Judas Iskariot, 29 november 2014

Judas Iskariot

Lördag 29 november 2014

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Det stundar helgtider för många här på Jorden. En tid för avkoppling och möte med nära och kära. Ta vara på den tiden och njut av att vara med din familj. Tänk sedan familjen i ett större perspektiv. Låt den innefatta hela Jorden. Jorden är ditt hem och allt som tillhör Jorden är en del av din familj.

Låt glädjen fylla din själ och låt den sen lysa runt dig och tända andra själars ljus och glädje. Det är vad den här högtiden är till för. Dela kärlek och glädje sinsemellan, låt skrattet och humorn jaga bort allt negativt. Låta kroppen minnas hur det är att vara lycklig och fri från alla bekymmer. Bli som ett barn igen i sinnet och förstå att allt är perfekt. Allt är bra som det är. Stressa inte inför julen, kära vänner. Njut av dess ankomst och se till att ni har krafter kvar för att känna glädje och frid.

Skänk gärna en slant till de hemlösa men minns att de har valt sin väg i livet. Det ska dock inte hindra oss från att göra vad vi kan mot vår nästa. Vi är ju alla Ett.

Det är fruktan som styr våra val i livet, ett liv utan fruktan är den bästa vägen att gå. Det är därför det är så viktigt att arbeta med sina rädslor och försöka lösgöra sig från dem. Rädslorna leder oss bort från oss själva, vårt sanna jag. Jaget eller självet som är fri, orädd och nyfiken på allt. Inget ont kan hända en fri och obunden själ, eftersom den just är fri och obunden. Inget negativt kan fastna och förstöra den glädje som bor i det hjärtat.

Ni som sökt och funnit Er själ, om det så bara är för korta stunder, har känt den outsägliga glädjen som finns där, eller den stilla glädjefyllda känslan som uppfyller hela kroppen. I den stunden fanns ingen rädsla, i den stunden var ni kapabla till allt. Det är så det blir, det är dit ni är på väg. Det är dit er själ nu styr kosan om ni bara låter den ta över rodret. Själen vill hem och pockar ständigt på er uppmärksamhet för att få er att förstå att det är den vägen ni har valt. Så glöm inte era stilla stunder med er själva och lyssna inåt för att möta er själ, som naturligtvis också är ni själva.

Ni har bara tappat bort er själva för allt oväsende som är i huvudet. Alla krav, måsten och dagliga göromål som tar all er tid. Tiden för egna prioriteringar faller bort trots att den är den viktigaste tiden för dig. Du är den viktigaste personen i ditt liv. Det är värt att minnas och lägga på minnet. Naturligtvis ska du ta hand om dina barn så länge de behöver det men de har också ett eget liv att leva. De har sin egen väg att gå, kanske helt annorlunda än din. Det är viktigt att kunna släppa taget när det är dags. En kärleksfull förälder låter sitt barn vandra på egna vägar och rycker ut när det behövs. Ha tillit och kärlek till era barn. Ni kan inte gå deras väg, bara finnas där och stötta dem närhelst de vill och behöver.

Idag har vi pratat mycket om familjen. Vi är ju alla en stor familj. Det som finns i det lilla finns kan också finnas i det stora. Det kan växa och omfatta hela Jorden, vidare till planetsystemet, galaxen och till slut hela universum. Kärleken till allt detta bor i ditt hjärta som tillhör din själ. Allt finns redan så misströsta inte kära Jordbor. Ljuset och kärleken bor redan i din själ. Du är på väg tillbaka hem till dig själv. Då kommer du att förstå vem du egentligen är och världen kommer som i ett trollslag att förändras. Förändringen sker i och runt dig just nu. Din kropp förändras, världen förändras, allt förändras och snart kommer du också att se och förstå vad det är som har förändrats.

Ditt tredje öga har öppnats och ett nytt liv står vid dina fötter.

Jag tackar och lämnar nu med hopp om på ett snart återseende.

Med så mycket kärlek Judas

Du gillar kanske också...