Judas Iskariot

Judas Iskariot

Torsdag den 28 augusti 2014

Kanal: Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Den nya tiden är här så njut av dess sötma. Allting gott kommer med denna Gyllene tidsålder. Allt som ni kan njuta av finns här. Det är bara att ta för er. Allt som ni nånsin har velat och önskat kan nu manifesteras. Tro och tillit är det enda som behövs. Önskan och tillit  till att det ni önskar ska uppfyllas. Så önska kära jordbor och lägg er tillit till att det redan har uppfyllts och ni ska se att under kan ske. Undren finns redan i era hjärtan så tvivla inte utan lägg er tro och tillit där och era önskningar ska snart bliva uppfyllda.

Gläds med ljuset och alla de manifestationer som nu kommer att ske på jorden. Ni är alla Ett och Ett ska ni åter bliva. En helhet av glädje och ljus. När alla värnar om varandra och allt som finns runt omkring er av levande djur och väsen. Allt är energi och allt hör ihop som en enda stor glädjefylld familj.

Det finns många kungariken på jorden. Alla hör de ihop och den ena kan inte vara utan den andra. Förstå det Jordens barn, alla är behövda så även ni. Ni har också en plats i kedjan även om det för en del inte kan tyckas så. Detta kommer ni att förstå när den tiden kommer.

Gläds nu åt den nya tiden och försök ta in så mycket ljus som ni kan. Meditera och stilla er och njut av stunden med dig själv. Lyssna inåt och möt din själ. Själens viskningar är knappt hörbara i början men blir starkare ju mer du lyssnar in dig själv. Själen ser fram emot varje möte med dig och att få bli en större del av ditt liv. Där själen sitter i högsätet och din väg är ljus och klar.

Älskade vänner inget kan bli bättre än det så njut av stunderna med er själva och ha tillit till din själ och dina guider. Allt verkar för det bästa, för Er för Jorden och för Universum. För allt är Ett.

Tro mig när jag säger att ni kommer att få uppleva de underbaraste stunder bara ni vågar ta språnget. Språnget till Er själva. Allt är förlåtet. Förlåt er själva. Lämna tvivlet och rädslan på hyllan. De tjänar er inte längre. Tron tilliten och kärleken är det som tjänar er nu.

Älska varandra älska Jorden älska Universum älska allt som finns och lever och du kan endast få kärlek tillbaka. Allt är kärlek. Vartenda andetag och vartenda fotsteg är kärlek så vad har du att rädas för. Ingenting såvitt jag vet.

Så placera en fot framför den andra och gå …. gå mot ljuset. Vad väntar ni på? Vägen kan inte vara mer öppen än så här. Det är nu det gäller. Mänsklighetens steg in i den nya Gyllene tidsåldern.

Det är vad ni har väntat på. Det är vad vi har väntat på Det är vad Jorden nu har önskat och Universum välsignat.

Så gläds Jordens barn. Er tid av sorg och svårigheter är över. Nu stundar bara glädjefyllda och kärleksfulla tider.

Med så mycket kärlek Judas

Kanalisering Ann Dahlberg

Du gillar kanske också...