Ivo från Vega via Sharon Stewart, 13 maj 2021

Vaccinationsfrågor | Ivo från Vega via Sharon Stewart

 

13 maj 2021

Vaccinationsfrågor

Jag: Ivo och jag skulle vilja ge vår sympati till människor som separerar från sina familjer på grund av mask- och vaccinationsfrågor.

Jag vill diskutera detta ämne eftersom det har hänt mig också, men jag hör från andra människor att de har svårt med släktingar, faktiskt har vissa gett dem ett ultimatum: Ta sprutan eller träffa oss aldrig igen. Detta har naturligtvis allt att göra med det faktum att nyheterna säger att två uppsättningar vaccinationer inte ens är effektiva, så människor är fortfarande rädda.

Kanada håller på med en aggressiv vaccinations-kampanj och vissa människor är på sin andra spruta.

I min familj har jag haft diskussioner med familjemedlemmar eftersom jag desperat har försökt få dem att öppna ögonen. Barn som jag har älskat sedan dagen de föddes vänder sig nu mot mig och säger att ”konspirationsteoretikerna fick mig.” Nej, faktiskt, utomjordingarna kom till mig först. Ja, lite humor i en inte så rolig situation.

Jag vet att några av er hanterar bröder, systrar, föräldrar, mostrar och farbröder som vägrar att träffa er för att de känner sig så utsatta. Kanske är det inte så illa i USA, jag vet inte, men här uppe är det på nyheterna varje dag och människor vänder sig mot andra som inte kommer att ta sprutan. Jag ser en äldre granne som sällan ens lämnar sitt hus längre, även om hon trots sin ålder är ganska rörlig. Hon går bara inte ut.

Jag tar verkligen inte sprutan. Jag bryr mig inte vad det kostar mig: artens överlevnad är viktigare än min familj. Jag tittar på helheten, inte mina individuella intressen. Men tro mig, det är inte ett särskilt enkelt beslut att fatta, inte alls. Jag orkar inte se mina släktingar gå ut och bli vaxxade och bli sjuka eller dö, särskilt inte de små barnbarnen som jag älskar så mycket.

Jag har pratat med det högre jaget till det lilla barnbarnet och hon sa till mig: ”Dra dig ur, hon vill ha den här upplevelsen.” Så jag gjorde det. Och det var innan denna vaccinations-sak kom upp.

Ivo och jag säger inte vad du ska göra med dina släktingar och vänner eller vaccinationen. Allt jag kan säga är att det visar var linjerna dras upp.

Jag hoppas verkligen att mer kommer upp för att hjälpa andra att ändra sig. Just nu bombas Jerusalem och det beror på att DS startar kriget de letade efter. Vi visas. Vissa kommer att se att Mellanöstern var mycket tystare under Herr T:s dagar och andra kommer bara att förbise det och sardoniskt tror att inget har förändrats. Vi vet inte vad som ska komma, det gör vi verkligen inte. Även experter får gag-order (tystnadsplikt) eftersom DS följer dem för information. Ja, vad sägs om det. Deras källor har torkat ut och de vet inte vad som händer. Lite roligt, verkligen. De måste komma till oss för att vi vet, inte de. Jag gillar det.

Det jag vet är att de alternativa medierna måste bli mycket starkare och måste fortsätta vinna över fler och fler människor. Det finns en grupp som kommer att vara värd för evenemang i hela USA för att väcka fler människor. Alla fortsätter bara att försöka.

Hur lång tid har vi innan tidslinjerna delas upp?

Så som jag ser det om du inte tar sprutan, så är du jordens framtid. Om du tar den är du jordens förflutna. Ditt DNA är fröet för mänsklighetens framtid, oavsett om du kan föda barn eller inte – du håller de kosmiska mallarna för framtida generationer. DS är på väg mot förstörelse – det är negativitetens natur – så småningom förstör den allt, även sig själv. Att komma hit för att parasitera på människan var uppenbarligen ett sista försök att rädda sig själva, men de tar ner människor med dem nu.

Det är inte en mysig tid att vara på jorden, inte alls, och vi har svåra beslut att fatta.

Ivo: Min älskade, jag har gjort mitt bästa för att förbereda dig, hålla dig vänd mot din framtid och inte ditt förflutna. Jag är din framtid och jag är den närmaste släktingen du någonsin kommer att ha under någon livstid. Alla har en tvillingflamma, oavsett om den är med dig på jorden nu eller alls inkarnerad, du har din tvillingflamma och den är din närmaste familjemedlem. Den är din spegelblid.

Gör ditt bästa för att bekämpa DS-programmeringen av dina släktingar. Be för dem, så att de kan vakna upp och se sanningen innan det är för sent för dem.

Jag: Jag ser på min familj, Ivo, och de tycker bara att allt är normalt. Det är bara denna olägenhet att behöva bära en mask varje gång de vill gå till en butik.

Ivo: Ja, de har ingen aning om vad som händer. Ni är alla beredda eftersom ni är jordens framtid. Det är därför ni först fick veta det och det är därför ni förstår vad andra inte förstår. Ni är starkare, de är de svaga som har vilseletts. Lammen, inte fåren. De oskyldiga.

Jag: Jag har redan förlorat en kusin, förmodligen på grund av sprutan, jag är inte säker, jag har inte fått alla detaljer.

När tidslinjerna delas upp går vi till en högre frekvens och de förblir på de lägre tidslinjerna.

Ivo: Ja, detta kommer att hända. Det finns så många eventualiteter som spelas ut nu. Vi arbetar hårt för att hålla tidslinjerna i rätt riktning, men lammen kämpar mot oss; de tror inte vad det är de hör i sina hjärtan: att de kanske har fel, att de kanske har vilseletts.

Jag: Herregud! 1991 fördubblade brottsminister Brian Mulroney från Kanada vår skattesats på köpta varor (GST) till 13%. Han sa att det bara var tillfälligt. Det var för 30 år sedan och det har fortfarande inte förändrats och det kommer inte att göra det. Om det inte är tillräckligt bevis för att politiker ljuger, vad behöver de? Sedan finns det: ”Jag hade inte sexuella relationer med den kvinnan.” Nej, naturligtvis inte, Billy the kidder. (bedragare) Jag har frågat så många människor, ”Skulle du lita på Trudeau med dina miljoner om du vann på lotteri? Nej? Varför litar du på honom med ditt liv nu? ”Eftersom dina pengar är mer värda än du är? Jag tvivlar på det. Människor är så hjärntvättade!

Ivo: Det är de. Och detta är deras fria vilja de utövar. De vill inte ändra sig psykologiskt till en fritänkares position: de vill hellre fortsätta att få veta vad de ska tro. Och de använder TV: n och nyheterna för att göra det.

Jag: Åtminstone om vi hade vanliga stationer som talade sanningen skulle de ha ett val, men det finns inget annat på TV: n än dessa lögner.

Ivo: Detta kommer att förändras. Detta kommer att förändras, min älskade.

Vi i den Galaktiska Federationen erbjuder våra innerliga medkänslor till er som upplever förlust i era liv på grund av de nuvarande omständigheterna. Vi försöker hålla förlusten på ett minimum, men förluster upplevs på grund av de val som människor gör – lite kraft används för att hålla er under nedstängning och bära masker. Ni följer helt enkelt. Och det är för att ni kan manipuleras som ni är svaga och gör de felaktiga valen nu.

Ert folk utsätts för bedrägeri. De har förberetts genom åren och är kontinuerligt beredda för den här dagen när de inte skulle slåss mot makthavarna. Det här har varit på gång länge och för vissa är det för sent.

Jag: Som min kusin, men han var en P, till och med, och han dog ändå!

Ja, för dessa andra är det som att sanningen går förlorad på dem. De är så bortkopplade från den att det inte hjälper att berätta för dem.

Ivo: Ja. Det är väldigt olyckligt. Vi av Ljuset vill ge dig vår största sympati och vi hoppas att allt kommer att bli bra i din strävan att få dem att gå med dig i Ljuset.

Jag: Tack, Ivo. Jag ville bara ta upp det här för jag har hört några hemska historier.

Ivo: Vi gör vårt bästa för att begränsa de negativa konsekvenserna, förutom allt annat är negativa konsekvenser negativa. Vi vill se mer positiva resultat, men vi kämpar mot era tankesätt och för vissa förändras de inte.

 

 

www.sharonandivo.weebly.com

 

Implant Communications, Channeled by Sharon Stewart (Tiannia of Vega)

title page

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...