Ivo via Sharon Stewart, 17 april 2020

Ivo via Sharon Stewart, 17 april 2020

 

Jag: Ivo, jag gillar det här inlägget som ”anonym” lade upp. Jag tackar dig ”anonym”. Men han/hon hänvisar till Planen som de vita hattarna följer för att befria Amerika och ”Make America Great Again.” Kan vi diskutera några av dessa punkter, snälla?

Ivo: Det kan vi, min älskade. Det finns en del information som jag kan avslöja för dig. Det är uppenbart att denna information endast går till en del av folket; andra hör inte hela historien och revolterar mot nedstängning. Jag kan säkert förstå att vara inlåst i ditt hus när du inte tror att det finns ett hot mot ditt välbefinnande och inte inser att det finns andra hot mot ditt välbefinnande eftersom du inte har fått information om dem kan vara ganska svårt.

Det har låtit för många, som om regeringen har blivit tokig. Det har den inte. Det som genomförs nu är en mycket avsiktlig plan som har funnits i många år. Denna plan har utvecklats genom många steg och tidigare försök att genomföra den på denna toppnivå som vi ser idag har blivit omintetgjorda.

Det var ursprungligen John F Kennedys uppgift att befria planeten Jorden på 1960-talet, och vi vet hur detta förhindrades – han mördades av CIA-tjänstemän som hindrade honom från att vända sig mot den djupa staten och befria Amerika.

Jag: Fanns det andra som arbetade med honom?

Ivo: Det fanns det verkligen min älskade, och de varnades för att göra det eller så dödades de också. Det finns ingen uppteckning av detta nu. Men han hade andra som arbetade med dem och du kan titta på Kennedy-familjen själv för att se vilka deras medarbetare var.

Jag: Rätt. En är naturligtvis Marilyn Monroe.

Ivo: Ja, hon visste för mycket, som du säger, så hon blev också mördad och det blev gjort så att det såg ut som ett självmord.

Jag: Vems sida var hon på? Jag hörde att hon var en MK Ultra sex-kitten?

Ivo: Hon var med Kennedy för att få information för den djupa staten.

Jag: Wow! Vi tänker alltid på henne som så oskyldig och uppriktigt sagt ganska fluffig.

Ivo: Hon var en spion för den djupa staten. Och hon visste för mycket. Hon fick detta uppdrag men det var ett uppdrag med ett olyckligt slut för henne, eftersom hon visste för mycket. Hon rapporterade fram och tillbaka och naturligtvis avlyssnades hennes hem, men de kände att hon måste tystas. Hon var faktiskt intelligent nog, min älskade. Så intelligent att hon kunde överföra känslig myndighetsinformation till sina hanterare.

Jag: Jag undrade alltid om Jackie Kennedy. Varför överlevde hon?

Ivo: Hon visste inte så mycket, och hon tystades lätt. Hennes son gjorde det dock inte. Han var mycket intresserad av att utforska sin fars död och fick reda på detaljer genom sina politiska kontakter som det inte var tänkt att han skulle känna till. Han har faktiskt spelat sin egen död och har gömt sig just nu.

Jag: Okej.

Ivo: Han är nyckeln till denna plan.

Jag: Då hör jag att 9/11 var ett massmord på vita hattar som fanns i Pentagon och i byggnad 7 av Trade Towers.

Ivo: Det här är sant. I själva verket skulle St Germaine-medlen släppas samtidigt, och dessa stals av Bush-kartellen. Det räcker med att säga att vi har arbetat på många skyddsåtgärder för att säkerställa att dessa saker, och andra som vi har förväntat oss eller har sett inträffa genom tidsresor till framtiden, skall förhindras.

Mig: Nyfiken, hur fick de tillbaka St Germaine-medlen?

Ivo: (leende) De fick lite hjälp. Våra kvantdatorer kan hacka alla finansiella system på jorden med lätthet och vi har faktiskt kontroll över alla just nu. Vi kan sätta in skyddsåtgärder vid behov och lägga till virus också.

Jag: Som de som till exempel förhindrar röstmanipulering?

Ivo: (ler) Till exempel. Vi kommer att hålla ert folk hederliga.

Jag: Kan du vara snäll och stoppa den som manipulerar mitt e-postkonto?

Ivo: Om vi anser att det är för det större goda kan vi göra det.

Jag: Okej. Kan vi diskutera coronaviruset, snälla?

Ivo: Ja, det finns olika stammar. Det finns heller inte något vaccin mot detta virus eftersom det i själva verket är ett virus som kan göra dig sjuk men inte mera än en vanlig förkylning. Vad människor behöver påminnas om är att virus inte har något botemedel. De får alltid gå sin gång. Bakterieinfektioner har botemedel, era människor har inga botemedel mot virusinfektioner. Med ett virus handlar det om att behandla symtom och stärka kroppen för att isolera viruset och bekämpa det. Det faktum att det inte finns något motmedel mot virus bör tipsa dig om att de faktiskt är, inte naturliga på din planet. Eftersom allt på din värld är i balans, finns det sjukdom i din värld, men det finns också botemedel som tillhandahålls av naturen. Virus strider mot detta faktum. De är konstgjorda.

Ert medicinska etablissemang tjänar de pengar det gör på er eftersom era kontrollörer systematiskt har försvagat ert immunsystem. Hade er immunitet varit på nivåerna som före 1800-talet till exempel, skulle det vara mycket mindre sjukdom än vad ni upplever kollektivt nu.

Detta är varför virus skapades – den spanska sjukan, digerdöden, var alla virala. De var tvungna att skapa en parasit som era kroppar inte kunde hantera utan ingripande. Detta är en del av kontrollagendan – att kontrollera era kroppar och skapa rädsla som de närs av.

Vad som faktiskt måste göras med virus är att de rundas upp och isoleras Det är det bästa ni kan göra med dem nu. Förstå också att om din kropp utvecklar immunitet mot ett virus, kastar den i själva verket den ur balans eftersom virus inte är en del av er inre eller yttre ekologi.

Jag: Så har de ett botemedel för det nu?

Ivo: Det finns inget behov, min älskade. Det enda botemedlet är att stärka immunförsvaret. Som ni nu gör, och tänk på att immunsystemet är en del av det endokrina systemet, som också måste balanseras om hos många.

Jag: Så frågan är: ”Hur bryter du greppet från Big Pharma?”

Ivo: Det finns världsledare som tar upp detta nu med de vita hattarna. Ni såg faktiskt att Trump har avfärdat användningen av vaccinationer på barn, vilket är en stor vinst för folket. Detta kommer också att indikera att terrorn från viral krigföring också snart kommer att upphöra.

Jag: Absolut.

Ivo: Vad gäller Big Pharma är det bästa sättet att vända sig till alternativa läkemedel, homeopater och som sagt stärka immunförsvaret. Era kroppar är mer motståndskraftiga än ni förleds att tro. När du bekräftar att ditt immunsystem är starkt kommer du att stärka den. När du oroar dig över dina allergier kommer du att försvaga den. Kroppen svarar på det du berättar för den.

Jag: Så det finns några frågor som rör pengar, till exempel ”Hur förklarar du att ekonomin kraschar utan att erkänna att du bryter upp företagsmonopol?” och ”Hur motiverar du att du tar kontroll över ekonomin och det finansiella systemet bort från Fed?”

Ivo: Jag antar att Fed är Federal Reserve. Ja. Ni bygger ett nytt system och ni berättar för folk att det är ett bättre, mer rättvist system, det är hur ni gör det. Mörkret har ständigt sålt på ert folk lögner som skulle stödja förbättringen av mänskligheten. Så varför ska Ljuset avvika från detta förfarande? De kan också säga att det är för att förbättra mänskligheten, för det är faktiskt det. Där finns ingen lögn.

Era finansiella system kommer att bli decentraliserade, bli mer förenklade. Det finns för många händer i grytan just nu med pengar som tilldelas på alla nivåer. Det kommer att bli mer federal kontroll av pengar och en förenkling av processen. Naturligtvis kommer den federala kontrollen att anpassa sig till QFS. Kontrollen av ens ekonomi kommer att ges tillbaka till folket.

Man kan helt enkelt förklara ekonomin som kraschade som ett system som inte längre fungerade. Eftersom detta är fallet. Det fungerade aldrig för ert folk – bara för kontrollörerna.

För närvarande övervakar Trump allt och fördelar skapandet av de nya systemen till någon av sina ministrar som främst är vita hattar.

Jag: Vad sägs om Faucci? Han är en satanist.

Ivo: Ja, han kommer att arresteras, min älskade. Alla satanister ska ställas inför rätta för brott mot mänskligheten. Han kanske tror sig vara säker just nu men hans tid kommer.

De som är i politiska ämbeten kommer att avgå och ersättas av andra som kommer att föra in den nya planen. Sedan kommer detta att spridas till andra länder. Dessa steg börjar just nu till exempel i Kanada.

Jag: Ja, Fidel Castros son, Justin, är i husarrest.

Ivo: Och han har ersatts av en annan som kommer att anpassa sig till Ljuspolicyn och GESARA-lagen.

Det som faktiskt händer är att det hårda arbetet görs främst i USA. Detta är prejudikatet. Alla andra länder kommer att uppmanas att följa. Om de vägrar kommer deras regeringar att röstas ut och en Ljusregering, i linje med GESARA-lagen, kommer att införas. På samma sätt som Trump vann 2016 kommer proceduren att fungera för alla andra länder.

Jag: Det är mycket arbete.

Ivo: Det är en stor värld ni lever i.

Jag: Och de sista frågorna är de två sista punkterna, Ivo: ”Hur begränsar man resande för att se till att de inte kan fly?” och ”Hur kan man åstadkomma allt detta utan masspanik.”

Ivo: Tja, ska vi för det första säga att CoVid 19-viruset fungerar som en avledning. För att det är det. Det avleder världsbefolkningens uppmärksamhet vilken är upptagen med att försöka hålla sig frisk. Andra som har kännedom, som de röda pillren, de sanningstrogna, ljusgemenskapen och anons har en annan förståelse. Virusattacken från den djupa staten användes som en avledning av Ljuset.

När det gäller att begränsa resor har vi av Ljuset er planet omringad. Vi bevakar alla portaler i hopp om att de försöker fly, och sedan kommer vi att fånga dem och ta upp dem för galaktisk rättegång.

Jag: Ja, jag tror att befälhavare Hara är nere i Karibien och bevakar mörka portaler, ganska säker på att han sa det.

Ivo: Ja. Vi har ett system just nu som informerar de som behöver informeras, till exempel de som bär meddelandet via sociala medier. Du har också lagt märke till att de begränsningar som ni haft på Facebook har upphävts.

Jag: Ja, jag har hundratals nya följare.

Ivo: Och det beror på att Kvant-datorerna kan sätta skydd eller virus i era datorer.

Mig: LOL Jag kan se Zuckerberg flippa ur, undrar vad som händer med hans stordator!

Ivo: Han vet. De är väl medvetna om vad som händer. Deras kontroll tas bort.

Jag: Så ljusarbetarna klagade och ni vidtog åtgärder. Tack. Det var frustrerande att tänka att jag arbetade för ingenting, och pratade med mig själv dag efter dag.

Ivo: Och du fortsatte ändå.

Jag: Jag vet. Jag är tokig, eller hur? LOL

Ivo: Du är hängiven.

Ja, så vidare till frågorna. Hur begränsar vi resor så att de inte kan fly? För det första kan alla på denna planet lokaliseras med sin energisignatur och våra datorer gör också detta. Vi kan spåra alla vi vill också. Det kan även Matrix-datorerna och de har spårat ljusarbetare. Du ser, min älskade, att du inte har trakasserats av män i svart på flera år nu och inte skjutits av direkta energivapen. Det beror på att vi har dolt din energisignatur från deras stordator.

Jag: LOL Tack. De var en olägenhet. Nu behöver jag bara arbeta med dessa Archon-besök klockan 16.00.

Ivo: Ja. De kan spåra dig som en organisk.

Vad jag vill säga till alla som lyssnar är att det tekniska system som Bill Gates och kompani har arbetat så hårt för att ansluta er till Matrix-datorn med också är deras fördärv.

Så varför stänger vi inte bara deras dator, frågar du? Eftersom er verklighet skulle stoppa och detta skulle påverka era sinnen kraftigt. Ni måste sluta driva deras dator, att ge den energi och ge dem energi genom att tro på systemet. Ja, deras dator fungerar på energi – er energi. Ni är också i en uppstigningsprocess och denna process måste lämnas i fred i bästa möjliga utsträckning. Ert folk måste stiga upp från den låga position de befinner sig i och svälta ut deras dator och de konstgjorda tidslinjerna de lever på.

Så småningom kommer hela världen att gå på QFS – kvantdatorsystemet som finns ombord på vårt skepp. Vi kan sätta in kontroller och balanser som vi redan påbörjat – för att se till att er värld fungerar smidigt. Den här datorn fungerar i linje med universell lag och den kommer ni också att ledas till.

Jag: Tack Gud.

Ivo: Exakt.

Jag: Ahh. Den är på Nya Jerusalem! Bara min intuition. LOL

Ivo: Jag kommer inte att bekräfta det, min älskade.

Jag: Ibland kommer saker igenom … LOL

Ivo: Mycket bra, min älskade. Du är ett farligt vapen för Ljuset.

Jag: Ha ha! Roligt.

Ivo: Jag skojar inte. Du valde att komma hit, liksom många andra, för att förändra en hel värld, och nu förändras denna värld dag för dag, som du kan se.

Jag: Jag vill göra ett utrop till så många av de sanna som följer tankrörelser, DUMB-övertaganden och annan militär information eftersom det är något som får oss att känna att vi gör framsteg.

Ivo: Håll idealet i era tankar hela tiden. Och det kommer att förverkligas. Energierna stöder er. Tack, min älskade.

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

Youtube: SharonandIvoofVega

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...