Judas Iskariot

Judas Iskariot

Lördag 10 januari 2015

Kanal: Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Julledigheten är slut och vardagen är tillbaka. Många känner frustation över att de händelser som skulle hända inte har hänt. De känner sig lurade på konfekten så att säga. Men det är fel, det har faktiskt hänt en hel del gott folk även om inte alla kan se det än. Många avslöjanden har gjorts och det första steget till en ny frihet är tagen. Ni vet ju alla att det tar tid innan du först ser vågen och den kommer till land, så att alla kan se den. Misströsta inte kära ni, allt sker enligt planen, Den Gudomliga Planen.

Det är många här på jorden som jobbar febrilt nu för att få det första steget i hamn. Därefter kommer händelseutvecklingen att rulla på lite lättare. År 2015 är ett år att minnas eftersom ljuset nu har fått ett stabilt fäste på jorden. Er verklighet kommer att successivt förändras och minns att det bara kommer att förändras till det bättre. Trots kaos och oroligheter på olika ställen så vinner ljuset hela tiden i kraft och styrka.

Var inte rädda för att följa ert hjärta och tro på kärleken som är på intåg i ert och allas liv här på jorden. Kärleken är den segrande kraften och vill alla väl. Där kommer alltid harmoni och rättvisa råda. Sprid er kärlek och empati och stötta de oroliga själar som kommer till Er. Låt de komma till er, sök inte upp dem. Alla som behöver Er hjälp kommer att komma i er väg på ett eller annat sätt. Alla som vill hjälpa till i ljusets tjänst kommer att få möjlighet till detta under det här året och nästföljande år.

Fyll Er själva med ljus och kärlek och skicka ut så mycket ljus och kärlek ni kan över världen ni lever i. Detta är kanske den bästa hjälpen ni kan ge nu. Var gärna flera då energin blir så mycket starkare och ger bättre resultat. Det är också genom samarbete som ni bäst kan förändra Jorden till den paradisiska planet som det var meningen att den skulle bli och ni skulle leva på. Tillsammans med alla andra väsen som lever och livnär sig på jorden. En stor härlig familj där man delar bröd och kärlek med varann. Det här är vad ni har väntat på. Det var detta ni arbetade så hett för när ni inkarnerade gång på gång till Jorden. Jorden har alltid fått Er fulla kärlek och ni har aldrig förlorat hoppet om att en gång föra er själva och Jorden tillbaka till ljuset igen, för att bli den fulländade planet som det alltid varit tänkt skulle ske. Nu är det på väg att ske kära ni och ni har en stor del i detta.

Vi tackar Er ödmjukast för ert mod och styrka och längtar till att få träffa er åter. Denna gång blir återseendet mer fantastiskt än någonsin, då ert uppdrag denna gång är fullbordat. Det går inte att beskrivas med ord vad som då kommer att hända. Det ljus och den glädje som kommer att uttryckas då finns inte i er verklighet än men snart kommer ni att skönja en liten del av den.

Var i kärlek, var i hjärtat det är det allra viktigaste nu. Låt er inte rubbas av kaos och oroligheter som kan uppstå lite här och där. Rota er till Moder Jord och be era guider om hjälp om det skulle behövas. Vi finns här hela tiden hos Er nu och lämnar er inte ur sikte. Det är en väldigt viktig tid nu för åter uppbyggandet av Jorden så ni får all hjälp ni behöver. Släng rädslan och tveka inte att kasta er ut i det okända. Tveka inte att följa din dröm om den pockar på att följas. Det kan vara en viktig bit för helheten. Alla bitar på plats och Moder Jord återuppstår till det paradis som hon alltid varit ämnad för, samma för Er och alla väsen som följer med henne. Detta är framtiden kära vänner.

Må ljus och kärlek lysa över Er

Med så mycket kärlek Judas

You may also like...