SaLuSa

SaLuSa

2 januari, 2015
Kanal: Mike Quinsey

 

Vi hör hur många av er undrar varför tiden förefaller att gå så mycket fortare. Det är helt enkelt därför att hastigheten på vibrationerna ökar, medan de samtidigt lyfter er upp och ur de lägre vibrationerna. Det kommer att fortsätta till att ni är helt och hållet upplyftna till den fjärde dimensionen, och inte längre blir antastade av de lägre vibrationerna. Den kommande Staden av Ljus som också är en del av den nya dimensionen är bara en av många manifestationer som står på rad för att komma fram detta år. Att det redan förefaller att vara försenat bör inte bekymra er då det kommer inom kort. Vi vet att människor är otåliga, men ni är så när till att se Staden av Ljus och vi ber er ha tålamod.

 

Det är så mycket som händer och så snart som händelserna börjar komma så slås ni av häpnad av hur snabbt de tar effekt. Vi har informerat er om vad som kommer att hända och varje steg för er närmare dagen då ni har blivit av med de som motsätter sig Ljuset och blandar sig i processen. Alla försök att försena det hela kommer att vara resultatlösa och de mörka börjar redan förstå svårigheterna de står inför. Det kanske kommer att finnas individer som ställer till besvär, men de kommer att svepas åt sidan. Kära Ljusarbetare, detta år kommer att bli ett år att komma ihåg, och er roll blir att hjälpa andra som har mindre information för att förstå sanningen av vad som händer.

 

Från och med nu kommer er existens att gradvis bli lättare, och ni kommer att få många möjligheter att öppet arbeta för Ljuset. Det kommer att finnas mycket att göra då stora skaror av mänskligheten kommer att vara mycket förvirrade och till och med rädda. Er närvaro och trygga ord om vad som händer kommer att göra mycket för att lindra deras oro. Med tiden kommer vi naturligtvis att få en plats på era TV apparater för att tala direkt med folket, vilket bör kommer att stilla deras oro. Det kommer alltid att finnas de som inte förstår kommandet av Ljuset, och har inget intresse av det. Er roll är inte att slösa tid på de som helt klart står emot Ljuset, utan att hjälpa de som bara är förvirrade. Det blir ett stort steg för dem, särskilt om de starkt stöder en religiös organisation.

 

Många Ljusarbetare kanske blir något utstöttade från sina egna familjer, så låt dem hitta sin egen väg. Vad som än är planerat för deras utveckling kommer naturligtvis att vara rätt för dem. Många kommer dock att vakna upp från sin sömn och välkomnar ett visst mått av guidande för att de skall ta sig igenom början av den Nya Åldern. Kom ihåg att var och en är precis där de är menade att vara, och det är där som de kommer att uppleva i enlighet med deras behov. Samma sak gäller Ljusarbetare, så bekymra er inte om inte mycket händer vid denna tidpunkt – er tid kommer.

 

Vi skulle säga att så fort som den Nya Åldern blir erkänd för vad den är så blir det dags för Ljusarbetare att bli aktiva. Om inget händer som ni anser är er kallelse till arbete så får ni bida er tid då inte allt kommer på en gång. Använd er intuition för att uppskatta när ni bör börja arbeta för Ljuset och då kan ni inte ta mycket fel. Spiritualistkyrkan bör falla på plats, då den nära följer den sanna spirituella vägen. Låt oss dock säga att ni kan följa sanningen utan att gå med i någon religion. Med det sagt så kan folk som just påbörjar sin spirituella resa dra nytta av att besöka en Spirituell kyrka.

 

Själva Jorden genomgår förändringar, och kommer till slut att bli upplyft in i de högre dimensionerna. Detta är dock ganska långt borta, och vid den tiden har ni också blivit förberedda för ett liv i de högre vibrationerna. Det blir bara ett smakprov på vad som komma skall, så att ni vet vad ni har att se fram emot. Så håll ert sikte på ert mål och vet att inget kan stoppa er från att njuta av framtiden. Den mörka tiden har nästan kommit till ett slut och de mörkas undersåtar har fallit i oordning

 

Vid det här laget har många accepterat Utomjordingar i stor utsträckning därför att inga incidenter har skett som direkt kan bindas till deras handlande. Där det har blossat upp något så kommer ni nästan helt säkert att finna att det har orsakats av de Grå eller av era egna mörka styrkor. Attacker under falska flaggor är också något de har hållit på med, men en närmare titt på fakta bör avslöja sanningen. Vårt uppdrag är att föra fred till en problemfylld planet som har kommit så nära till att bli förstörd av handlingar från de mörka. Vi har vid många tillfällen sagt att vi inte kommer att stå och titta på medan detta händer. Vi är här för att övervaka fullbordandet av ert experiment i den tredje dimensionen, så att ni kan förhöja er upp i nästa dimension.

 

Förbli fast förankrade i era uppfattningar och vet att inget kan ta dem ifrån er. Vad som kommer att hända då ert medvetande höjs är att ni kommer att ha mindre och mindre att göra med saker i de lägre vibrationerna. Ni når ett stadium där ni kommer att förflytta er bortom de mörkas förmåga att nå er. Oroa er dock inte över deras närvaro. Det ofog som de kan utföra är nu begränsat, men en del av er har fortfarande karma att rensa ut, men ni bör fortfarande fokusera er på Ljuset. Det flesta av er har klarat ut era belastningar så var försiktiga så ni inte skapar nytt karma.

 

Tro inte på rykten och skrämsel om vad Obamas intentioner är, då de mörka är rädda och letar efter alla möjligheter att införa kaos. Rädsla är deras vapen och de kommer att på alla sätt försöka att få er till ett tillstånd av rädsla. Detta är var er intuition kommer till pass, och om ni är urskiljande kommer ni att ”känna” energierna och vet vilken typ det.

 

Jag är SaLuSa från Sirius, och önskar varje läsare ett storslaget Nytt År. Mycket är utlovat och därför kommer ni inte att ha några tvivel på att den Nya Åldern har kommit. Världen vänds upp och ned då kaoset fortsätter, men detta är renandet av de sista större karmiska frågorna. Fira er NyÅr med glädje och skin ert ljus in i mörka hörn. Den Galaktiska Federationen är allt med er.

 

 

Tack SaLuSa,

 

Mike Quinsey

 

 

Svensk översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

 

Ursprungssajt:http://treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm

Du gillar kanske också...