Vad ni kanske missförstår är att er värld skapades baserat på korruption. Den är helt baserad på stöld, fusk, manipulation och kontroll. Det är Matrix-världen och ert nuvarande liv är en del av den. Det faktum att ni överlämnat er gudagivna värld till varelser som är främmande för den bekräftar detta. Ni har skänkt er värld till tjuvar som hävdar att de är dess ledare när det faktiskt är ni som är dess ledare, inte dom. Ni föddes här.

Det skulle vara svårt att återgå till er före-corona värld utan att falla tillbaka till lögner, fusk, stöld, manipulation och kontroll som bas i livet. Att plötsligt förklara att allt nu kommer att bli öppet, autentiskt och tjäna andra när ingen är kapabel till det, skulle vara absurt.

Och de liv ni nu lever liknar överhuvudtaget inte det verkliga livet för multidimensionella människor.

Så Stormen är nödvändig. Ni blir alla socialt involverade i ert politiska system eftersom ni nu alla påverkas personligen. Ni kan inte ignorera det längre eftersom ert före-corona sätt att leva, vilket var acceptabelt för så många, är hotat. Detta är nödvändigt för att få er att inse hur skört det sättet att leva var och hur sårbara ni är. Många inser det nu. Genom att känna detta tillstånd av sårbarhet genomför ni försiktighetsåtgärder så att ni blir mindre sårbara. Och det är bra. Ni reagerar på det som påverkar er.

Ni måste anta en livsstil som inte är sårbar, det är det sanna sättet på vilket den mänskliga varelsen lever – för, genom att bli osårbar, genom att leva på ett osårbart sätt – blir ni bemyndigade. Problemet är att jordlingen är så obemyndigad nu. Ni måste ta tillbaka er makt.

Makten börjar, som jag tidigare sade, när ni börjar säga nej till dem som hävdar auktoritet. När tillräckligt många gör det har auktoriteten ingen makt över er.

Ni måste förstå att universell lag är i farten här. Detta är er planet. Er. Ni är den styrande makten på er planet, inte de mörka, inte den djupa staten. De låtsas. De ljuger när de säger sig vara er auktoritet. Universell lag stipulerar att de infödda på planeten är dess välgörare och har makten och auktoriteten över alla som besöker den. Med andra ord, det ni säger gäller. Alla måste lyda er vilja på den här planeten. Ni skapar lagarna och de relaterar till universell lag – Guds Lagar.

Jag: Så vad gör vi om de inte lyder?

Ivo: Min älskade, kommer du ihåg den gången du stängde av CD:n på din dator med ditt sinne?

Jag: Ja.

Ivo: Föreställ dig att miljoner, om inte miljarder människor styr sin negativa avsikt mot världens så kallade ledare. Vet du vad som kommer att hända med dessa människor när alla på jorden vill ha dem avsatta, befriade från sina uppdrag, eller offentligt hängda? Det är mycket energi som kastas mot världens ledare och det finns inget annat alternativ för dem än att genomlida konsekvenserna av den mörka energin ni smyger på dem.

Jag: Jag trodde det var bättre att älska lösningen?

Ivo: Det är det, min älskade, men just nu vaknar människor upp och reagerar genom att hata världens ledare. Detta sänder mycket negativ energi åt deras håll och leder till deras fall. Vissa sänder positiv energi för att lösa problemen positivt.

Jag: Bemyndigar inte sändandet av hat deras agenda?

Ivo: Delvis. När det överskrider en viss mängd då blir det överväldigande för den entitet som den negativa energin riktas mot. Vi tror att deras kloner misslyckas av denna orsak: de är tillräckligt medvetna för att inse att de är kloner, så de fungerar inte som tänkt. Deras teknologi är inte fläckfri men den negativa energi ert folk sänder klonerna får dem att fungera sämre.

Jag: Så de vill ha loosh, men inte för mycket loosh?

Ivo: Ja. Kom ihåg att vi tar bort många av dem som tog ert loosh som matkälla, så nu riktas allt på andra istället för delvis. Människor får mer makt då vi tar bort de entiteter som äter det loosh ni skapar. Emellertid är er makt negativt laddad.

Vi föredrar att ni sänder positiv energi för att skapa er positiva lösning, ja. Det skulle fungera mycket snabbare. Men människor gör inte det. De riktar sin ilska, rädsla och sitt hat mot era ledare och det börjar förlama dem. Min älskade, jag förstår att du inte förstår, men varför tror du att de alltid har försökt se ut som era välgörare? För att de gör något gott för er?

Jag: Så vi ska tro på dem.

Ivo: Om de skulle se ut som de inte gör det, då skulle ni ogilla dem och deras makt skulle minska, med all er negativa energi riktad mot dem.

Jag: Vill vi inte det?

Ivo: Jo, men ditt folk håller också på att uppstiga. De måste omfamna det positiva för att förändra tidslinjerna.

Jag: Åh. Ok, så det handlar om att hoppa mellan tidslinjer för att komma ur det, eller stanna kvar och döda eliten med ditt sinne.

Ivo: Ja. Så småningom måste alla hitta en positiv tidslinje för att kunna påbörja sin uppstigning. De som tar sig an den djupa staten med hat blir kvar i de lägre tidslinjerna. De uppstiger inte, vilket är vad den djupa staten vill. Om du blir kvar i de lägre tidslinjerna, kan de vaccinera och mikrochippa er. Svaret för alla är att gå genom uppstigning till de högre dimensionerna.

Jag: Åh, jag förstår. Men kan vi skapa en effekt genom att hata dessa politiker?

Ivo: Ja, men det gör er inget gott. Det håller er fast.

Jag: Jag förstår. Tack Ivo.

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...