Judas Iskariot

Judas Iskariot

Torsdag den 7 augusti 2014

Kanal: Ann Dahlberg

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är en bra dag för er alla här på Jorden. Vet ni varför jag tycker så? Det är så att himlen har välsignat Er precis som det en gång stod skrivet. Nu finns det ingen återvändo till mörkret. Ljusets väg är den enda som är tillåten här på Jorden.

Gläds med oss nu Jordens barn. Alla som har önskat att vakna kan vakna upp nu. Det kommer att bli lättare och lättare för alla att hitta hem till sig själva..

Strålarna lyser igenom allt och alla och tänder gnistor lite här och där. Dessa gnistor sprids med vinden och tänder nya gnistor. Små ljuspelare lyser nu lite överallt på Jorden och det är en härlig syn att se.

För varje ny gnista som tänds så blir mörkret mindre. Mörkret flyr ljuset. Tänk på det mina kära! Era små gnistor hjälper Jorden och alla dess invånare att forma en bättre värld. En värld där ljus och kärlek råder, där alla lever i fred med varandra. Där allt andas frid och där skönheten har sin rätta plats.

Glädje och lycka finns i ditt sinne i stället för oro och bekymmer. Alla bekymmer har flugit sin kos och endast kärlek och frid existerar sida vid sida. Dina val gör du intuitivt efter ditt eget och alltets bästa. Allt som är bra för dig är också bra för andra.

Allt är Ett och det finns en kollektiv påverkan som är starkare än man kan drömma om. Beroende på sändaren kan den ge allt från en vågkrusning till en orkans styrka. Så tänk på det mina kära. Var försiktiga med det ni skickar ut. Budskapet från många kan vara en hel orkan. Då gäller det att det är ett fridsamt budskap till allas bästa. Styrkan blir som högst om det är ett kärleksfullt budskap.

Kärleken övervinner allt. Kärleken är ädel och vacker. Kärleken är sann och trovärdig.

Kärleken är generös och omtänksam. Kärleken är allt mina vänner. Den är villkorslös och skiljer inte rika från fattiga. Ej heller goda från onda. Den lyser överallt och alla. Den bara är …kärlek.

Du är också bara kärlek. Född i kärlek, villkorslöst älskad av din fader som nu öppnar sin famn för att välkomna dig hem.

Känn inom dig, känn kärleken inom dig. Förstå att du är högt älskad. Gråt gärna om du känner för det. Man rörs till tårar av att vara älskad så mycket. Härnere på Jorden är vi inte vana vid det. Vi måste mata vårt hjärta med lite mer kärlek varje dag, så att vi kan ta emot den stora kärlek som är beredd att ta emot oss närhelst vi är villiga och redo att ta emot den.

  • Först måste du finna stillheten i dig själv.
  • Känn sedan kärleken i ditt hjärta och glädjen som flyter ut i din kropp.
  • Förnim ljuset i ditt hjärta och hur ljuset sprids i din kropp.
  • Förstå att du är en ljusvarelse där endast kärlek råder. Du är kärlek och ljus

 Med dessa vackra ord lämnar jag er att begrunda Er själva.

 Med så mycket kärlek   Judas

Du gillar kanske också...