Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 30 oktober

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Söndag 30 oktober 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas och jag hälsar Er alla från ovan. Idag vill jag tala om för Er att den ”gamla valutan” har ersatts med en ”ny valuta” i flera länder i världen. Världen är på gång att förändras kära vänner och det är er förtjänst, ni ljusets krigare som så har kämpat för en bättre värld för alla. Vi är så stolta över den framgång och den framsynthet som ni har visat i denna känsliga situation som ni har befunnit er i. ”Den Högste” håller välsignelsen över era huvuden och ni kommer att bli rikt belönade och högt ärade för ert stora mod och er kärlek till Moder Jord och hennes befolkning.

Ni ska veta att ni alla är på väg nu i den ”Gyllene Tiden” av kärlek och välgång för alla. Det här är ett ögonblick av historien att stanna upp i och lägga på minnet. Det är en av de största ögonblicken i Jordens historia. Alla ni som har fått äran att vara med och skriva denna historia, res på Er och känn historiens ärorika vingslag svepa runt Er. Det är i sanning en fantastisk tid som ni lever i och vår kärlek och våra välsignelser öser över Er nu mina kära barn på Jorden. Alla era visioner var det gäller det bästa för mänskligheten är på väg att slå in och ni kan, om ni vill, känna marken förändras vid era fötter. Ni kan känna glädjen i naturen runt om er. Överallt känns och lyser kärleken, varhelst ni går fram. Har ni ett öppet hjärta kan ni känna det överallt. Många öppna hjärtan stärker denna känsla nu och det sprider sig som vingslag från en fågel.

Ja det är underbara tider och det är många ”Storheter” som går mitt ibland er nu. Många är det som vill hjälpa er att bygga upp Jorden på det sätt som ni önskar för det högsta goda för människor, djur och natur. Det är dags att börja arbeta kära folk på Jorden. Arbeta med det ni har visionerat fram som kan hjälpa Jorden och dess befolkning till ett bättre liv. Var inte rädda, allt kommer att gå bra för det finns inga hinder nu. Folk börjar vakna och förstå vad det hela rör sig om. De vill ha ett bättre liv för de sina och sina medmänniskor. De är trötta på krig och negativitet och vill ha fred och harmoni i sitt liv och i världen idag.

Många arbetar med sina rädslor och sin negativitet så det pyr lite varstans i världen idag men det är övergående och de ska få den hjälp de behöver. Det finns många ljusarbetare som står beredda för att ge dem en hjälpande hand. En förståelse för vad det är som de går igenom, ty de har själva genomgått samma sak både i detta och tidigare liv. Allt är perfekt, ögonblicket är inne, då befrielsens suck ska ljuda över Jorden. En efterlängtad suck från många som bebor och vistas på Jorden idag.

Gaia seglar vidare i rymden och vi jublar med henne och hyllar hennes stora kärlek och mod. Hon är en klar juvel. Vår kära Gaia och vår kärlek till henne är obeskrivbar.

Ni är efterlängtade kära barn på Jorden, ni är hyllade och ärade långt bortom detta solsystem, så sträck på er och förstå att er underbara resa hem är bara ett ögonblick bort. Vi står här med famnen öppen och är så tacksamma för att vi snart får mötas. Glädjen som finns häruppe är enorm och många är det som trängs för att få bevittna detta ögonblick i Jordens historia.

Det här är stort mina vänner, mycket större än ni anar. Ni är så välsignade och efterlängtade, det står många i beredskap för att ta emot Er. Ni har många med Er nu kära barn på Jorden, många hjälpande händer som bara väntar på ett tecken från Er så att de kan få hjälpa till. Det är en stor ära att få hjälpa er nu, så tveka inte att be om hjälp närhelst ni behöver det.

Vi finns här för Er och vi älskar Er så mycket.

Med stor kärlek

Judas

 

www.st-germain.se

Du gillar kanske också...