Jesus – Årets råd – via Krista, 9 januari 2022

https://ci4.googleusercontent.com/proxy/-qOdlfyqXsSbhMLsPXRpvMDBu1e6AjXJLZge0uYydFlJeaJFkerJZhjwY1CX3CpTJhi-FYj1AFv4NKM6i3W7nUdV_ZlxeaRZM2yhoiQTjhHnaSSp_Q0qdUAuBl4=s0-d-e1-ft#https://goldenageofgaia.com/wp-content/uploads/2021/09/jesus-500x336.jpeg

 

Jesus – Årets råd via Krista, 9 januari 2022

 

Dagens energi tar mig hit. För 2022 har jag saker att säga. Vad ska du fokusera på i år? Jag ska berätta för dig. Mitt bästa råd är att lyssna på ditt hjärta. Närhelst det finns ett val, gå in och lita på ditt hjärta. Ditt hjärta kommer att leda dig. Jag kan inte nog betona att du inte behöver kämpa. Du går bara in… och första tanken. Mitt hjärta säger… och det är ditt svar. Den plåga du kommer att avstå från är enorm, kämpa inte. Jag har ett svar, boom, vad ditt hjärta än känner. Nu för de logiska tänkarna som säger “Ja, men jag måste vara smart om det här.” Vad jag kommer att säga till dig är att ditt hjärta inte kommer att ljuga. Ditt hjärta kan inte hitta på saker. Din hjärna kan komma i vägen. Du kan prata dig ur något. Du kan prata dig ur stora kärlekar, stora språng och stora beslut. Jag berättar det här eftersom många av er inte förstår hur vi kommunicerar med er. Du kommer att få ryckningar, du kommer att få en blixt av något slag. Den där blixten som bara kommer över dig, där du vill göra något. Ditt sinne kommer att rationalisera, men ditt hjärta säger, jag kände det. Lyssna på oss, vi leder dig inte vilse. Om du får en tanke som slumpmässigt dyker upp i ditt huvud, skriv ner den. Tänk för dig själv, var kom detta ifrån? Planterade de det, mina änglar? Eller hörde jag det på radion? Hur som helst om något kommer in i din medvetenhet som normalt inte finns där, ta det som ett tecken på att du behöver utforska det. Kändes det läskigt, eller kändes det ljust? Vi vill att du inte ska vara rädd. Om du får tanken att du drömmer så gör du inte det. Hur kunde jag ha tänkt på det där? Vi kan ge dig inspiration.

Så ikväll, när du ber dina böner, be om vägledning för 2022. Nästa sak som dyker upp i ditt huvud är vi. Den allra första tanken. Och sedan tala dig inte ut ur det. Du kommer att säga, “Åh, så och så nämndes det för mig.” Men du kommer inte att ge kredit åt din egen kunskap. Du kommer inte att stanna och säga att jag har gåvan. Jag kan också kommunicera med mina guider. Vi kommer att komma till dig starkare och tydligare under år 2022. Vi knuffar dig starkare och modigare än tidigare år. Be en bön, skriv ner dina tankar. Gör det varje natt och du kommer att ha ett mönster, vad som är tänkt för dig att se. Vi vill berätta för var och en av er vad som är den bästa vägen som ligger framför er. Vi berättar inte vad du ska göra, men vi kan ge dig några tips. Vi kan kittla dig i näsan vid en tanke, och vi kan föreslå platser du inte har tänkt på. Vi kan föreslå romanser och nya dieter och studier som ska utforskas.

Mitt syfte just nu är att vänja er alla vid att följa ert hjärta. Att inte ledas av rädsla. Om du tycker att något låter fel, lyssna på ditt hjärta. Låt inte en rädslotaktik forma dina beslut. Har du hört talas om muskeltestning? Ställ frågor till oss och sedan muskeltesta. Din kropp kommer att veta det sanna svaret. Din kropp ljuger inte. Om du vet hur du följer ditt hjärta kommer året att gå lätt. Lägg tid på att studera hur vi kommunicerar med dig. Lär dig hur du blir din egen guide. Lär dig hur du vet alla svaren inuti. Vad kan du göra för att lita på dig själv?

Anta vår utmaning: Under 10 dagar kommer jag att lita på mig själv till 100%.

Vilket beslut som helst som kommer i min väg kommer jag att lita på att jag blir ledd. Jag svarar med mitt hjärta och fruktar inte. Hälften av er kommer att göra detta. Den andra hälften är för rädd. Men om hälften gör det, tänk dig att det är en början. En början på att människor lever som de borde göra. Intuitiva människor kopplade till sin andliga medvetenhet. När väl alla människor vet hur de ska ta emot vad de behöver kommer vi att ha mindre hat på jorden. Människor kommer att följa den väg som ger dem glädje. Ilskan minskar. Och allt börjar med dina intuitiva förmågor. Hur kan du studera detta ämne och träna? Hitta vänner med liknande intressen, meditera, titta online på kurser du kan ta och utforska vad som finns där ute. Du kommer att ta tag i saker du behöver veta. Du får en bit här och en smula där. Vi vill få alla kontinenter som en. En mänsklig ras som älskar varandra. Det behöver inte finnas separation. Om alla kan utnyttja sina förmågor kan rasismen minska. Vad skulle hända om 50 % av människorna började med detta? Inga fler krig, fred skulle bryta ut. Den andra sidan skulle fortfarande ha sin fot i dörren, men de skulle känna press från de kärleksfulla sinnena.

Jag har inget annat att säga än att börja med dig själv. Ställ en fråga varje kväll, lita på svaret du får och börja din träning. Ta kontakt med ditt hjärta och det kommer att leda dig till glädje. Glädje i varje hjärta börjar läka vår planet. För året är huvudet en vändpunkt. Beslut fattas som gör människor förvirrade. Men i din personliga berättelse kan du hitta ett sätt att navigera din väg. Jag vill inte skrämma dig utan bara göra dig medveten om att krafter som finns kommer att orsaka förvirring för massorna. Deras mål är att skapa rädsla, men du kommer att veta bättre. Det kommer att bli uppenbart, spelet som spelas. Det kommer att vara framför ditt ansikte, och du kommer att bekräfta vad du vet inombords. Du förtjänar ärlighet och svar. Säg till när du vill ha svar. Be om förklaringen och vet att du har nyckeln till svaret. Alla omständigheter kan navigeras genom att gå tillbaka till grunderna. Vart leder ditt hjärta dig? Hur tar du emot den här nyheten? Vart vill ditt hjärta ta dig?

Följ min enkla vägledning för ett hälsosamt 2022. Jag finns alltid där för dig, kalla bara på mitt namn. Det är i evig kärlek jag skickar detta meddelande. Vi är ett i kärlek, helande och frid för det nya året. Välsignelser till 2022, Jesus.

 

 

(Kanaliserat meddelande, januari 2022)

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

You may also like...