Judas Iskariot, 9 april 2015

Judas Iskariot

Torsdag 9 april 2015

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Moder Maria vill säga några ord:

Jag är så glad över att få tala till Er alla idag. Allt arbete som görs på jorden nu för att återställa naturen till dess forna rikedom gläder mitt hjärta och gör det lättare för alla oss att stiga upp i de högre energierna. Jag är så glad för alla dem som lägger sin energi och arbete på detta, ty detta är vår livsmiljö som ingen av oss kan vara förutan. Jag är lika tacksam för alla dem som sänder ut positiva energier till Jorden och de platser där det råder stor oro och oenighet. Ni gör ett fantastiskt arbete, tro inte annat! Ni är alla hjälparbetare i den stora transformation som är på gång.

  I tacksamhet Moder Maria

Judas: Moder Maria har alltid varit den stora stöttepelaren både när hon gick på jorden och häruppe i det andliga. Hon har alltid varit en mycket klok och vis kvinna, jämbördig med sin son Jesus. Hon blev inte så uppskattad som hon borde blivit med tanke på den stora visdom som uppfyllde henne. Moder Maria var en gudagåva precis som Jesus men hela hennes leverne sopades under mattan. Jag är glad att hon får göra sin röst hörd i dessa meddelanden, ty hon har många viktiga saker att säga. Hon har ert liv i sina händer och hon värnar och älskar er så mycket. Skicka kärlek till henne så mycket som ni kan, ty hon är värd varenda tanke som ni sänder. Jag överlämnar nu ordet till Fader Gud. Han vill säga några ord till Er:

Jag är er Fader och ni är alla mina älskade barn. Ni är alla en del av mig precis som jag är en del av er. Vi kan aldrig bli åtskilda, vi hör ihop evinnerligen. Ni har valt att separera er från mig, för att få en djupare förståelse av kärlekens fenomen. Där är vi nu, kära barn. Ni längtar alla tillbaka till kärleken och den lycka som ni finner där. Separationen har kostat er mycket men ni har också vunnit stor visdom. Det är som visdomslärare ni kan fortsätta era liv nu och jag er Fader är mäkta stolt över er. Ni har lidit mycket men nu är det slut på lidandet. Kärleken kommer nu att skölja över er och ge er allt det ni behöver och har längtat efter. Min famn står alltid vidöppen för er och min kärlek kommer för alltid att lysa över er. Jag har alltid och kommer alltid att älska er.

  Vördnadsfullt Fader Gud

Judas: Förstå nu att ni alltid är och alltid har varit älskade. Förringa inte er själva, ni är en del av Gud och ”allt som är”. Det är dags att se på er själva och andra med kärleksfulla ögon. Ty av kärlek har ni kommit och till kärlek går ni tillbaka efter er vistelse i separationen. Vi är alla Ett och vi är alla omhöljda av kärlek. Utan kärlek skulle vi inte överleva. Kärleken är allt som finns. Det finns inget annat. Det är det kraftigaste vapen vi har om vi nu skulle behöva vapen. I kärlekens paradis behövs ingenting. Allting är mättat med kärleken. Till det paradiset är ni på väg nu kära Jordbor. Gläd er med oss och se er framtid an med stor optimism.

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...