Ivo via Sharon Stewart, 1 juli, 2020

Jag: Så Ivo, vad är det du säger, strider de under Washington DC?

Ivo: Ja käraste. Det finns en labyrint under huvudstaden och de Amerikanska styrkorna slåss mot de drakoniska styrkorna för att överta DUMBS (Deep Underground Military Bases).

Jag: Antagligen är det många militära styrkor i vita huset, för därifrån kan de komma in?

Ivo: De har blockerat tillträdet till området under Vita Huset.

Jag: Så alla ingångar till dessa DUMBS har stängts, hur kommer de in i dessa DUMBS då?

Ivo: Det finns andra sätt, vissa i Virginia, några i de nordöstra staterna, andra i Georgien, andra i staten New York.

Jag: Och de kan komma åt dem på dessa sätt, okej. Så dessa DUMBS i Washington DC, går de att jämföra med DUMBS i resten av USA?

Ivo: De är jämförbara.

Jag: De har stora bostadsanläggningar, förmodligen samma sak i Hollywood eller Denver, och där skulle de kunna bo om en nukleär händelse skulle inträffa. Så de har fortfarande åtkomst till underjorden, bara att ringa ett telefonsamtal.

Ivo: De har mobiltelefonmaster som fungerar från dessa DUMBS.

Jag: Så vi tror bara att det är vårt wifi-nätverk, men i själva verket kommer det från DUMB, och inte från vårt. Det finns under ytan.

Ivo: Du ser en del av dem uppe i bergen.

Jag: Ja! Och då kan de bara använda sin mobiltelefon och ringa in order till kvällens redaktör för CNNs nyheter, eller vad som helst. Oj! Och så har jag vid något tillfälle sett att vissa av dessa underjordiska anläggningar har stormats, och att de har burit bort toalettpapper och annat som lagrats där, om katastrofala saker skulle inträffa. (Jag känner att deras wifi-nätverk är kraftfullare än vårt, mycket kraftfullare).

Ivo: Ja, man har inte kommit åt alla, kära du. Det finns stora centra som fortfarande måste intas.

Jag: Wow. Så hur omfattande är detta underjordiska nätverk under Washington DC?

Ivo: Det sträcker sig utanför DCs faktiska gränser, till de angränsande staterna.

Jag: Och igen, liknande de filmer vi såg med Mars Attacks, då vi tar presidenten till de underjordiska anläggningarna. Till det underjordiska systemet de har. Och vi tycker ”det här är så roligt!”, så vi ger det tillstånd att existera. Och vi har tillåtit det. Vi har tillsammans skapat det. Vi bär ansvaret för de här sakerna.

Ivo: Ja, det det gör ni.

Jag: Många av oss, när vi tittade på dessa filmer, förstod inte hur lurade vi blev.

För mig verkar det som om det inte finns tillräckligt med militära styrkor, för att göra allt det jobb som krävs.

Ivo: De kallar in reserven.

Jag: Jag tänker att denna bas under Washington är kopplad till baser under NYC.

Ivo: Det stämmer.

Jag: Intressant. Så det är till och med säkert för dem att resa, trots upploppen. Allt de behöver göra är att gå under jorden, från deras specifika plats. Allt de behöver göra är att ta ett tåg under jorden och ta sig till en säkrare plats. Men om Galaktikerna stormar en bas, och de lyckas ta sig ut ….

Ivo: Vi omringar basen först.

Jag: Stänger alla vägar in.

Ivo: Det är lätt att komma åt baserna från där vi är.

Jag: Ni går bara in i tunnlarna och spränger dem.

Ivo: Ja, vi kan göra det och det har vi gjort.

Jag: Och på det sättet blir det ingen trafik under basen, och om ni blockerar alla tunnlar, så tas dessa människor till fånga. Om de går ut i det öppna så väntar militärer på dem.

Jag förstår att ni fortfarande behöver jordens folk för att göra en del av arbetet, eftersom vi har frekvensen för att komma in i tunnlarna.

Ivo: Vi arbetar med Terrans för att ta dessa baser. Motståndsrörelsen har arbetat med oss ​i många år innan militären började arbeta med oss. (Också långt innan vi på ytan fick veta!)

Jag: Och när de en gång har arresterats så skjuts de antingen på plats eller tas in för förhör eller placeras i en cell i väntan på en galaktisk rättegång, för att utröna hur rättsskipningen ska ske. Hur många i de ljusa styrkorna är involverade för att ta dessa baser just nu?

Ivo: Miljoner, kära du. Det har också pågått i många år.

Det finns många ETs på er planet, både positiva och negativa.

Jag: Okej, tack Ivo.

Jag: Jag har ett påtaglig känsla av att Clintons ställe i NYC stormas. Jag väntar bara på bekräftelse.

Jag får också en känsla av att vi uppe på ytan kämpar med virus och uppror, medan det under ytan förekommer ett fullskaligt krig.

Jag får fler syner. Jag såg just att det finns en lång ådra med en stor tunnel, som går från Antarktis till Terra del Fuego i Sydamerika, hela vägen genom Syd- och Centralamerika, den kommer upp i de Södra Staterna, som New Mexico, och grenar sedan ut sig i Staterna, väster och öster.

När jag tittar på DUMB-kartan, kan jag se att det finns tre punkter vi känner till som korsar Mexiko. De är i Kalifornien, Texas och New Mexico. Folk, undra inte över varifrån alla droger till Nordamerika kommer. Allt levereras under jord. Vi ser dumma TV-program där Fed gör narkotikatillslag, för att någon kriminell hade en yacht full av kokain. Miami Vice var larv. Ett par killar med en racerbåt och en ouzzi. Typ. De här grejerna transporteras via DUMB-systemen och sprids på det sättet. Det är därför det är ett så stort problem. Jag tror att en del av kriget under jorden är för att stoppa transporten av droger, som orsakar elände och lidande för nordamerikanerna. Jag pekar inte finger mot Sydamerika – dessa droger kommer också från andra länder och vi gör våra egna. Det här är precis vad jag nu får se.

Jag tror att vi har en konstig uppfattning om vad narkotikahandel handlar om, genom det vi sett i filmer och på TV. Vi ser bossarna för drogkartellerna deala i maffiastil till de små gatuförsäljarna. Det är slutändan på kedjan. Den stora delen är det underjordiska systemet som har agenturer vilka skapar och distribuerar grejerna till gatorna. Tror ni att några få drogkarteller i Sydamerika, kommer att kunna hålla jämna steg med efterfrågan i bara en stad i Nordamerika? Jag tvivlar på det. Återigen har TV lurat oss.

Det är uppenbart att om ETs vill eliminera lidandet och föra Eden till oss alla på ytan, så måste droger och sprit försvinna. Jag säger amen till det!

Jag tror att Befälhavare Plaren Teah berättar det för mig, för att det är hon som är befälhavare för skeppen över Sydamerika. Jag får fram något om att de skapar ett virus för alla de växter vi odlar som används för att framställa droger. Ja, ETs är fantastiska botaniker! De kan förändra alla växter så att de inte längre producerar de ämnen vi tillverkar droger av. Inte konstigt att de nu har bytt till läkemedel som bara innehåller de saker som Deep State tillverkar för Big Pharma. Det, och att det inte finns så många bin längre för att pollinera växterna, så plantorna för kokain blir inte ens fruktbärande.

Ja, det är uppenbart. De har sagt till mig att allt vi kan använda för missbruk, kommer att tas omhand. Allt från gammal utomjordisk teknik under ytan till vallmoväxter – de verkar alla finnas på listan för omvandling till bra saker, annars så ska de flyttas så att vi inte kan hitta dem och fippla med dem. Wow! Det är en förstörelse de gör på grund av vårt lidande.

www.sharonandivo.weebly.com
Youtube: SharonandIvoofVega

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...