Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 13 september 2019

Judas Iskariot

Fredag 13 september 2019

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas och jag hälsar till alla som befinner sig på Jorden av vilket slag ni än må vara. Jorden är en liten pärla i rymden, en pärla som nu börjar att reflektera sina gyllengula strålar ut i Universum. Det har väckt ett stort intresse hos övriga väsen som befinner sig i ert solsystems närhet och även bortom denna. Det finns många hjälpande händer runt vårt solsystem nu och även inom dess sfär. Förändringen är märkbar eftersom en ny dimension står för dörren. Det finns många beredvilliga händer som bara väntar på en signal från Skaparen om att det just är hans gåva som behövs nu. Alla som befinner sig i och runt detta solsystem har en uppgift att fylla under denna stora transformation upp till en högre dimension. Allt ges i kärlek och har en utlösande och uppfyllande effekt. Det kan i sin tur påverka oss väldigt starkt och bli överväldigande på ett fysiskt eller psykiskt plan. Det kan bli en dominoeffekt så att säga. Allt görs dock i den takt som Jorden och ni önskar så att det kan bli hanterbart och möjligt att förstå för de flesta människor.

Jorden kan ses uppifrån som ett mönster och detta mönster börjar nu skifta i form och färg. På en del områden kan det vara rätt så stabilt medan det på andra kan fladdra lite fram och tillbaka. Jorden befinner sig precis som mänskligheten i en stor förvandlingsprocess. Den här processen har visserligen startat för miljoner år sedan, men befinner sig snart i ett nytt crescendo, eftersom den styrs in i de högre världarna av ljus och kärlek. Ett nytt paradigm är på väg att ta över Jorden och detsamma gäller för er kära mänsklighet. Ni stiger upp tillsammans med Jorden in i denna nya verklighet av ljus och kärlek. Det är därför viktigt att ni följer med flödet av ljus energi och tar in dessa energier som börjar att omge Jorden.

Det gäller nu att försöka lära sig att bemästra sina negativa attityder och ersätta de med positiva sådana. Det gäller att med ödmjukhet se på Jorden och förstå att den här resan gör ni tillsammans. Jorden hjälper er när ni hjälper henne. Ni ger och tar av varandra. Det kan inte bara gå åt ena hållet, det måste gå åt båda hållen. Ni ger och Jorden tar emot. Jorden ger och ni tar emot. Det är en ständig växelverkan av givande och tagande i Universum. Jorden är inget undantag, inte mänskligheten heller. Vi är alla ett och vi måste lära oss att bete oss som ett.

Vad behöver du lära dig? Behöver du lära dig att ta emot eller behöver du lära dig att ge? Det kan också vara båda, det kan kännas svårt att både ta emot och att ge. Hur som helst så är det dags att bearbeta dessa blockeringar och träna på dessa två viktiga aspekter i Universum. Ge och ta emot är de gåvor man får och som man sedan lämnar vidare till ens nästa.

Mänskligheten står inför ett paradigmskifte i sitt medvetandetillstånd som kommer att förändra hela deras tillvaro på det medvetandeplan som de nu befinner sig i. Sakta börjar det grova putsas till, och dess inre skönhet stiger fram i ljuset igen. Det är en transformations och en omdaningens tid. Det är inte underligt att världen kan kännas lite upp och ner ibland, dess växlande humör påverkar er ur både ett stort perspektiv som i ett litet perspektiv. Allt kommer dock så småningom att lugna ner sig, men till dess gäller det att vi håller oss så lugna och balanserade som möjligt. En egen inre rening kan rekommenderas i dessa ombytliga vindar, för att ni ska kunna stå stadigt på Jorden och följa med i dess svängningar. Alla kan behöva en trygg hand att hålla i sin, när ovädret bryter loss. Men kom ihåg att efter varje oväder, så bryter solen fram igen, och vågorna på havet lugnar sig och gungar återigen i maklig takt på alla Jordens hav och sjöar.

Det finns många som står vid er sida nu, kära Jordbor. Kalla på dem när ni känner att det gungar lite för mycket under fötterna. Det finns många beredvilliga händer som hjälper er fram nu. Ha tillit, känn kärlek, och ljuset kommer att lysa över era huvuden.

Kärleken är stor i Universum.

Min kärlek är stor för Er.

I tillit och tacksamhet /Judas Iskariot

 

 

Du gillar kanske också...