Judas Iskariot

Judas Iskariot

Tisdag 9 september 2014

Kanal: Ann Dahlberg

 

 

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Jag har en nyhet till er idag. Nyheten lyder som följer. Månen går in i en ny fas och det kommer att påverka hela jorden. Månens påverkan på jorden är stark nu och det kan ge turbulens runt om i världen. Vet då mina kära att allt är för det bästa. Det bästa för er och för jorden även om det inte kan tyckas så när det är många som blir drabbade. Men det finns en mening med allt och detta kommer snart att uppenbaras för er.

I kaoset kan skönheten gro och börja lysa starkt. De facklor som tänts kan bli till hela eldar som bränner bort allt onödigt skräp så bara renheten blir kvar. Det är då det nya livet kan börja. Livet med stort L där alla kan få leva och njuta av jordens sötma. Jorden är bara kärlek och vill bara ge kärlek till er nu. Hon längtar efter att få ta alla i famn och stryka bort alla sorger och besvikelser i ert sinne. Hon vill se er njuta och skratta åt livet och allt det goda det kan ge er.

Så sörj inte kära vänner utan vet att ni alla är älskade och kommer att bli väl omhändertagna vad än som kan drabba er i det här livet.

Ni har alla ett val. Valet är ert och vi följer vad ni önskar. Visionera världen ni vill ha och den kommer snart att ligga vid era fötter. Är det inte härligt så säg med alla de möjligheter som ni nu står inför? Jag hade älskat det. Det är i sanning en fantastisk tid ni lever i nu. Ta vara på de möjligheter som finns och säg ja till livet. Var inte rädda för att misslyckas. Misslyckandet är också en möjlighet. En möjlighet till större förståelse eller helt enkelt en annan väg. Så förstå det mina kära det finns egentligen inget misslyckande bara en möjlighet till en ny lärdom. Vi lär oss hela tiden och då krävs det att man snubblar lite först.

Hur skulle vi annars kunna lära oss? Titta på barnen, de snubblar och ramlar, reser sig  om och om igen. Till slut går de några stapplande steg som blir allt säkrare ju mer de tränar. Det är likadant för oss i allt nytt som vi prövar. Det är ju inte så svårt att förstå. Det här upprepar sig i alla skeenden och områden i livet, vare sig de är fysiska eller andliga.

Förstår ni nu mina kära. Träning och tålamod är egenskaper som behöver tränas idag. Allt går så snabbt och man vill ha allt på en gång. Som det lilla barnet som skriker till sig saker som det vill ha.

Det fungerar inte – allt måste mogna fram i sin egen takt. Tålamod och träning mina kära vill ge er ett bättre resultat av vad ni vill uppnå. Så skriv ner era önskningar och börja ta steget mot dem. Man kan intet för intet få allt man önskar utan att först själv visar vilket steg man vill ta. Vi hjälper er så gärna men det första steget måste ni själva välja att gå. Då vet vi att ni har bestämt er och att det är den vägen ni vill gå.

Den fria viljan är helig och kan inte trampas på. Det är viktigt att ni förstår det. Er fria vilja är er fria vilja och ni måste då också visa vilken vilja ni har. Den kan inte tas över av oss. Vi kan inte bestämma över er. Ni bestämmer om er själva. Vi lyder under er viljas lag. Så talar om för oss vad ni vill så hjälper vi er gärna på vägen så mycket som vi kan utan att överträda er kosmiska vilja. Den viljan ni hade när ni gick ner på jorden. Vi är era hjälpare och tjänare så tveka inte att be om hjälp när ni behöver det.

 

Vi älskar er så mycket och är så stolta över allt som ni hitintills har åstadkommit.

 

 

Med så mycket kärlek Judas

 

 

 

Kanalisering Ann Dahlberg

 

You may also like...