Ivo från Vega via Sharon Stewart, 23 juli 2022

 

Ivo från Vega via Sharon Stewart

23 juli 2022

Livet ska Levas Medvetet, Inte Omedvetet

Sluta försvara er mot er egen skapelse. Ni skapar ert liv längs vägen. Era tankar skapar er verklighet, så att ni måste skaffa er ett vapen för att försvara er mot att något händer er, är som att ni skaffar er ett vapen för att försvara er mot ert eget sinne.

Orsaken till att Alliansen gör allt fotarbete tillsammans med militären är att ni inte ska behöva göra det. De gör er uppstigningsprocess så lätt som möjligt för er. Allt ni måste göra är att ändra er och bete er annorlunda. Och där är vi nu – människor måste göra valet att antingen fortsätta leva omedvetet eller att utveckla mer medvetande. Och sättet att utveckla mer medvetande är att observera era tankar, förstå era rädslor, förstå era övertygelser – och sedan förändra dem till vad ni vill att de ska vara. Alla våra meddelanden handlar om det därför att mästarna och utomjordingarna vet vad jorden behöver just nu. Vi måste kliva in i vår makt och sluta vara offer för systemet (Ja, det var därför jag skrev boken), och det enda sättet att göra detta är att bemyndiga våra sinnen.

Ivo: Det är så ni blir mästare över ert sinne och ert liv, och inte blir kvar som dess offer.

Jag: Precis. Det var bra sagt, Ivo.

Ivo: Jag är lite av en ord-smed, min kära.

Jag: Du är så rolig. Kan du fortsätta förklara det mer, för jag får fortfarande meddelanden från människor som inte gjort något för att höja sin medvetandenivå och som säger att de inte förstår våra meddelanden. Naturligtvis förstår man inte dem, man har inte Ärkeängel Mikaels medvetandenivå, så varför skulle man förstå vad han säger. Men jag vet att det finns många modiga följare som tror på vad han säger, eftersom det är i resonans med deras hjärtan. Alla vill ha frid. Ni får inte frid genom att fortsätta tro på vad den Djupa Staten lärt er.

Ivo: Ni får inte frid i sinnet om ni fortsätter att leva omedvetet. Och orsaken till det är att det är vad ni blivit lärda – att vara rädda. Ett sinne i rädsla är inte fridfullt. Varför lärde dom er att vara rädda? Därför att detta skulle hålla er förslavade under dem, detta är deras frekvens och ironiskt nog är det er de fruktar mest. Ett sinne i rädsla känner bara fruktan. Någon i rädslofrekvensen kan bara vara rädd för alla andra. Det är ert ökande medvetande de fruktar så mycket.

Ni ser att så många människor har ändrat sig – de vaknar upp till sanningen att de blivit beljugna och tror inte på lögnerna längre. De söker sanning i sina liv. De söker Ljuset.

Jorden befinner sig bara i sin barndom i detta hänseende just nu, dock är det härligt att beskåda.

Hur blir man mer medveten? Det är skillnaden mellan att reagera på och svara på stimuli. När någon säger något till er, typ, ”Du är fet!” hur svarar ni på det? Eller reagerar ni? Sharon skulle säga, ”Det är jag. Skulle behöva gå ner 20 kg till.” Hon skulle le och bara gå vidare, dock skulle hon gå iväg från den aggressive. Andra skulle attackera den aggressive med förolämpningar och svordomar. Varför? Vad säger detta om dig? Det säger att när livet inte går som du vill blir du hädisk.

Sharon har accepterat sin vikt. Hon skulle föredra att vara smalare men hon tycker om sig själv, så hon bekymrar sig inte om någon annan inte gör det. Sharon är medveten om sina problem och accepterar dem, och förstår att hon hela tiden får arbeta med att göra något åt dem.

Jag: Ja. Jag är dock ingen robot. Jag är en människa av kött och blod. LOL. Den tycker jag faktiskt om.

Ivo: När du vägrar att bli förolämpad har inte andra kontroll över ditt sinne – det har du själv. Du väljer ditt svar på stimuli. Det är gåvan av att leva medvetet. Du är fri. Ditt sinne är fritt, inte förslavat under andras agendor och negativa energiutbyten (energetiska attacker, faktiskt).

Det har att göra med själv-acceptans. Det har att göra med att förändra vad man kan, och acceptera det man inte kan.

Vad är det nu ni måste lära er acceptera angående er själva?

Jag: Frågar du mig?

Ivo: Dig också, och ja, vi tenderar att använda dig som exempel.

Jag: Och det är inte för att jag tycker om att visa världen mina problem. Jag talar om dessa saker för det HJÄLPER ER. Ok, min hälsa då. Det är en sak jag skulle vilja ändra på.

Åh! Där ser ni. Så fungerar det. Jag fick upp en tanke på något jag alltid använder när min mage krånglar och det har den gjort de 3 senaste dagarna! Jag har en kraftig magvärk som inte vill ge med sig. Så fort jag fokuserade på att söka fler lösningar på den, kom jag ihåg en video på youtube som hjälpte min mage.

Vad som orsakar detta måste jag fortfarande lista ut. Det jag kan äta medan jag fortfarande har den är en smaklös diet med mest kolhydrater, vilket är intressant eftersom kolhydrater orsakar inflammation i kroppen. Rissoppa, mild med kycklingbuljong. Kex. Rispuffar. Egentligen inget intressantare än detta. Om jag ville meditera på det här tillståndet just nu, vad skulle det säga mig? Det skulle säga mig att min typiska diet är fel för min mage, och jag har magproblem som orsakas av något. Jag såg också i en video att människor med för-diabetes har magproblem som jag har. Det känns verkligen som om någon slagit mig. Så jag arbetar med solar plexus chakrat. Och ja, de kallar det magkatarr. Det finns massor med videos, men den som säger ”omedelbar lättnad” och är 20 minuter lång ger verkligen omedelbar lättnad. Jag måste bara lista vad som orsakar detta tillstånd. Det kanske inte är något jag tror det är, kanske något helt annat.

Ivo: jag ska säga dig, min kära, att de som är helt medvetna inte har magproblem.

Jag: Ja, men de lever inte heller på jorden.

Ivo: Men de förstår sin mage.

Jag: Hur gör de det?

Ivo: Du har talat med dina inre organ. Vi gör också det. Vi talar med levern för att se vad som felas den. Den kommer att berätta det för dig. Du är mycket medveten, även om du inte vill erkänna att kaffe irriterar din mage nu, liksom den linssoppa du åt för fyra dagar sedan.

Jag: Jag vet. Jag älskar bönor och linser! Jag vill äta dem.

Ivo: Kanske i andra kvantiteter? Inte så stora. Du är också medveten om det faktum att du måste gå över till grönsaker och frukt som stapelvaror i din diet, men du vill inte.

Jag: Jag vill inte. Jag tycker om kolhydrater.

Ivo: Du vet, men vill inte erkänna detta. Så du väljer att leva undermedvetet vilket fortsätter dina problem. Det är bra att du har plockat hallon från busken tvärs över gatan, så att du åtminstone får lite frukt. Om du går över till en mer alkalisk diet kan det hjälpa din mage.

Jag: Ja, det är sommar och den maten finns tillgänglig. Jag väntar på meloner! Mums!

Ok, hur blir människor annars mer medvetna?

Ivo: De förstår sina rädslor och arbetar på att dryfta dem. Du satte upp en lista i en tidigare video om dina rädslor som realiseras nu och som var hjälpsam. Du kanske ska sätta upp den igen. Låt oss tala om en av dina.

 1. Rädd för Sjukdom eller Dålig Hälsa.
 2. Rädd för att Förlora Ditt Arbete.
 3. Rädd för att dö.
 4. Rädd för Ensamhet.
 5. Rädd för osäkerhet Om Din Framtid.
 6. Rädd för Misslyckande.
 7. Rädd för att Ta Beslut.
 8. Rädd för Konflikter.
 9. Rädd för att Bli Avvisad.
 10. Rädd för Dumhet, Okunskap, Brist på Kunskap.
 11. Rädd för att Förlora Dina Viktigaste Relationer.
 12. Rädd för att Tala Inför Andra.
 13. Rädd för att Bli Fattig.
 14. Rädd för Framgång.

Jag: Rädd för att Tala Inför Andra. Varför? Därför att jag aldrig tyckt om min röst. På grund av mina allergier är den mycket nasal, och eftersom jag fortfarande har kvar mina tonsiller börjar jag hosta om jag pratar för mycket.

Man kan säga att jag är rädd för att dö eftersom jag nu har Merlin. Jag vill ta hand om honom tills han dör. Jag hoppas han dör före mig.

Ivo: Det gör han. Du kommer att leva i den här kroppen ganska länge till.

Jag: Nu är det en rädsla. Kanske för att mitt liv är så ovanligt. Jag har inte de vanliga rädslor som andra har. De flesta är rädda för att se utomjordingar, till exempel. Det är inte jag. Fram med dem bara, mörka eller Ljusa. Jag vill se dem.

Beträffande rädslor, jag har inte många av de vanliga. Jag är rädd för att gamla fyllon ska stöta på mig, egentligen för att det hänt så ofta. Att någon ska ta mig för mina pengar. Att vara i en tom relation med någon som inte har något annat än sina problem att erbjuda mig.

Ivo: Du gör det bra med att hålla dem borta.

Jag: Det gör jag. Jag vet inte varför de alltid är fokuserade på att hitta ytterligare en partner. Ja, så de kan få dina pengar. Men att försöka få genom budskapet till någon som inte vill lyssna, ja, jag är rädd för att inte bli lyssnad på. Och statistiken på mina videos bevisar bara att människor inte är här för att lyssna på mig, de vill höra på dig. Jag förstår det. Jag bryr mig inte. Jag fortsätter ändå prata.

Jag vill hjälpa människor, så det ska jag. Även om ingen vill lyssna på mig. Jag bryr mig inte. Men det är samma sak med fyllona. Jag skulle älska att hjälpa dem, men de är så manipulativa, så en vänlig gest blir ett livslångt blodskontrakt för dem. Så jag kan inte göra någonting. Jag fortsätter bara donera till matbanken för att fylla mitt behov av att hjälpa sådana människor. På det sättet kan jag donera anonymt. Jag hittade också den där Madeleine Reinhardt meditationen där man kapar banden till den fysiska avataren, men uttrycker sina välgångsönskningar till det högre självet för denna avatar. På det sättet kan man behålla sina gränser i dualitet, men också vara av enhetsmedvetande. Jag lägger länken till den videon också i beskrivningen, om jag kommer ihåg.

Ivo: Och det här är vår poäng, min kära. För att kunna leva medvetet måste du förstå hur ditt tänkande skapar dina problem. När du vägrar att se dina problem förblir du omedveten. Så när du har penningproblem, sexuella problem, kärleksproblem, hälsoproblem, dietproblem, lever du omedvetet och problemen upprepar sig för att du ska lära dig förstå dem och förändra det tänkande som orsakar problemen, dina övertygelser med andra ord.

Jag: Ändra ditt sinne, ändra ditt liv. Så enkelt är det. Jag har sett det i handling eftersom jag sätter upp dumma regler och verkligheten svarar. Jag har sett människor köa vid kassor och går bara fram och hittar den som inte har något att göra och väntar på mig.

Ivo: Ja, verkligen, och du kan och har skapat flera av dessa regler som får ditt liv att fungera enklare.

Jag: Ja, jag försöker få min granne bredvid att ta den nu lediga lägenheten bakom mig. Jag vill ha honom där. Jag säger hela tiden, ”Jag får vad jag vill”. Ja, han har en fri vilja men kanske han går med på det. Han kanske kommer att sam-skapa med mig.

Ivo: Du måste se på ditt liv. Du måste sluta undvika det. Sluta springa iväg från dina problem, de blir bara värre. När du fokuserar på att hitta en lösning, blir du ledd till lösningar. Dock måste du vara villig att gå genom en växt- och lärandeprocess. Det är vägen till medvetande.

Jag: Ja, det är faktiskt en fascinerande studie.

Ivo: Så är det. Tack, min älskling. Gå nu till grönsaksaffären och köp lite frukt. Du har inte ens bananer i huset.

Jag: Sant. Måste köpa några.

Jag åt verkligen bananer och ananas och blev av med magsmärtan. Men den kom tillbaka. Jag slutade dricka kaffe på morgonen och idag är det första dagen jag inte har ont i magen. Jag har beställt ett kaffe med låg syrahalt. Jag älskar en kopp kaffe eller två på morgonen. Jag bryr mig inte om koffeinet – jag tycker bara om kaffet. Jag märker att när jag går genom uppstigning och min kropp förändras, så förändras också min diet. Jag tål inte viss mat som förut, som kaffe. Ni kanske också märker detta – ni dras mer mot alkalisk mat, inte sur. Era kroppar söker alltid homeostas, vilket är balans, och sättet att balansera en kropp som är bara lite alkalisk är att äta mer alkalisk mat för att balansera den sura maten ni äter.

Jag har också märkt att genom att helt eliminera kolhydrater kan jag eliminera mycket inflammation, minska vattenvikt och eliminera mycket kroppssmärta. Utan kolhydrater går jag normalt, på kolhydrater har jag gnissel och jämmer i mitt skelett och går eller kliver inte upp ur soffan så lätt. Jag läste en bok för längesedan med titeln ”Ät rätt för din Blodgrupp”, och jag är grupp 0 negativ, och den typen av kropp tål inte mjölkprodukter och spannmål så bra. Så jag tror den boken har rätt.

 

 

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...