Ivo of Vega via Sharon Stewart, 23 mars 2020

Ivo of Vega via Sharon Stewart, 23 mars 2020

 

Självbehärskning med Storm Uppdatering | Ivo från Vega via Sharon Stewart

Storm Uppdering: Ivo säger att de kommer att ockupera Vatikanen. De tillåter minimala funktioner av administrativ typ för att hålla stället igång för närvarande, men så småningom kommer det att stängas ner.

Samma sak för Buckingham Palace. Den gamla kabalregimens fall är över oss.

Ivo: Vi av Ljuset har närmat oss och fortsätter att närma oss kabalmedlemmar som är obeslutsamma eller ovilliga att fortsätta på sina orättmätiga sätt. Många av dessa medlemmar är helt enkelt människor som blev regeringstjänstemän, med de bästa avsikter i själ och hjärta, som utpressades eller hotades att ibland göra förfärliga handlingar mot folket, mot deras medvetenhet, och det är dem vi för närvarande närmar oss för att befria dem från deras tortyr. Vi erbjuder dem skydd såväl som råd när de utför sina uppgifter, nu i Ljusets namn.

Jag: Ja, på tal om människor som skulle vara rädda. Det skulle de verkligen vara.

Ivo: Många är rädda för sina barn eller sina barnbarn, makar eller sina hem, de fruktar fullständig vedergällning och fängelse via det falska rättssystemet. De är rädda för att förlora allt. Så vi måste försäkra dem att de kommer att segra när de tar emot vår hjälp.

För närvarande avlägsnas kabalmedlemmar över hela världen och deras resurser. Vi är också inriktade på Nya Zeeland som en grogrund för kabalaktiviteter och arresterar där. Mycket arbete måste göras under de påföljande veckorna för att ta bort denna plåga från er planet. Vi kan göra så mycket, men vi behöver er hjälp. Vi ber er att fortsätta att hålla Ljuset och inte falla offer för falska nyheter som sprids av era media. Allt är under kontroll. Allt kommer att bli bra igen. Detta är en period av tung övergång men den kommer att plana ut. Var säkra på och vet att ljuset kommer att segra.

Jag: Tack Ivo.

Från ett Meme: Bemästring av Jaget. Ingen är ansvarig för dina känslomässiga reaktioner förutom du. Andra kan säga och göra vad de vill, men det som händer i dig är bara resultatet av det du tänker och känner.

Ni är uttråkade, ni sitter isolerande hemma, och nu när ni går online är allt ni ser meddelanden från er regering om Corona Viruset. Två tusen fall och tjugotre dödsfall i Kanada! Jag slår vad om att fler personer dog i bilolyckor den senaste veckan än det här!! Inget respektlöst om den avlidne. Men kom igen! Och för detta kan vi inte arbeta och blir ombedda att stanna i våra hem? Nej. Det har att göra med Stormen. De skyddar oss mot alla falska flaggförsök eller vedergällningar från kabalens sida, som är ganska upprörda just nu eftersom alla deras nyckelspelare är i handbojor!

Det jag känner är att människor är uttråkade, de är hemma och att de sprider information som tillhandahålls mycket bekvämt till oss av regeringen – den kabalstyrda regeringen! Allt ni gör är att öka på hysterin. Jag känner av det och nu reagerar jag på det. Jag är trött på det.

Det finns länder som har haft fler fall av coronavirus och dödsfall än detta. Men vad är döden? Vi har fem utgångspunkter i våra liv som är planerade innan vi är födda. Någon av dessa utgångspunkter kan användas när din själ säger: ”Okej, du är klar här och det är dags att gå.” Det är tråkigt för människor som finns kvar, men när du förstår att som en telepat är du aldrig ensam och din familj kan stå där och se dig gå igenom ditt dagliga liv, och du hör dem tala till dig, då inser du att VI INTE ÄR SEPARERADE. Den fysiska kroppen berättar för oss att vi lever i separation och det beror på att du är fokuserad på ditt intellekt och håller din vibration nere genom att bli rädd för viruset och gå med i hysterin – det är därför du inte kan prata med dina avlidna familjemedlemmar. Eftersom du låter andra sänka din vibration och du är fokuserad på ditt intellekt. När du växlar till höger hjärndominans genom meditation blir du telepatisk och du är lugnare eftersom du har aktiverat det parasympatiska nervsystemet, som är den lugnande delen av ditt nervsystem.

Människor VÄLJER när de ska dö. Vi har fem utgångspunkter att tänka på när det är bäst att lämna detta liv och det har att göra med om vi har uppnått vår själs mål eller inte. Döden är INTE slumpmässig, den är utformad. Livet är medvetet. Det är inte heller slumpmässigt.

Alla här på jorden just nu spelar en roll i detta drama som utvecklas framför oss. Varje person oavsett om de ser ut som om de är medvetna eller inte. Deras själar är definitivt medvetna. Det finns många människor på jorden just nu av en anledning, och den anledningen beror på övergången till Vattumannens Tidsålder. Och alla spelar en roll i den.

Detta är en tid som vi kan använda för att få självkontroll över våra känslor om vi använder denna möjlighet på rätt sätt. För dig som sitter hemma uttråkad, varför är du uttråkad? För att du inte arbetar? Klagar du inte på att du hatar ditt jobb? Men utan det är du uttråkad? Det är inte vettigt. Det finns så många saker att göra. Det första är att stänga av datorn och stänga av TV: n och börja tänka på vad du vill göra för dig själv eller din familj under de kommande två eller flera veckorna.

Jag kan inte ens begripa tristess längre. Denna isolering har inte påverkat mitt liv alls. Jag gör samma sak som jag gjorde innan vi blev ombedda att stanna hemma – jag har precis avslutat kanalisera en bok med Ashtar Sheran som heter ”Your Future on Eden” och den är tillgänglig nu. Jag måste få ut mitt första nyhetsbrev den här veckan, och sedan kommer Ivo och jag att börja diskutera, ”Heliga relationer och heliga gränser”, för när jag hörde termen ”Heliga gränser”, resonerade det med mig och jag insåg att det var en stor del av min relation med Ivo – ett förhållande av vördnad för varandra och allt liv i allmänhet. Så vi kommer att utforska detta.

Om du vill titta på något gjorde David Wilcock 5 timmar live i går kväll och förhoppningsvis är det på Youtube. Den är länkad nedan. Bjud in din familj och se blodet dränera ur deras ansikten när han går igenom allt från Q-inlägg till steg-för-steg förklaringar i försök att åberopa NESARA-lagen för kabaluttagningar under de senaste 100 åren. Han förklarar vem som dödade Kennedy, och vad ståhejet var mellan Eisenhower och Area 51. Allt detta finns där folk – 5 timmars information som vem som helst kan använda just nu. Kerry Cassidy har fått ut ny intel, inklusive sitt 12: e besök hos Kapten Mark Richards som är vän med en raptor (ja! En dinosaurie) med namnet Naga. Du har veckor att komma ikapp med all din intel.

https://www.youtube.com/watch?v=2I10P5tMLlI

Dessutom sökte jag på nätet och hittade alla 5 av Ra Material-böckerna för gratis nedladdning i pdf.

The Law of One – PDF version

Uttråkad? Vem har tid att vara uttråkad?! Detta är en fantastisk möjlighet.

Ivo: Det är vad du gör av det, min älskade. Attityden är allt. Och det gäller varje dag, inte bara i dessa tider. Alla har valet att antingen njuta av pausen eller att lida och oroa sig för viruset. En mängd känslomässiga tillstånd är tillgängliga för dig i din dualitet när som helst, och det är upp till dig vad du vill välja. Dina känslor är ditt val. Du kan välja positivt eller så kan du välja negativt.

Det är alltid så, min kära. Du är bara en slav under dina känslor när du inte förstår vad som utlöser dem. Förstå att du skapar allt i ditt liv, och dina känslor är en indikator på din frekvens.

Jag: Tja, jag får corona ur hjärnan. Ingen disrespekt för människor som har problem med det men det är inte ett problem här där jag lever. Jag förstår att jag är trött på det så jag måste ändra något.

Ivo: Exakt. (han ler) Kanske mer tolerans för att människor känner överväldigande rädsla ibland.

Jag: Jag vet att de gör det. Och det är deras val. Men det är inte mitt.

Ivo: Ja, du provar alltid det trots att du är en empat. Så du är medveten om det.

Jag: Ja. Jag ser inlägg att empater bombarderas nyligen.

Ivo: Och ni måste kontinuerligt arbeta med att fylla på ert energetiska tillstånd, speciellt nu om ni transmuterar för kollektivet.

Man ändrar sina känslomässiga tillstånd när man ändrar sitt trossystem. Till exempel är döden inte en sorglig händelse – det handlar om att själen väljer. Det finns inget sådant som en olycka. När man dör av coronaviruset beror det på att man har valt att göra det. Era kroppar är inte så svaga att de skulle upphöra utan er själs samtycke, min älskade.

Det andra man ständigt måste vara på sin vakt för är manipulering från media. För er som cirkulerar inlägg måste ni förstå att när ni sprider inlägg blir ni en del av det mediesystemet och på så sätt underlättar ni deras agenda för rädsla. Utöver ett minimum av information, vad behöver människor som inte är i ”Ground Zero” -zonerna som Kina verkligen förstå om detta virus? Ändå pumpas det genom ert main stream media som blod genom era vener, och det är verkligen livsnerven i kabalen – er rädsla. När du är rädd förblir du på de konstgjorda tidslinjerna och under deras kontroll.

Du har gett människor alternativ, min älskade. Du har sagt till dem att fokusera på RV inte CV, RV är naturligtvis den ekonomiska kollapsen och initieringen av den nya valutan under det kvantfinansiella systemet och frigörandet av St Germaine-fonderna för att eliminera fattigdom och få fram välstånd för alla människor på jorden. Ja.

Du gav också förslaget att föreställa dig jorden omgiven av glödande violetta strålar, varje gång du läser eller hör ordet ”Corona Virus”, därigenom fokuserar du på att läka din planet snarare än att vara rädd att du kan få det själv.

Alla är bra förslag.

Jag: Jag är säker på att jag inte var den enda som tänkte på dessa. Jag arbetar mycket mer på instinkt än jag inser ibland.

Ivo: Det gör du (leende).

Jag kan dock tillägga att ert folk är vana vid förtryckande negativa situationer och tenderar att reagera i enlighet därmed.

Jag: Det är därför den här videon handlar om att ta ansvar för ditt sinne. Du bestämmer hur du tänker, låt dem inte lägga tankar i ditt huvud. Jag skall få dessa kanadensiska regerings pop-ups på min dator stoppade på ett eller annat sätt.

Ivo: Eller använd dem som möjligheter att stärka din vilja, min älskade. Be ditt sinne att ignorera dem och gör det omedelbart.

Jag: Sant. Att till och med låta dem få mig arg är inte självbehärskning. Jag ogillar det faktum att min dator används som ett reklamfordon. Det stör mig verkligen.

Ivo: Dessa saker kommer att förändras.

Jag: Så, poängen med den här videon är, Ivo, kan vi göra en rekapitulering?

Ivo: Naturligtvis. Du är mästaren av ditt eget sinne, till och med ditt lägre sinne. Det är ditt sinne, du synar skotten. Du bestämmer hur ditt sinne ska tänka, du bestämmer att det inte ska användas som ett vapen för att kontrollera dig eller manipulera dig på något sätt. Vi kan alla göra detta nu. Det handlar helt enkelt om att vara medveten om dina kontrollörers agenda och inte falla offer för dem.

Det bästa sättet att hantera en kontrollör eller en manipulator är att ignorera dem. När du inte ger energi till deras försök kan de inte hämma dig.

Jag: Tack Ivo.

Ivo: Min älskade, som alltid är jag här och berättar för dig och världen hur mycket du betyder för mig. Ja, vissa människor tycker att det är stötande men om de inte tycker om detta kan de leta någon annanstans efter sin underhållning.

Jag: LOL, Åh ja, det gifta meddelandet som jag fick. Människor, jag älskar Ivo. Ingenting kan stå i vägen för det. Inte någon som gnäller på mig i ett giftigt meddelande Jag läste inte ens allt. Fångade bara lite av det. Jag får alla typer av post och jag ignorerar allt av skäl som detta.

 

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoofVega

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...