John F. Kennedy via Losha, 11 januari 2021

 

John F. Kennedy via Losha, 11 januari 2021

Den Goda Kampen

Meddelande från John F. Kennedy genom Losha

 

Anmärkning från Losha: Samma dag som president Trump blev utestängd från Twitter (sedan därefter Facebook, Instagram, etc), blev jag också utestängd från Twitter. Jag hade bara 292 följare … lol!

Men ända sedan den händelsen inträffade har jag känt att JFK vill ge ett nytt meddelande … och jag tror att han är ganska frustrerad! Vi får se vad han har att säga just nu. Tack.

Hälsningar till alla mina vänner och Patrioter!

Ja, min musa var korrekt med hennes tolkning av varför jag ville ge ett annat meddelande just nu.

Som ni alla vet är detta ett mycket kritiskt ögonblick i vår amerikanska historia baserat på de senaste ”underrättelserna” som ni följer regelbundet. Det är faktiskt ett kritiskt ögonblick i vår världshistoria … och jag överdriver inte alls.

För dem som har en god förståelse för Amerikas Förenta Staters historia, ni vet att våra älskade Grundare av vår Självständighetsförklaring, Konstitution och Rättighetsförklaring var kända för sitt oberoende av tanke och handlingar. De var de första patrioterna!

De enades av sin önskan att bryta sig loss från den gamla regimen, den brittiska monarkin. De ansåg att de förtrycktes ekonomiskt, socialt och ideologiskt. De ansåg att de kunde göra bättre än sina ”mästare” och ville ha en chans att bevisa det.

Nåväl, hoppet att bryta sig loss från sina förtryckare och visa att de kunde styra sig själva bättre än de andra varade inte länge. Även om kolonisterna kämpade tappert och i slutändan vann striden, och därmed separationen från britterna som de länge hade eftersökt, var det inte så länge efter det kriget, som en grupp ”eliter” började luta sig kraftigt mot de nya amerikanska lagstiftarna och fick mer och mer makt genom att antingen utpressa eller besticka individer i sådana lagliga positioner för att de skulle gå deras ärenden.

Så även om vi hade vunnit vår suveränitet en gång för länge sedan, varade det tyvärr inte så länge. Därför kämpar vi här igen … kämpar tappert för att återfå vårt oberoende och vår suveränitet … bara att den här gången försöker vi ta tillbaka den från vår egen ”regering”.

Därför är det mycket svårare att övertyga en del av den ”konditionerade” befolkningen om att detta är den verkliga situationen, eftersom många inte kan tro att deras egna regeringsmän, som de har beundrat och litat på under många år, verkligen skulle begå sådana förrädiska handlingar mot oss, deras egna ”väljare” (de som valde dem).

Jag kommer inte ens att diskutera själva valet och dess sannfärdighet en andra gång, men det räcker med att säga att det har gått många, många år sedan USA (och många andra länder) har haft ett riktigt, autentiskt val, utan någon form att fusk använts av den ökända kabalen.

Så det leder oss till vår nuvarande, kritiska situation. Jag är så väldigt stolt över alla er, Patrioter och Ljusarbetare, som har förstått hur väldigt viktigt det är för er att fortsätta att bidra till det större goda, på vilket sätt som helst som är unikt och passionerat för er. Var och en av er har en mycket speciell roll att fylla under dessa utmanande och i sista hand befriande tider.

Jag vill säga att jag blev mycket förvånad över de extrema åtgärder de mörka har tagit till nyligen, särskilt när de blockerade Patrioter som min musa från sociala medier, som hade mycket ringa följare. Jag tror emellertid att sådana extrema reaktioner från dessa, som över tid har övergått till ett ”skal” av vad en människa verkligen är, indikerar hur verkligt rädda de är för att bli ”fångade” och behöva hantera allt som kommer att följa med det … som fängelse resten av livet och för vissa andra, det ultimata ”straffet”.

Nu har jag aldrig varit förespråkare för dödsstraff tidigare. Men efter det att allmänheten äntligen ser ”bevis” på de många förrädiska och verkligt fruktansvärda brott som de mörka har begått, kan de till slut gå med på dödsstraff för vissa, precis som jag gjorde.

Jag vet att jag inte ens behöver be er om detta, mina älskade Patrioter och Ljusarbetare, men jag gör det ändå … och det är bara att fortsätta be för att vår president Trump och hans familj ska skyddas när han fortsätter att möta den mest listiga, bedrägliga och onda grupp av människor som inte vill något hellre än att ta ut honom, permanent. Faktum är att de har försökt göra så många gånger, och jag är så väldigt glad att vår President är omgiven av en mängd änglar och beskyddare, som har arbetat för att hålla honom säker hela tiden.

Vi behöver också be för alla de i Alliansen som står i frontlinjen för denna episka strid. De offrar mycket för att de tror så brinnande på att återfå vår Suveränitet, och vi tackar dem och välsignar dem alla. Slutligen måste vi be att det Högsta Goda för alla ska bli manifesterat under detta ultimata test av viljor … och att vår hängivenhet mot Gud och Hans vilja ska hållas i fronten av våra tankar och böner.

Jag är med er i det här utmanande ögonblicket och jag älskar er alltid. Fortsätt den Goda Kampen!

Er ständigt hängivna, Jack.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...