Ivo från Vega via Sharon Stewart, 7 mars 2020

Ivo från Vega via Sharon Stewart, 7 mars 2020

 

Allt är Kärlek eller Brist på det | Ivo från Vega via Sharon Stewart

Jag: Kan vi gå in på mer detaljer om Ashtars meddelande snälla, Ivo?

Ivo: Naturligtvis min älskade. Han sa att sluta attackera andra. I dina tankar att lägga ner ditt största vapen – ditt sinne. Dina sinnen har tränats för att se vad andra gör som är syndigt eller felaktigt. Det finns inget fel, inte ens i dualitet. Det är positivt och negativt, men negativt är en illusion. Det finns bara kärlek och bristen på den; det är de dualistiska termer som ni faktiskt lever under.

Det räcker med att säga att era människor har tränats genom sinneskontroll och genom att exempelvis uppvisa många oälskade beteenden gentemot varandra eftersom detta också är det system ni lever i. När någon begår det ni kallar ett brott straffar ni dem med fängelsetid. Faktum är att fängelser skapats för att göra att resten av er tror att ni är fria. Men det är ni inte. Era sinnen fängslas av era kontrollörer och ni måste befria er.

Och denna utpressningsprocess kan vara svår med tanke på att ni har reagerat på vissa saker på dessa sätt så länge. Era sinnen har lätt att reagera på invanda sätt. Men alla framsteg ni gör för att hindra ert sinne från att vara ett vapen mot andra, är verkligen framsteg.

Allt är kärlek eller brist på det. Kom ihåg det. Och lär er att se livet på ett nytt sätt.

Du har en svår tid, min älskade, när det gäller att förlåta dina grannar för att de stal mat från din trädgård förra året. Du gillar inte dina grannar men faktiskt visade de dig var du inte är kärleksfull mot andra.

Jag: Jag gillar inte att folk stjäl mina saker.

Ivo: Eftersom du har en uppfattning om dig själv att du har så lite, att du är fattig.

Jag: Det kan vara anledningen.

Ivo: Det är anledningen.

Jag: Kanske är jag bara en riktigt etisk person.

Ivo: I galaxen är du en domare, som samverkar mellan raser som skapar kärleksfulla tankar mellan varandra. Så du skulle se att någon stjäl från en annan ras som fel.

Jag: Så det är kanske därför. Den andra saken är, Ivo, dessa människor äger en thailändsk restaurang, så de borde ha massor av grönsaker. Varför de måste stjäla mina är mer än jag förstår.

Ivo: Ja. Det är som de rika som rånar från de fattiga och det är en annan sak som irriterar dig: du bor på jorden och förstår att den enda procenten stjäl från dem som de är ansvariga för. Så den här situationen är svår för dig att förlåta eftersom den har sina rötter i så många av ditt livs teman, så att säga.

Du är här för att skapa balans mellan jordens människor. Du är här för att ge dem ljuset och sanningen, men du fortsätter att bli bestulen i områden där du har mindre.

Det andra du måste komma ihåg, min älskade, är ibland att Matrisen vet hur den ska uppröra dig. Och det kommer helt enkelt från nöjet att sänka din frekvens. Du har haft många problem med grannar i det huset och din flyttning var verkligen ett bra drag. Du kan nu lämna dessa människor bakom dig och förlåta dem för vad de gjorde. Min älskade, det är viktigt att inse att du lever i en mycket kärlekslös värld, där bristen på medkänsla är lagen, och ja, det här irriterar dig också, men att attackera andra som också är offer för regimen och sinneskontroll är inte Ljusets väg.

Jag: Ja, de har verkligen gjort mig förbannad.

Ivo: Och så visade de dig var din balans saknas.

Jag: Jag är inte helt övertygad, Ivo. Inte alls. Dessa människor behövde bli tillsagda att sluta med detta. Ibland behöver de sinneskontrollerade bli tillsagda att ta tillbaka kontrollen över sina sinnen. Att det de gör utan tvekan irriterar andra människor. Jag är säker på att alla andra skulle vara snabba att berätta vad de inte tycker om att jag gör; Det har jag redan hört från komplett främmande personer. Den sista som faktiskt frågade mig, “Vem tror du att du är?!” verifierade för mig att jag är på rätt väg när det gäller att påverka människor.

Ivo: Det här var attacker. Ofta ifrågasätts ens karaktär. Det är det första tecknet på en giftig person: de ifrågasätter andras karaktär i fråga, inte deras handlingar. Jag förstår att du inte helt tror på det jag säger till dig, min älskade, så låt mig säga det på detta sätt då: När du är engagerad i icke kärleksfulla svar gentemot andra, till exempel förbittring mot dem, är du på fel sida om staketet. Ditt hjärta är stängt och du är tillbaka i de lägre dimensionerna med att tanklöst genomföra inlärda beteenden. För din egen skull måste du lära dig att förlåta andra eftersom du på så sätt kommer att frigöras.

Livet är en process för att leta fram alla icke kärleksfulla beteenden och ändra dem till kärleksfulla beteenden.

Jag: Okej, det förstår jag. Jag ser det självcentrerade skälet varför förlåtelse av dem bör göras.

Ivo: Mycket bra. Förlåtelse av andra, och de tar inte dina grönsaker längre. Det kanske påminner dig, frigör dig.

Det finns bara två polariteter: kärlek och brist på kärlek. Inte positivitet och negativitet. Inte dåligt och bra. Endast kärlek och brist på kärlek. När du ser på de saker som människor gör som är kärleksfulla ser du deras beteenden i grå nyanser.

Ja, din fastighetsskötare är medberoende. Men han körde dig ändå runt för att försöka hitta en tvättmaskin igår. Det var väldigt omtänksamt av honom.

Jag: Det var det.

Ivo: Så du kan titta på de kärleksfulla handlingarna han gör, och de icke kärleksfulla handlingarna som han gör och avgränsa de icke kärleksfulla handlingarna och ta vad han ger kärleksfullt. När du ser andra i grå nyanser snarare än svart och vitt, är det mindre troligt att du fördömer. Undvikande människor tenderar att fördöma andra helt på grund av en enda brist och ibland är detta inte nödvändigt.

Jag: Bra att du har lagt till det för att jag avskyr lögnare.

Ivo: Lögnare kommer också att sänka din frekvens. Det är bäst att vara hos dem som värdesätter Ljuset och sanningen.

Vi inser att du lever under svåra omständigheter i din stad och försöker aktivt flytta dig därifrån. Ditt hållande av ljus där är inte längre nödvändigt. Som du är medveten om vaknar många i staden och du kan tacka dig själv för det.

Jag: Bra. Trevligt att se resultat.

Ivo: Så för alla, för att sammanfatta, träna er själva att se de två polariteterna som kärleksfulla och brist på kärlek. Kärlek är universums energi, men ert folk har tränats att missbruka den av rädsla.

Jag: En annan fråga som jag hörde att ni visade mig igår.

Ivo: Ja.

Jag: Frågan handlar om vad vi reagerar på som ljusarbetare. Ofta blir ljusarbetare upprörda. Det vore fantastiskt att vara lugna och segla igenom våra dagar med glädje i vetskap om att allt går enligt plan, men när jag inte vet något om mig, blir mina frekvenstankar riktigt trötta igen eftersom jag tydligen skickar ljus till Giza-pyramiden till en öppen portal där eller något, ibland blir jag förbannad. Ljusarbetare blir arga.

Vad ni påpekade för mig var att det är VAD vi blir arga på som indikerar vår karaktär. Till exempel blir jag arg på det jag uppfattar som människor som lider eller dör i onödan. Jag blir arg på att människor stjäl från varandra (ja, vem som helst, inte bara från mig). Jag blir arg på politiker som ljuger för folket. Jag blir arg på orättvisor som görs mot någon, men särskilt djur, sjuksköterskor, äldre och barn. Jag blir arg för att människor blir lurade eller ger usel service. Jag blir arg på manipulatorer och andra dumhuvuden. Jag blir arg på den här typen av saker.

Jag blir också arg för att min katt kissade på köksgolvet igår kväll och jag gick trampade i det klockan 5 på morgonen vilket inte helt passar de mer altruistiska tankeprocesserna jag just nämnde.

Ivo: Han visade dig att han fortfarande är sjuk.

Jag: Jag fattade det. Varför måste jag kliva i det då?

Ivo: Skulle du ha vetat att han är sjuk om du inte gjorde det?

Jag: Jag kanske hade sett det nästa morgon!

Ivo: Ibland förstår du inte, min älskade

Jag: Ja, det är sant, genom att trampa i det blir det uppenbart, det är säkert. Ingen missar det.

Ivo: Ibland blir du arg av själviska orsaker, du ogillar besvär och det beror på att i högre dimensioner finns det inget sådant. Många av de saker som du inte tycker om på jorden är saker som du måste ta itu med eftersom du lever med en lägre vibration än du är van vid, och så med dina speciella bakvända tekniker måste du arbeta mycket hårt för att hålla ditt hem rent och laga mat till dina måltider. Du är inte van vid detta så du klagar på det. Du känner att ditt liv slösas bort på meningslösa uppgifter när du har större uppgifter att ta itu med. Detta är sant, du har större saker att uppnå och att spendera din tid på att städa hus är inte din prioritering. Men saker ordnas på detta sätt för att hålla människor på en överlevnadsnivå. Du känner igen detta intuitivt och blir arg på det, du förstår att du hålls nere. Och det gör du.

Jag: Okej. Detta är också för er, för jag är säker på att jag inte är ensam om att göra detta. Denna plats är långsam. Riktigt långsam. Du går på ett tåg och det tar timmar att nå din destination – det är inte fallet i galaxen. Flyg är trånga, fulla av människor och det är inte fallet i galaxen – rörelsen är snabb. Våra kroppar saktar ned med åldern – inte fallet i galaxen. Så livet på jorden är något jag tycker jag har svårt att anpassa mig till, även nu, men särskilt eftersom jag har binjureproblem. Jag kommer att ta EMF mer på allvar och undersöka orgonitskydd.

Och sedan är hela denna mängd andra altruismer jag reagerar på bara saker vi har förändrat här på jorden. Vi tar in energierna som kommer att förändra detta för kollektivet igen. Vi håller ljuset och tar in strålarna som har hållits från denna planet så länge. Så vi har dessa vad som verkar vara idealistiska sätt att se på saker, men vår idealism nu kommer att bli morgondagens framtid.

Då är det bara att reagera på andras energier och det som vi diskuterade i en nylig video. Jag reagerar känslomässigt på människor baserat på energin jag känner från dem. Faktum är att vi empater kan bli väldigt lika de människor vi umgås med, nästan som kameleonter, även om vi kanske inte vill vara det. Jag föredrar att förbli altruistisk och idealistisk.

Så poängen med detta är vad du reagerar på och förstå att du kan vara arg men det beror på att du ser en brist på något, som kärlek som spelas. Man måste också förstå att dessa saker görs för att folk ska lära sig av dem, så det finns ingen anledning att ens bli arg och jag arbetar fortfarande med det.

Vägen till 5D är lång.

Ivo: När du når den frekvensen kommer du tillbaka till mig.

Jag ja. Jag vill att du ska visa mig hur jag löser upp min kropp när jag dör. Gravar har alltid skrämt mig och kremering ser inte heller ut som ett bra alternativ.

Ivo: Det ska jag.

Jag: Tack Ivo. Bara säger, håll er till det människor. Kom ihåg att det bara är kärlek och brist på kärlek och det är vad dualitet är. Glöm positivt/negativt. Allt är kärlek eller brist på det.

 

www.sharonandivo.weebly.com

YouTube: SharonandIvoofVega

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...