Judas Iskariot, 22 november 2014

Judas Iskariot

Lördag 22 november 2014

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag kommer jag med ett nytt budskap till er. Budskapet lyder som följer: En mästare kommer snart att stiga fram. Hans budskap kommer att genljuda över Jorden. Budskapet kommer att vara ett fredsbudskap. Alla som följer i hans fotspår kommer att tala om fred och vänskap mellan folken på jorden.

En ny värld kommer långsamt att byggas upp. En värld där alla folkslag kan mötas och dela med sig av sina erfarenheter. Alla hjälps åt för att bygga den bästa av världar för allt levande på Jorden. En strävan efter att enhet och kärlek ska råda mellan alla människor. De förstår vad som behövs för att få världen att fungera på ett optimalt sätt med de förutsättningar som just nu finns tillgängliga.

Jorden skulle idag kunna drivas med ren energi. Människor, djur och växter skulle då kunna återhämta sig och må bättre. Många sjukdomar skulle då också försvinna, för mycket av dess uppkomst bero på er livs miljö. Ni får dagligen i er mer gifter än kroppen många gånger klarar av att hantera. Ett tillskott av vitaminer är idag nästan en förutsättning för att kroppen ska klara av att hålla er friska. Hela er miljö håller på att bli förgiftad. Detta drabbar förståss era kroppar också eftersom de är en del av miljön. Jorden och ni är Ett. Det som drabbar Jorden drabbar ju också Er eftersom Jorden kropp och Era kroppar hör ihop. Det är därför klokt att det är så många fler som börjat köpa ekologiskt nu, för vad måste då handlarna göra? Jo köpa in ekologiska varor och det gynnar ju de ekologiska jordbruken. Det här kommer att påverka alla så att fler gå över till ekologiska jordbruk. Detta i sin tur gynnar allt levande. Du och din kropp kan börja njuta av tillvaron som en frisk och sund varelse som är glad och nyfiken på allt.

Det här kommer att bli underbart! Jag ser med glädje på allt som sker nu. Här uppifrån kan vi se de stora dragen på vad som kommer att hända. Det klappar lite extra i hjärtat på oss alla nu, när vi ser vad som håller på att ske med Jorden. Jorden lyser nu med all sin skönhet. Det slår blå gnistor överallt. Glädjevågen som far genom rymden nu är obeskrivlig. Det är sällhet som råder här nu. Detta och mycket mer kommer ni så småningom att få dela med oss. Detta är något som vi med stor glädje ser fram emot.

Misströsta inte kära Jordbor. Allt är på väg åt rätt håll och ni är mycket nära målet. Det är ofta då man tappar modet men vet att ni snart snubblar över målsnöret. Ert ljus har tagit er ända fram och vi är stolta över er uthållighet.

Ljuset i många människors hjärtan lyser nu så starkt att det inte går att släcka även om någon skulle vilja försöka.

Moder Jord lyser också med all sin kärlek på Er nu och hennes leende är så segervisst när hon tittar på sina Jordebarn. Hon omfamnar Er alla med sin kärlek. Hon kommer att ta med sig så många som hon kan och det är väldigt många.

Solen lyser på Er nu. Ljuset tänder fler och fler hjärtan som börjar brinna i en starkare och klarare låga. Fler och fler längtar hem och ha börjat vandringen mot sin Fader/Moder Gud. De har förstått att det de söker finns inte i det världsliga utan i det andliga. Allt finns inom dig. En helt ny värld öppnar sig när du förstår att det är i ditt inre som sökandet ska ske. Du är redan en fullkomlig varelse och har alltid varit det även om du i illusionen inte ha förstått eller trott på det. Vi äro alla skapta till fullkomliga varelser av vår Fader/Moder Gud. Den högsta elden som brinner i oss alla mer eller mindre starkt.

Med dessa ord lämnar jag Er nu och tackar för era brinnande ljus.

Med så mycket kärlek Judas

Du gillar kanske också...