Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 17 januari

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Söndag 17 januari 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag har det börjat röra på sig igen. Fördelningen av fonderna har börjat på vissa platser i världen. Vilka platser är för tidigt att avslöja än.

Det kommer att hända många saker på jorden. Gaia håller på att skaka av sig det sista skräpet och det kommer att kännas en del. Vet att ljuset har segrat och att det är födslovåndorna som ni går igenom nu. Det har visserligen hållit på ett tag men det kan ju ta lite tid, beroende på vilka förhållanden det är som gäller. Gaia är tacksam för den nya gryning som hon har skådat. Hon tackar Er alla för den stora hjälp som ni har gett utan att förtröttas. Hon ser ljuset nu och vet vart hon ska. Hon är så glad att det är så många som vill följa med henne. Det är en ljus framtid som väntar er nu. Målet är nu att bygga upp jorden igen till den vackra planet den alltid har varit.

Många av er går nu igenom utrensningar av olika slag. De som är medvetna suckar och arbetar sig metodiskt igenom sina utrensningar. De omedvetna har det lite svårare. De förstår inte vad som händer och oroar sig för allvarliga sjukdomar eller psykisk obalans. I värsta fall går de till läkaren och får lugnande piller. Dessa kan trubba av sinnet och hjälper inte kroppen att rehabilitera sig. Alternativa mediciner vore i detta fall betydligt bättre. Akupunktur, homeopati etc. det finns många alternativ idag. Det finns kanske någon närstående som kan kolla upp det om man själv inte orkar. Vill man dock inte ha hjälp så kan man inget göra. Allt är på frivillig basis och man kan inte övertyga någon som inte vill bli övertygad. De har en annan resa att göra. Hjälp dem som vill bli hjälpta, de har förmodligen börjat vakna och vill följa med på tåget.

Tåget som går ur 3D vidare genom 4D fram till 5D. Det är ju vid 5D porten som vi står nu. En del har redan börjat gå in och ut ur den porten. Den verkligheten vill de nu dela med sig av, så att fler kan gå samma väg.

Älskade folk, framtiden är Er! Nutiden är framtiden!

Var i nuet och lyckan är er.

Jag älskar Er så mycket!

 

Judas

Du gillar kanske också...