Judas Iskariot 20 februari

Judas Iskariot

Fredag 20 februari 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag kommer jag med glada nyheter. Den så kallade kabalen har börjat dra sig tillbaka. Fler och fler avslöjanden börjar synas i medierna. Fler och fler börjar vakna och förstå att allt inte står rätt till. De börjar känna sig osäkra och förvirrade inför allt nytt som de får höra. Saker som har dolts för dem på ett oegentligt sätt. Det kan ta sin tid att smälta allt det här nya och agera på ett adekvat sätt. Alla vill ju mår bra och man vill ge det bästa till sin familj och sina barn.

 

Det är därför den här komplotten är så fruktansvärd. De värst utsatta är barnen på jorden idag. Deras kroppar far oerhört illa av alla de gifter som finns i deras mat och omgivning idag. Många blir sjuka innan de hinner bli vuxna. Många dör innan de kommer in i vuxen ålder av depression eller psykisk ohälsa av olika slag. Var dock inte oroliga, de kommer att tas väl omhand på andra sidan och återfinna sin hälsa där.

 

Vi ska inte dröja mer vid detta, då det viktigaste är att ni välkomnar ljuset och koncentrerar er på det. Vi ska vara glada att ljuset tar upp alla sanningar även om det kan kännas jobbigt, för då kan vi ändra allt till det bättre. Fortsätter man att sova så går ju allt sin gilla gång och ingen märker något förrän det är försent. Lyckligtvis så är många vakna nu och den ena larmrapporten efter den andra hörs mullra fram i fjärran.

 

Förändringarna sker när ni är vakna gott folk. Det är då ni väljer det som är bäst för er och era barn. Därför ska vi ta in ljuset och njuta av allt det goda som det för med sig. Det kan gå fort nu i uppvaknandets tid. En stor del hänger på de tankar och känslor som ni tillåter er att ha.

 

Är de ljusa och positiva eller mörka och negativa? Ser ni hopp för framtiden eller har ni gett upp? Känns det för tungt att ändra någonting så förstå att tankarna kan förändra allt. Hela din värld förändras med hjälp av dina tankar. Bygg upp den värld du vill ha och förstå att den finns såväl inom som utom dig och den världen är din. Det är bara att visualisera alla dina drömmar och innan du vet ordet av så har de slagit in. Tro och tillit är de ingredienser som behöver blandas med dina drömmar.

Ljuset växer och allt blir lättare nu kära barn, så passar på att önska er så mycket positivt som ni bara kan. Det kommer att manifestera sig fortare än ni anar. Ju mer ni lever i era hjärtan och i nuet, ju fortare kommer ni att få det liv som ni önskar. Det är den verkligheten som ni behöver hålla er till för det är den enda verklighet som finns. Förstår ni nu hur viktigt det är att försöka leva i nuet. Det är ju där allt sker. Inget kan ske någon annanstans än i nuet. Det är där förändringen sker både för dig och i omvärlden. Allt händer ju nu, det är det som är det fantastiska. Vi lever nu och allt händer nu, så vad väntar ni på? Lev och njut av var dag som är och gör det bästa av den. Dagen som gått kan ni inte göra något åt. Dagen som kommer vet ni inget om. Så lev och njut idag som idag är. Ta hand om din dag som vore den din bästa vän och det kommer sannerligen att bli en bra dag.

 

Med förhoppning om många ”bra” dagar, säger jag nu farväl för denna gången.

Med så mycket kärlek Judas

Du gillar kanske också...